Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Turnovské divadelní studio A. Marka

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1993
Působení: 199x, 200x, 201x, 202x
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marek, studio má dětský, studentský a dospělý soubor.

1996 - (Dětský div. soubor Turnovského divadelního studia) ved. Petr Haken, Karel a Josef Čapkovi: Ze života? Hmyzu!, dramaturgická úprava a režie Petr Haken, účast na NP Dětská scéna.
1997 - Rojas - úprava Daniely Weisové a Zdeňka Ipsera: Celestina.
1997 - J. a K. Čapkovi: Ze života? Hmyzu!, r. P. Haken. Účast na KP Děčínská brána - cena Mario Kubaš za role Felixe a Cvrčka - doporučení na Šrámkův Písek.
1998 - Slawomír Mrožek: Tancovačka, režie Petr Haken, účast na KP Divadelní Úpice.
1989 - Báchorka o lípě. Hlavní cena: Zlatý člunek města Tanvaldu.
1999 - Petr Haken: Kaubojka, r. Petr Haken, KP Červený Kostelec. Účast O zlatý článek…Cena dětské poroty.
1999 - Petr Haken (na motivy hry F. G. Lorcy Dům Bernardy Alby): Ptáčata v kleci, r. Peter Haken, Divadelní Úpice, výběr na ŠP.
1999 - na motivy německé pohádky upravil Petr Haken: Čertovy zlaté vlasy, r. Vilém Bezděk, účast Dospělí dětem, KP Havlíčkův Brod.

2000 - adaptace Poláčkova románu Bylo nás pět: Bylo nás 5 5,účast na KP a ŠP, 2002 účast na Stochovská Thalie, Dospělí dětem Havl. Brod.
2000 - Turnov, Turnovské divadelní studio, ved. Petr Haken, P. Haken dle K. Poláčka: Bylo nás 5 5. Účast na Regionální přehlídce dětských divadelních, loutkářských a recitačních souborů Hradec Králové.
2001 - divadlo poezie Lomikel na dlásnech a jiné zádrhele, účast na KP, WP.
2001 - Romain Rolland: Petr a Lucie, r. Petr Haken, Divadelní Úpice, výběr na ŠP. 2003 účast Dospělí dětem, KP Havlíčkův Brod.
2001 - podle – H. CH. Andersen: Malá mořská víla a Giraudoxovy hy Undina: Undina, r. P. Haken, KP Lomnice n. P.
2001 - Leopold Lahola: Inferno, r. Jan Baron Marek, účast na KP v Červeném Kostelci.
2001 - ruská lidová pohádka v úpravě Petra Hakena: Žába, Dospělí dětem.
2002 - Šli červotoči do houslí z poezie Jiřího Dědečka. Účast KP Dětská scéna Nový Bor.
2002 - Fernardo Arrabal: Fando a Lis. Účast Modrý kocour, Turnov - doporučení na ŠP na 2. místě.
2002 - Petr Haken: Chuchvalec. Účast O zlatý člunek města Tanvaldu.
2002 - Karel Poláček: Bylo nás 5a5. Účast na KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod. Účast na CP Stochovská Thalie.
2003 - improvizace podle Miroslava Horníčka: Dva muži v šachu.
2003 - Marcello a Giacomo (M. Horníček, P. Haken). Účast KP Štronzo.
2004 - Shakespeare, Haken: Romeo a Julie, příběh Monteka a Kapuletové, režie Petr Haken. Soutěžně Dospělí dětem, KP Havl. Brod. Hostem (mimo soutěž) na přehlídce AUDIMAFOR, Kostelec n. Orlicí, Semilský paroháč.
2005 - Alenka po našem, r. Petr Haken. Účast Semilský paroháč.
2006 - Neil Simon: Deník z Biloxi, r. Honza Baron Marek, 2007 účast na KP v Červeném Kostelci.
2006 - Studio BEZ, Miroslav Horníček: Dva muži v šachu. Účast na Lipnický mantl, Lipnice nad Sázavou.
2007 - Petr Haken: Vstupte!. Účast KP Modrý kocour, Turnov. Účast KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod. Účast na KP Červený Kostelec. Účast KP Tanvald - hlavní cena Zlatý člunek, cenu Janu Pekařovi za roli Caplhause a Petrovi Hakenovi za realizaci dramaturgicko-režijní koncepce.
2007 - Petr Haken upravil předlohu Neila Simona Deník z Biloxi (Biloxi blues): Vlakem války. Účast KP Modrý kocour, Turnov j. h. a účast KP Lomnice nad Popelkou - na obou nesoutěžní představení.
2008 - A.P.Čechov: Tři sestry, r. Petr Haken. Účast na Stochovská Thálie. 7. 12. hráno v Činoherním klubu v Praze.
2008 - Šaškovská pohádka; inscenace Tři sestry; hra Marcello a Giacommo. Účast na Lojzíkův Machov.
2009 - scénář Petr Haken, A.P. Čechov: Tři sestry, r. Petr Haken. Účast na KP AUDIMAFOR, Červený Kostelec - nesoutěžní. Účast na KP Lomnice nad Popelkou - nominace na NP v Děčíně. Účast Na(ne)čisto, Liberec. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na CP Divadelní Děčín. Účast na Libochovické divadelní léto. Účast na FEMAD, Poděbrady - nejlepší inscenace.
2009 - Knoflíková válka, r. Petr Haken. Účast na KP Dětská scéna, Liberec. Účast Na(ne)čisto, Liberec. Účast na KP O Zlatý člunek města Tanvaldu., jako host na KP Turnovský drahokam.
2009 - autorská pohádka: Šaškovská pohádka, r. Lenka Lebedová. Účast na KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod (cenu za inscenaci obdržela režisérka Lenka Lebedová) - návrh do širšího výběru na CP Popelka.
2009 - Petr Haken podle A.P. Čechova: Tři sestry. Účast na ObP Karlínské jeviště - ocenění souboru za vynikající inscenaci, Janu Pekařovi za vynikající herecký výkon v několika rolích a Petru Hakenovi za režii a herecký výkon v roli Michaila.

