Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: ZUŠ, Mrsťa Prsťa / M. P. Juniors / Malá Divadelní Kumpanie (MDK) / Mrsťa Prsťa Dram (a tak)

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1999
Působení: 200x, 201x, 202x
Od 1999 činný Divadelní soubor Mrsťa Prsťa, který vznikl v Základní umělecké škole Kouřim.

2002 – Dva v jednom
2002 - 1) podle W. Shakespeara: Romeo, Julie a tak dál,
2) parodie na rodokapsové westerny Ivan Vyskočil: Od La Platy k Fergussonu, r. Martin Drahovzal – výchozí povídka I. Vyskočila Padni padouchu), režie M. Drahovzal. Účast KP Dětská scéna Stochov. Účast na Náchodské prima sezóně a na Náchodská Prima sezóna, CP studentského divadla 2003 – ocenění souboru za precizní vědeckou přednášku o westernu v inscenaci Od La Platy k Fergussonu – doporučení na JH 2003 na 4. místě. Budějcká Thálie. Účast KP Klicperovy divadelní dny, Sadská. Účast KDP, Vysoké nad Jizerou – doporučení na JH na 1. místě. Účast na Chudé divadlo, Praha-Jinonice 2003.

2003 vznikl také Divadelní soubor Junioři, později Mrsťa Prsťa Juniors.
"... vznikl v roce 2003 z mladších členů literárně dramatického oboru ZUŠ Kouřim a dnes ho tvoří mladí lidé, jimž divadlo zůstalo koníčkem. Ve své divadelní práci Junioři navazují na kolegy z divadla Mrsťa Prsťa, s nimiž pořádají společná letní soustředění, kulturní akce (Kouřimské PoDIVování, Sen noci kouřimské, Plaňanské zvonění atd.) a také hrají (Mše duchů, Radoslavův soud, Mrtvá nevěsta, Valmontovy nebezpečné známosti atd.)" (z webových stránek souboru Mrsťa Prsťa)

2004 – Martin Drahovzal podle Didiera Kaminky: Panika? Panika. Panika! aneb Jak nevyloupit banku, režie Martin Drahovzal.
Doporučení na 2. místě na FEMAD Poděbrady/ Divadelní Třebíč. Účast na Náchodská Prima sezóna, na CP studentského divadla – ocenění souboru za výtvarnou dobovou stylizaci šedesátých let. Doporučení na 2. místě na NP Krakonošův divadelní podzim, Vysoké nad Jizerou.

2005 – Maškaráda, účast na KP Prima setkání.

2005 – Martin Drahovzal: Zuzana čarodějka, aneb a ochraň nás před šelmou, režie autor.
Účast na přehl. Klicperovy divadelní dny v Sadské. "Vnitřně přesvědčivé a technicky zvládnuté herecké výkony, schopnost partnerského jednání", ale "značně spletitá změť vztahů, motivů, linií je příčinou jisté dramaturgické roztříštěnosti". (LR – Čtvrtletník divadla pro děti, 2006 – léto). Účast na Náchodské prima sezóně a na CP studentského divadla 2006.

2005 Junioři – Takoví jsme. Účast na KP Dětská scéna Stochov.

2006 Junioři – Jekot. Účast na KP Dětská scéna Stochov.

2007 – na motivy povídek R. Dahla Martin Drahovzal: Skopci na porážku aneb lásky plné rošády, režie Martin Drahovzal. Účast: POPAD Praha, KP Sadská – nominace na CP KDP Vysoké nad Jizerou. Účast na CP KDP Vysoké n. Jiz. – čestné uznání Petru Němcovi za roli Jerryho, čestné uznání Tomáši Auterskému za roli Viktora, čestné uznání Radce Pšeničkové za roli Marge Malloneyové, cena Martinu Drahovzalovi za režii, zvláštní uznání Martinu Drahovzalovi za dlouholetou úspěšnou umělecko-pedagogickou činnost s mládeží.

2008 – podle předlohy Mrtvá nevěsta Tima Burtona: Malenkyj vjerch aneb Mrtvá vs. Živá.
Účast na KP Prima setkání, Nové Strašecí – doporučení do širšího výběru Šrámkova Písku. 2009 účast na KP Valašské křoví, Slavičín – cena za inscenaci, cena za režii Martinu Drahovzalovi, čestné uznání za kostýmy. Účast na Čechův divadelní podzim, Praha.

