Databáze českého amatérského divadla

Texty: Filmografie Vítězslava Jandáka

Filmografie:
2002 Perníková věž (Perníková věž) ...Neighbor
2000 Pocetí mého mladsího bratra ...
2000 Pramen života (Pramen života) ...Lottes
1999 Z pekla stestí ...Innkeeper
1997 Konto separato ...Sattler
1992 Cerní baroni ...Capt. Orech
1992 Kacenka a zase ta strasidla ...1st Scoundrel
1991 Tankový prapor (Tankový prapor) ...Captain Matka
1990 Tichá bolest ...
1990 Divoká svine ...Parus
1989 Skriváncí ticho ...
1989 Muj prítel d'Artagnan ...Valchár
1988 Cerná puncocha ...Petr
1988 Horká kase ...Smíd
1987 Pravidla kruhu ...Trenér
1987 Prízrak ...Koval
1987 Copak je to za vojaka... ...Major Prucha
1985 Velké sedlo ...Jozin Uhercík
1984 Stín kapradiny ...Gendarme
1984 Angolský deník ...
1984 Frog Prince, The ...Teacher
1984 Láska z pasáze ...Dealer
1982 Séfe, to je vec! ...
1981 Zralé víno ...Zavřel
1980 Za trnkovym kerem ...
1980 Zlatá slepice ...
1979 Arabela ...Cab Driver
1978 Trassa ...
1976 Dým bramborové nat'e ...Ota
1976 Osvobození Prahy ...Standa
1975 Dva muzi hlási prichod ...Soldier
1975 Operation Daybreak ...
1974 Tři oříšky pro Popelku (Tři oříšky pro Popelku) ...Kamil
1973 Udolí krásných zab ...Viky
1973 Dny zrady I ...Standa

Související Osobnosti

Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':