2010 - adaptace románu Tom Sawyer Marka Twaina: Tom, r. Petr Haken. Účast na KP Modrý kocour, Turnov.
2010 - Sam Shepard: Láskou posedlí, r. Petr Haken. Účast na KP Modrý kocour, Turnov.
2010 - turnovský studentský soubor gymnázia, na motivy M. Twaina: Tom (volné zpracování Dobrodružství T. Sawyera), scénář a režie P. Haken. Účast na KP O Zlatý člunek města Tanvaldu.
2010 - na motivy A. P. Čechova: Tři sestry, r. Petr Haken. Účast na Lojzíkův Machov.
2010 - Sam Shepard: Láskou posedlí (drama). Účast na ObP Karlínské jeviště - ocenění Miloslavu Holasovi za mimořádný herecký výkon v roli Otce, Petru Hakenovi v roli Eddieho, Lence Meixnerové v roli May a Cena dr. Vladimíra Veselého souboru za vynikající inscenaci.
2010 - Anton Pavlovič Čechov: Tři sestry, scénář a režie Petr Haken. Účast na KP O Zlatý člunek města Tanvaldu. Účast na Čechův divadelní podzim, Praha.
2011 - Sam Shepard: Láskou posedlí, r. Petr Haken. Účast na KP v Lomnici n. Pop., ceny: souboru za inspirativní inscenaci, Petru Hakenovi za scénografii a Lence Meixnerové za postavu May, čestné uznání Miloslavu Holasovi za postavu starého pána - doporučení k postupu na celostátní přehlídku Divadelní Děčín.
2011 - na motivy A. P. Čechova: Tři sestry. Účast na ObP Divadelní benefiční festival, Litoměřice.
2011 - Sam Shepard: Láskou posedlí, r. Jaroslav Šilas Stuchlík. Účast na Lojzíkův Machov. Účast na FEMAD, Poděbrady.
2012 - Sam Shepard: Příběh západní čtvrti. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Z vážných organizačních důvodů se soubor nezúčastnil KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod.
2012 - A. P. Čechov: Tři sestry. Účast na Březen - měsíc divadla, Jilemnice.
2013 - Petr Haken dle W.S.: Romeo a Julietka aneb Montekové a Kapuletky. Účast na ObP Karlínské jeviště.
2014 - volně podle Shakespeara Petr Haken: Romeo a Julietka aneb Montekové a Kapuletky, r. Petr Haken. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na KP Dospělí (pro radost) dětem, Havlíčkův Brod - nesoutěžní představení. Účast na KP Dětská scéna Hradec Králové. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou. Účast na KP Turnovský drahokam. Účast na Shakespearovy slavnosti, Železný Brod 2016.
2014 - P. Haken dle Janucze Korczaka: Romeo a Julietka a Král Maciuš první. Účast na Divadelním benefičním festivalu, Litoměřice. Účast na Louňovická letní divadelní aktivita 2016.
2015 - J. Korczak, P. Haken: Král Maciuš první. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na KP Turnovský drahokam.
2015 - KRÁL MACIUŠ PRVNÍ; POHÁDKA Z LUCERNY. Účast na KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod - obě inscenace.
2016 - Účast na ObP Pohárek SČDO, Kandrdásek SČDO a Jednoaktovky SČDO, Železný Brod.
2016 - Petr Haken dle Aloise Jiráska: Pohádka z lucerny, r. Lenka Dékány. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na KP Turnovský drahokam. Účast na KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod - cena za inscenování klasické předlohy s důrazem na herectví, doporučení na Popelku Rakovník. Účast na Semilský paroháč.