2008 Junioři – Na koho to slovo padne.
Účast na KP Prima setkání, Nové Strašecí – doporučení na prvním místě na Prima sezónu Náchod.

2009 Junioři – podle Agáthy Christie upravil Martin Drahovzal: Deset malých černoušků, režie Martin Drahovzal.
Účast na KP Klicperovy div. dny Sadská – čestné uznání Martinu Drahovzalovi za pedagogicko-režijní vklad.

Junioři se přejmenovali na Junior's.

2010 Junior's – Václav Marhoul: Mazaný Filip, režie Martin Drahovzal a Mrsťa Prsťa. Účast na KP Klicperovy div. dny Sadská – nominace na NP KDP. Účast na CP KDP Vysoké n. Jiz. – čestné uznání souboru za úpravu a dramaturgický přístup k textu, cena Lence Auterské za role Fialky MgGee, Přítulky, Broskvičky, tanečnice č. 3 a chovance č.2. 2010 účast na KP Valašské křoví, Slavičín (čestné uznání souboru, cena Petrovi Žďárskému za roli ředitele psychiatrické léčebny) – 2. doporučení na NP Mladá scéna Ústí nad Orlicí. Účast na Divadle evropských regionů, Hradec Králové. 2011 účast na KP Wintrův Rakovník – host přehlídky. Účast na Čechův divadelní podzim, Praha.

2010 Junior's – Pierre Ambroise, Francois Choderlos de Laclos: Valmontovy nebezpečné známosti, režie Martin Drahovzal.
Účast na přehl. Čechův divadelní podzim, Praha. Účast na FEMAD, Poděbrady. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín (čestné uznání Tereze Drahotové za roli Cecílie de Volanges, cena Martině Dobiášové za roli Markýzy de Merteuil, Lence Auterské za roli Madame de Tourvel, Martinu Drahovzalovi za režii a souboru za inscenaci) – nominace na NP Divadelní Děčín. Účast na CP Divadelní Děčín – doporučení na NP Jiráskův Hronov. 2011 účast na KP Klicperovy div. dny Sadská – čestné uznání Martině Dobiášové a Tomáši Auterskému za herecký výkon, cena za nejlepší ženský herecký výkon Lence Auterské a cena za nejlepší režii Martinu Drahovzalovi. Dne 12. 2. 2017 uvedeno v Činoherním klubu – cyklus Činoherní klub uvádí.

2011 Junior’s – Martin Drahovzal: Sbal Špita a vypadni!
Účast na KP Valašské křoví, Slavičín, cena souboru za herectví a za inscenaci – doporučení na NP Mladá scéna Ústí nad Orlicí.

2012 – Martin Drahovzal, J. Updike, G. Miller: Čarodějky z města E.
Účast na KP Valašské křoví, Slavičín – čestné uznání Kristině Hejdukové za herecký výkon a cena Radce Pšeničkové a Martině Dobiášové za herecký výkon.

2012 Junior´s – I. N. Cognito dle předlohy B. Wildera a I. A. Diamonda: Někdo to rád…(horké?), režie Martin Drahovzal.
Účast na KP Valašské křoví, Slavičín – čestné uznání Lence Auterské za herecký výkon v roli Sugar a cena Tomáši Milbachovi za herecký výkon v roli Dafne. Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská – Hlavní cena za režii pro Martina Drahovzala. Účast na přehl. Čechův divadelní podzim, Praha.

2013 Junior´s – dle „duchaplných“ filmů Tima Burtona: Deadline (...a co bude pak?), režie Martin Drahovzal.
Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská – cena za nejlepší inscenaci, cena za nejlepší režii Martin Drahovzal, cena za nejlepší herecký výkon Veronice Růžičkové, čestné uznání souboru za scénografii, čestné uznání za herecký výkon Kláře Spodniakové, nominace s přímým postupem na NP KDP. Účast na NP KDP – čestné uznání souboru za scénář a apelativní jevištní výpověď inscenace a Tomáši Milbachovi za postavu Zoltána a cena Veronice Růžkové za postavu Perly. Účast na přehl. Divadelní tříska, Praha.

2014 Junior´s – podle novely Sheridana Le Fanu napsal Martin Drahovzal: Tajemství hostince U Létavého draka.
Účast na KP Valašské křoví Slavičín – čestné uznání souboru za inscenaci. Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská – čestné uznání za výběr hudby a roli hraběte Martinu Drahovzalovi a souboru za scénografii.

2014 Junior's – Malenkyj vjerch aneb Mrtvá nevěsta (kabaret, ve kterém je namíchán peprný koktejl „pokleslé zábavy“, hudby a tance).
Účast na Pohárek SČDO, Velká Bystřice.

2015 Junior´s – texty autorů Bourbona Kida, Petra Štěpána a Jana Šotkovského: Měsíční kámen, režie Martin Drahovzal.
Účast na KP Valašské křoví Slavičín – čestné uznání Martinu Drahovzalovi za režii, souboru za inscenaci a cena souboru za dramaturgii – doporučení na CP Mladá scéna Ústí nad Orlicí.

2015 – Mrsťa Prsťa, William Shakespeare: Mnoho povyku pro nic, režie Martin Drahovzal.
Účast na KP Valašské křoví Slavičín – čestné uznání souboru za svébytný inscenační pokus o jevištní ztvárnění. Účast na KP Klicperovy divadelní dny Sadská – hlavní cena za nejlepší inscenaci, za scénář a režii a za scénografii, nominace na národní přehlídku Krakonošův divadelní podzim. Účast na NP Krakonošův divadelní podzim – čestné uznání Lence Auterské za role Héry a Huga, cena souboru a Martinu Drahovzalovi za inscenační koncept, Martinu Drahovzalovi za role Dona Pedra a Dona Juana, Tomáši Milbachovi za role Claudia a Dagoberta a souboru za scénografii, hlavní cena souboru za inscenaci, nominace na CP Jiráskův Hronov 2016. Účast na CP Jiráskův Hronov 2016. Účast na Shakespearových slavnostech Železný Brod 2016. Účast na Kláštereckých divadelních žních 2016. Účast na přehl. Divadlo v přírodě, Praha-Horní Počernice 2016. Účast na Divadelním podzimu Říčany 2016. Účast na přehlídce Budějcká Thálie 2018.

2016 – Martin Drahovzal: Sbal Špita a vypadni, režie Martin Drahovzal. (obnoveno?)
Účast na KP Klicperovy divadelní dny Sadská – cena za nejlepší ženský herecký výkon získala Veronika Růžková v roli učitelky, čestné uznání pro Tomáše Milbacha za roli Špita a pro Martina Drahovzala za výběr hudby.

---------------------------------------
Postupně se pod hlavičkou Mrsťa Prsťa začaly sdružovat i další soubory.
Například:

Malá Divadelní Kumpanie – MDK
"Volné sdružení herecky závislých dramaturgů, učitelů, právniček, hasičů, žen na mateřské a studentů z různých souborů působících od Prahy přes Kouřim po Kolín (tedy v dřívějším Kraji Kouřimském)...
Ti všichni tvoří volně otevřený soubor MDK /"Malá Divadelní Kumpanie"/ a sdružují je především dvě věci – osoba režiséra a pachatele scénářů tohoto sdružení Martina Drahovzala, a také proslulý Kinosál v malebném městě Kouřimi, kde má soubor nyní své materiální zázemí i prostor pro nezávislé zkoušení. Protože jsou obě tyto věci vlastní i zdejšímu mateřskému souboru Mrsťa Prsťa, není divu, že spolu tyto divadelní subjekty těsně spolupracují a herecky si vypomáhají, aniž by jeden druhému jakkoliv konkurovali..." (z webových stránek souboru Mrsťa Prsťa)