2016 - Miroslav Horníček: Dva muži v šachu. Účast na Lipnický mantl, Lipnice nad Sázavou. Účast na Louňovická letní divadelní aktivita.
2017 - Mojmír Babáček: PONOŽKY, r. Petr Haken, autorské a tak trochu máničkovské komediální drama. Premiéra 28.1.2017. Účast na KP Modrý kocour 2017. Cena turnovskému spisovateli Mojmíru Babáčkovi za inspirativní textovou předlohu k inscenaci „Ponožky“.
2017 - Petr Haken dle W. Shakespeara: Romeo a Julietka aneb Montekové a Kapuletky (Dialog: Theresia Anna Hakenová a Vojtěch Haken), r. Petr Haken. Účast na ObP Pohárek SČDO, Kandrdásek SČDO a Jednoaktovky SČDO, Železný Brod - nominace na národní přehlídku v Brandýse nad Labem. Účast na CP Šrámkova Sobotka.
2018 - na motivy stejnojmenné knihy Františka Zborníka Petr Haken: HANAKO, r. Petr Haken. Účast na CP Loutkářská Chrudim v programu Loutky nejen v ulicích. Účast na CP Popelka, Rakovník - čestné uznání Martinu Hyblerovi a souboru za hudební složku a cena Petru Hakenovi za dramaturgii a koncept inscenace. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2019. Účast na KP Audimafor Hradec Králové 2019. Účast na KP Turnovský drahokam 2019 - cena za práci s atmosférou prostřednictvím hudby a světla. Účast na KP PřeMostění, Most 2019.
2019 - Soubor připravil na 10. 12. 2019 do Městského divadla program a fotopanely k oslavám 150 let ochotnického divadla v Turnově (viz přílohy).
2019 - Petr Haken, podle hry A. P. Čechova Tři sestry: TŘI SESTRY, r. Petr Haken. (premiéra 2008, obnovená 2019) Účast na CP Jiráskův Hronov 2019. Účast na KP Orlická maska 2020 - cena Petru Hakenovi za text hry, Janu Pekařovi za ztvárnění série postav a souboru za inscenaci - doporučení na Divadelní Piknik Volyně 2020. Účast na FEMAD Poděbrady 2020. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně 2021.
2020 - Petr Haken: ZAVILÁ DROGA. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na národní přehlídku studentského divadla v Ústí nad Orlicí. Účast na Na(ne)čisto, Most.
2020 - Petr Haken: Dlouhá cesta, r. Petr Haken. Účast na CP Šrámkův Písek. Účast na Nučický Kahan. Účast na Divadlo evropských regionů, Hradec Králové 2021. Účast na KP Orlická maska, Ústí nad Orlicí 2022 - čestné uznání Artuši Haškovi za herecký výkon v roli Bratra a cena Theresii Anně Hakenové za herecký výkon v roli Sestry. Účast na KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod 2022. Účast na Rádobyfest, Klapý 2022.
2021 - inspirace Shakespearem, Petr Haken: MOC MOCI, r. Petr Haken. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové. Účast KP Modrý kocour, Turnov 2022 - doporučení na CP Divadelní piknik, Volyně. Účast na KP PřeMostění, Most 2023. čast na Festivalu JEŠTĚDYVADLO, Liberec 2023.
2023 - Petr Haken – Martin Hybler: JAROSLAV TO SPÍSKAL (Fraška se zpěvy a tanci). Účast KP Modrý kocour, Turnov - cena soubboru za hudební zpracování. Účast na KP Orlická maska, Ústí nad Orlicí.
Bibliografie:
BEDNÁŘ, Pavel: Severočeská přehlídka dětského recitačních a divadelních souborů (jak z Libereckého tak Ústeckého kraje), v Městském divadle Nový Bor. Deník dětské scény Trutnov 2002/0.