Mrsťa Prsťa Dram (a tak)
"Věkově nejmladší soubor působící na kouřimské scéně společně s Mrsťou Prsťou se skládá z desítky studentů ZUŠ Kouřim ve věkovém rozpětí od 12 do 18 let, kteří pomalu stoupají v pomyslném žebříčku divadelních dovedností a hravosti........
Dramaťáci společně s ostatními soubory sdruženými pod hlavičkou Mrsti Prsti spoluorganizují festival Kouřimské Podivování i Zámecká prkna a účastní se exteriérových akcí pořádaných Mrsťou Prsťou." (z webových stránek souboru Mrsťa Prsťa)
---------------------------------------------
2016 Malá Divadelní Kumpanie – Martin Drahovzal a MDK: …Dokud vás smrt nerozdělí! režie Martin Drahovzal a MDK.
Účast na KP Sněhový Brněnec – cena za herecký výkon Ondřeji Hamplovi v roli Olivera, Ladě Austové v roli Barbary, cena za režii Martinu Drahovzalovi, cena MDK Kouřim za výpravu, cena souboru MDK Kouřim za inscenaci hry. Čestné uznání Evě Koberové za herecký výkon v roli Thurmontové, Lukáši Dědkovi za herecký výkon v roli Goldsteina. Cena za inscenaci – nominace na Krakonošův divadelní podzim. Účast na přehl. Krakonošův divadelní podzim – čestné uznání Ladě Austové za roli Barbary R., Ondřeji Hamplovi za roli Olivera R. a souboru za inscenaci a cena Martinu Drahovzalovi za režijně scénografické řešení, Lukáši Dědkovi za roli Goldsteina – doporučení na CP Jiráskův Hronov 2017.

2018 Mrsťa Prsťa Dram (a tak) – Martin Drahovzal podle literární předlohy Agathy Christie: Na koho to slovo padne, režie Martin Drahovzal.
Účast na Divadle v přírodě Praha-Horní Počernice. Účast na KP Klicperovy divadelní dny Sadská – cena Julii Horčákové za výkon v roli Eleny Chauvinoé a čestné uznání Martinu Drahovzalovi za práci s mladým kolektivem.

2019 MDK Kouřim – Martin Drahovzal, B. Stoker: Zločin na Lipnici aneb Dracula je zpět (crazy komedie), režie Martin Drahovzal.
Účast na KP Sněhový Brněnec. Nominace na KDP Vysoké nad Jizerou 2019, cena Martinu Drahovzalovi za scénář a režii inscenace, cena souboru MDK Kouřim za inscenaci, čestné uznání Evě Koberové za herecký výkon v roli Evy, Tomáši Musilovi za herecký výkon v roli Toma, Pavlu Marečkovi za herecký výkon v roli Kentána, Tereze Benešové za herecký výkon v roli Terky, inscenaci 1. místo v Anketě diváka. Účast na KDP Vysoké nad Jizerou – čestné uznání Tomáši Musilovi za roli Toma / Jonathana a cena Tereze Benešové za roli Terky / Upíra.

2019 Mrsťa Prsťa Dram (a tak) – kolektiv souboru: Tety na zabití.
Účast na KP Valašské křoví Slavičín – čestné uznání Julii Horčákové za roli Heleny Hrobníkové, Lucii Borovičkové za roli Emmy Macháčkové, Elišce Lokajové za roli Marty Macháčkové a Janu Bugovi za roli Jiřího Macháčka.

2019 Mrsťa Prsťa Junior's – Paul Pörtner, Mrsťa Prsťa Junior´s, Martin Drahovzal: Zběsilé nůžky (Zběsilé N. aneb Další paní na holení), režie a výprava Mrsťa Prsťa Junior´s.
Účast na KP Valašské křoví, Slavičín – čestné uznání Janu Bugovi za roli Matěje Veverky, souboru za inscenaci a za souhru s diváky a cena Petru Žďárskému za roli Antonína Řezníčka – doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně. Účast na KP Klicperovy divadelní dny Sadská – ceny Petrovi Žďárskému za roli Tonyho Řezníčka, Tereze Fabianové za roli Barbary Markové, souboru za výpravu a souboru za inscenaci, doporučení na CP KDP Vysoké n. Jiz.

2022 - Mrsťa Prsťa, Mrtvá nevěsta aneb Malenkyj vjerch, r. Martin Drahovzal. Účast na přehl. Divadlo v přírodě, Praha-Horní Počernice.

2023 - Mrsťa Prsťa, Zavřete oči, odcházím. Účast na KP Klicperovy divadelní dny Sadská - čestné uznání Jan Bug v roli Pavla Sedloně a dalších postavách, Veronika Klicperová v roli Matky Hadrbolcové a dalších postavách, cena souboru za inscenaci, Martinu Drahovzalovi a souboru za scénografické řešení a choreografii, Tomáš Milbach v roli Sluhy Boltona a dalších ztvárněných postavách, Radka Pšeničková v roli Elén Hadrbolcové - doporučení na CP Krakonošův divadelní podzim.