CÍSAŘ, Jan: Červenokostelecké táčky. Amatérská scéna 2007, č. 2, s. 26-28.

CÍSAŘ, Jan: O přehlídce v Červeném Kostelci ale nejenom o ní. Amatérská scéna 2001, č. 2, s. 13-15.

EXNAROVÁ, Alena, PÁCL, Radvan, BEZOUŠKOVÁ, Simona: Divadelní Děčín 2009 jako obraz současného amatérského činoherního divadla. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 13 - 18.

FILCÍK, Štěpán: Turnovský drahokam. Loutkář 2009, č. 2, s. 080 - 082.

FIXOVÁ, Kateřina: Ze závěrečné zprávy poroty 40. ročníku LDL. Amatérská scéna 1997, č. 4, s. 12.

FELZMANN, Rudolf: Dramaturgická pestrost v Lomnici nad Popelkou. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 33 - 34.

HERMANNOVÁ, Marta: Dospělí pro radost dětem V Havlíčkově Brodu 8.-9-5-2004. Amatérská scéna 2004, č. 3, s. 53. Foto: Turnov, Romeo a Julie, příběh Monteka a Kapuletové.

HOZDOVÁ, Dana: O Zlatý člunek města Tanvaldu. AS 1998, č. 3, s. 19.

HULEC, Vladimír: Kolik životů má avantgarda?. Divadelní Úpice 2001 (30.3.-1.4.2001). Amatérská scéna 2001, č. 2, s. 27. Recenze regionální východočeské postupové přehlídky na Šrámkův Písek 2001.

HULEC, Vladimír: Nazí herci, nahé divadlo. (Divadelní Úpice '98). Amatérská scéna, 1998, č. 2, s. 15-16.

HULEC, Vladimír; STUCHLÍK, Jaroslav: Běsné dny Modrého kocoura. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 29 - 33.

JOSKOVÁ, Zdena: Dětská scéna '96, Ústí nad Orlicí. Amatérská scéna 1996, č. 4, s. 4-6.

KODEŠ, Jaroslav: Čtvrtá přehlídka ochotnického divadla Jizerské oblasti. Amatérská scéna 2001, č. 2, s. 15-16.

KOVÁŘÍK, Miroslav: V programu přehlídky divadel poezie. Turnovské divadelní studio. Lomikel na dlásnech a jiné zádrhele. Hromada 2001, č. 31, s. 52.

KRAJSKÉ přehlídky činoherního divadla pro děti s postupem na POPELKU Rakovník 2007. Tanvald – O zlatý člunek města Tanvaldu. (Z podkladů odborných porot připravila Simona Bezoušková). AS 2007, č. 3, s. 52.

MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. ŠTRONZO. Zemská přehlídka jednoho herce a jednoaktových her Moravská Třebová. 2003. Amatérská scéna 2004, č. 1, s. 32 Zprávičky. (Moravskotřebovský zpravodaj, č. 11, 2003)

RICHTER, Luděk: Dospělí dětem. Turnovské divadelní studio. Žába. Hromada 2001, č. XXXI, s. 33-36.

RODROVÁ, Alena: Dětská scéna Trutnov 2001. Turnovské divadelní studio. Tom Sawyer. Hromada 2001, č. XXXI, s. 56.

RICHTER, Luděk: Dospělí pro radost dětem v Havlíčkově Brodě. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 41 - 42.

SKÁLOVÁ, Tereza a BUREŠOVÁ, Eva: Na(ne)čisto Liberec 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 73 - 75.

SKŘÍPEK, František: Přehlídka Jizerské oblasti v Lomnici nad Popelkou. Amatérská scéna 2004, č.2, s. 19–20.

SKŘÍPEK, František: 6. přehlídka ochotnického divadla jizerské oblasti. Amatérská scéna 2003, č. 2, s. 19.–20.

ŠPALE, Milan: Karlínské jeviště podvanácté. Amatérská scéna 2010, č. 1, s. 19 - 21.

TEJKL, Josef: Modrému kocourovi sršela srst. Amatérská scéna 2007, č. 2, s. 52-53.

TICHÝ, Zdeněk Aleš, Kostlivcovo divadelně–sexuální harašení. AUDIMAFOR aneb Kostelecký kostlivec 2004. Amatérská scéna 2004, č. 2, s. 50–54.

ULRYCHOVÁ, Irina: Příběh s dětským hrdinou v divadle hraném dětmi. In: Dítě mezi výchovou a uměním, Dramatická výchova na přelomu tisíciletí. Praha, STD 2008, s. 36-44.

VOBRUBOVÁ, Jana a Eliška: Krajská přehlídka dětského divadla Liberec 18. 4. 2009. Deník Dětské scény Trutnov 2009, č. 0, s. 8, 9. (Internet http://www.drama.cz/ds/archiv/ds_2009_cislo_0_web.pdf).