2023 - MDK, Martin Drahovzal: Případ Baskerville aneb Rapsodie na blatech, r. Martin Drahovzal. Účast na KP Sněhový Brněnec - cena Martinu Drahovzalovi za dlouhodobé a inspirativní vedení souborů a za scénář, cena souboru za scénář, za výpravu inscenace, za kolektivní herectví a za inscenaci, Anketa diváka 2. místo - nominace na CP Krakonošův divadelní podzim, Vysoké nad Jizerou. Účast na CP Krakonošův divadelní podzim, Vysoké nad Jizerou - čestné uznání Martinu Drahovzalovi za scénu a za roli Henryho Baskervilla a souboru za kostýmy, cena Evě Koberové za roli dr. Mortimerové.
Bibliografie:
XXXVIII. Národní přehlídka venkovských divadelních souborů – Vysoké nad Jizerou 12. až 20. října 2007. Program a Plakát.

BARANOWSKÁ, Kateřina: Klicperovy divadelní dny Sadská 2005. AS 2005, č. 3, s. 38. Foto.

DOLEŽAL, Adam: Valašské Křoví 2010. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 62–64.

FELZMANN, Rudolf: Dvě poučení ze Sadské. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 26–27.

FRANKOVÁ, Hana: Dětské divadlo ve Stochově. 16.–17. 4. 2005. Deník Dětské scény 2005, č. 0.

GREGAR, Alexandr: Vysocké rituály – KDP 2007. Amatérská scéna 2007, č. 6, s. 20.

HOSKOVCOVÁ, Markéta: Prima Prima sezóna? AS 2004, č. 3, s. 22–26.

Klicperovy divadelní dny 2007. Průběh a program. Internet.

LHOTSKÁ, Jiřina: Stochov se stává pojmem. Deník dětské scény 2002/0.

OPEN AIR PROGRAM při XVI. ročníku mezinárodního festivalu Divadlo evropských regionů – http://www.pocoapoco.cz/download/open_program.pdf

PERNICOVÁ, Ivana: Stylová různorodost ve Stochově, 2006. Deník Dětské scény Trutnov 2006, 16. června 2006, č. 0.

Program Divadelní Děčín 2010. d­­´ARTAMAn 2010, č. 2, s. 10–12.

SMRČEK, Otto: POPAD 2007, AS 2007, č. 2, s. 12–13.

STROTZER, Milan: POPAD 2003 aneb Nepominutelný vzestup. AS 2003, č. 2, s. 3–8.

STROTZER, Milan: POPAD 2004. (Pražská otevřená přehlídka). AS 2004, č. 2, s. 3–7.

ŠOTKOVSKÝ, Jan: Valašské křoví se má k světu i v roce 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 66–67.

TOMAS, Karel: Náchodská prima sezóna – město studentů plné – bude alespoň napřesrok? AS 2003, č. 3, s. 4–6.

TOTHOVÁ, Martina: Prima setkání ve Strašecí v roce 2008. AS 2008, č. 2.

VONDRUŠKA, Jaroslav: Klicperovy divadelní dny Sadská 2010. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 38–39.


Webové stránky Divadelního souboru Mrsťa Prsťa – www.mrsta-prsta.cz – 27. 1. 2020, IT.

Související Osobnosti

Související Ročníky přehlídek

Související www odkazy

Související Obrázky

Divadelní soubor Mrsťa Prsťa ZUŠ Kouřim, Skopci na porážku, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2007
KDP 2007, osobnosti festivalu, Drahovzal Martin
Kolín, Malá divadelní kumpanie, Zločin na Lipnici, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2019
Kolín, Malá divadelní kumpanie, Zločin na Lipnici, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2019
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior's, Mazaný Filip, 2010
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior's, Mazaný Filip, KDP 2010
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior's, Sbal Špita a vypadni! 2011
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior's, Valmontovy nebezpečné známosti, 2010
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior's, Valmontovy nebezpečné známosti, 2010
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior, Deadline - a co bude pak, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior, Deadline - a co bude pak, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Deadline (...a co bude pak), KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2013
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Deadline (...a co bude pak), KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2013
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Deset malých černoušků, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2009
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Mazaný Filip, 2010
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Mazaný Filip, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2010
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Tajemství hostince U létajícího draka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2014
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Malenkyj vjerch aneb Mrtvá vs. Živá, 2009
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Malenkyj vjerch aneb Mrtvá vs. Živá, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2008
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Malenkyj vjerch aneb Mrtvá vs. Živá, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2008
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP Jiráskův Hronov 2016
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP Jiráskův Hronov 2016
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2015
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2015
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2015
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2015
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Na koho to slovo padne, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2018
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Na koho to slovo padne, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2018
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Někdo to rád...(horké?), KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2012
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Romeo a Julie a tak dál, 2002
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Romeo a Julie a tak dál, 2003
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Sbal Špita a vypadni!, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2016
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Sbal Špita a vypadni!, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2016
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Skopci na porážku aneb lásky plné rošády, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2007
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Skopci na porážku, 2007
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Valmontovy nebezpečné známosti, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2011
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zavřete oči, odcházím..., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zavřete oči, odcházím..., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zavřete oči, odcházím..., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zuzana čarodějka aneb a ochraň nás před šelmou, 2006
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zuzana čarodějka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2005
Kouřim, ZUŠ, Mrsťa Prsťa / Junior´s, Mazaný Filip, KP Wintrův Rakovník 2011
Kouřim, ZUŠ, Mrsťa Prsťa Junior´s, Mazaný Filip, KP Wintrův Rakovník 2011
Kouřim, ZUŠ, Mrsťa Prsťa Junior´s, Zběsilé N., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2019
Kouřim, ZUŠ, Mrsťa Prsťa Junior´s, Zběsilé N., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2019


Mapa působení souboru - ZUŠ, Mrsťa Prsťa / M. P. Juniors / Malá Divadelní Kumpanie (MDK) / Mrsťa Prsťa Dram (a tak)

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
KDP 2007, osobnosti festivalu, Drahovzal Martin
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Romeo a Julie a tak dál, 2002
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Romeo a Julie a tak dál, 2003
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zuzana čarodějka aneb a ochraň nás před šelmou, 2006
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zuzana čarodějka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2005
Divadelní soubor Mrsťa Prsťa ZUŠ Kouřim, Skopci na porážku, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2007
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Skopci na porážku aneb lásky plné rošády, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2007
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Skopci na porážku, 2007
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Malenkyj vjerch aneb Mrtvá vs. Živá, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2008
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Malenkyj vjerch aneb Mrtvá vs. Živá, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2008
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Malenkyj vjerch aneb Mrtvá vs. Živá, 2009
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Deset malých černoušků, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2009
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Mazaný Filip, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2010
Kouřim, ZUŠ, Mrsťa Prsťa / Junior´s, Mazaný Filip, KP Wintrův Rakovník 2011
Kouřim, ZUŠ, Mrsťa Prsťa Junior´s, Mazaný Filip, KP Wintrův Rakovník 2011
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior's, Sbal Špita a vypadni! 2011
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Valmontovy nebezpečné známosti, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2011
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Někdo to rád...(horké?), KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2012
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Deadline (...a co bude pak), KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2013
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Deadline (...a co bude pak), KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2013
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior, Deadline - a co bude pak, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior, Deadline - a co bude pak, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Kouřim, Mrsťa Prsťa Junior´s, Tajemství hostince U létajícího draka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2014
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2015
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2015
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2015
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2015
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP Jiráskův Hronov 2016
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Mnoho povyku pro nic, CP Jiráskův Hronov 2016
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Sbal Špita a vypadni!, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2016
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Sbal Špita a vypadni!, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2016
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Na koho to slovo padne, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2018
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Na koho to slovo padne, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2018
Kouřim, ZUŠ, Mrsťa Prsťa Junior´s, Zběsilé N., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2019
Kouřim, ZUŠ, Mrsťa Prsťa Junior´s, Zběsilé N., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2019
Kolín, Malá divadelní kumpanie, Zločin na Lipnici, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2019
Kolín, Malá divadelní kumpanie, Zločin na Lipnici, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2019
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zavřete oči, odcházím..., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zavřete oči, odcházím..., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023
Kouřim, Mrsťa Prsťa, Zavřete oči, odcházím..., KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.