Související Texty

Související Osobnosti

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Lomnice nad Popelkou 2009, Turnov, A. Marek, Tři sestry
Rakovník, rozborové semináře CP Popelka 2018
Turnov, A. Marek, Tři sestry,  2009
Turnov, A. Marek, Tři sestry, 2009
Turnov, Divadelní studio A. Marka, Hanako, CP Popelka Rakovník 2018
Turnov, Divadelní studio A. Marka, Hanako, CP Popelka Rakovník 2018
Turnov, Divadelní studio A. Marka, Tři sestry, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Turnov, Divadelní studio A. Marka, Tři sestry, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Turnov, Divadelní studio, Tři sestry, Femad 2020
Turnov, Divadelní studio, Tři sestry, Femad 2020
Turnov, DS, Ultima aneb Dobití Českého ráje, 2005
Turnov, Marek, Tři sestry, 2009
Turnov, Turnovské divadelní studio A, Tři sestry, Děčín 2009
Turnov, Turnovské divadelní studio A, Tři sestry, Děčín 2009
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, CP Šrámkův Písek 2020
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, CP Šrámkův Písek 2020
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, Rádobyfest 2022
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, Rádobyfest 2022
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, Rádobyfest 2022
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Láskou posedlí, 2011
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Láskou posedlí, 2011
Turnov, Turnovské divadelní studio, Romeo a Julietka, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Turnov, Turnovské divadelní studio, Šaškovská pohádka, 2009
Turnov, Turnovské divadelní studio, Tři sestry, 2009
Turnov, Turnovské divadelní studium, Vlakem války, 2007
Turnov, Turnovské DS a Gymnázium, Bylo nás pět, 2007
Turnov, Turnovské DS a Gymnázium, Bylo nás pět, 2007
Turnov, Turnovské DS a Gymnázium, Bylo nás pět, 2007_313
Turnov, Turnovské DS, Hamlet, 2004
Turnov, Turnovské DS, Hamlet, 2004
Turnov, Turnovské DS, Ultima anem Dobití českého ráje, 2005
Turnov, Turnovské DS, Vařený hlavy 2007
Turnov, Turnovské DS, Vařený hlavy, 2007
Turnov, Turnovské DS, Vlakem války, Modrý kocour 2007
Turnov, Turnovské studio A. Marka, Láskou posedlí, 2011
Turnov,Turnovské DS, Vařený hlavy 2007


Mapa působení souboru - Turnovské divadelní studio A. Marka

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Turnov, Turnovské DS, Hamlet, 2004
Turnov, Turnovské DS, Hamlet, 2004
Turnov, DS, Ultima aneb Dobití Českého ráje, 2005
Turnov, Turnovské DS, Ultima anem Dobití českého ráje, 2005
Turnov, Turnovské divadelní studium, Vlakem války, 2007
Turnov, Turnovské DS, Vlakem války, Modrý kocour 2007
Turnov, Turnovské DS, Vařený hlavy 2007
Turnov, Turnovské DS, Vařený hlavy, 2007
Turnov,Turnovské DS, Vařený hlavy 2007
Turnov, Turnovské DS a Gymnázium, Bylo nás pět, 2007
Turnov, Turnovské DS a Gymnázium, Bylo nás pět, 2007
Turnov, Turnovské DS a Gymnázium, Bylo nás pět, 2007_313
Turnov, A. Marek, Tři sestry, 2009
Turnov, A. Marek, Tři sestry,  2009
Turnov, Marek, Tři sestry, 2009
Turnov, Turnovské divadelní studio A, Tři sestry, Děčín 2009
Turnov, Divadelní studio, Tři sestry, Femad 2020
Turnov, Divadelní studio, Tři sestry, Femad 2020
Turnov, Turnovské divadelní studio, Tři sestry, 2009
Turnov, Divadelní studio A. Marka, Tři sestry, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Turnov, Divadelní studio A. Marka, Tři sestry, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Lomnice nad Popelkou 2009, Turnov, A. Marek, Tři sestry
Turnov, Turnovské divadelní studio, Šaškovská pohádka, 2009
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Láskou posedlí, 2011
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Láskou posedlí, 2011
Turnov, Turnovské studio A. Marka, Láskou posedlí, 2011
Turnov, Turnovské divadelní studio, Romeo a Julietka, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Turnov, Divadelní studio A. Marka, Hanako, CP Popelka Rakovník 2018
Turnov, Divadelní studio A. Marka, Hanako, CP Popelka Rakovník 2018
Rakovník, rozborové semináře CP Popelka 2018
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, CP Šrámkův Písek 2020
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, CP Šrámkův Písek 2020
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, Rádobyfest 2022
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, Rádobyfest 2022
Turnov, Turnovské divadelní studio A. Marka, Dlouhá cesta, Rádobyfest 2022


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.