Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Havlíček / Českoslovanský spolek ve Vídni

Související Geografické celky

Stav: neexistuje
Založení / první zpráva: 1896
Ukončení činnosti / poslední zpráva: 1899
Působení: 189x
1896 uv. Kulatý svět.
1897 Chudý písničkář, Mlynář a jeho dítě.
1898 Vrátný z Karlína, Zlý duch Lumpacivagabundus, Služebník svého pána, Čtveáctví panoše, Dragoun v ohni, Zrzavá. Předseda Rich, režiséři E. Kiršner, H. Vrbický.
1899 Českoslovanský spolek Havlíček ve Vídni uvedl Dražbu na nevěstu, Praha je Praha.

1906 - 25. 11. - Čsl. Vzdělávací a ochotnický spolek Havlíček, Otto Faster text i hudba: Pražské švadlenky, fraška se zpěvy a tanci.
Bibliografie:
Thalie 1896-7, č. 1, s. 15.
Thalie1897-8, č. 13, s. 104, č. 16-17, s. 136.
Thalie 1898-9, č. 4, s. 31, č. 5, s. 39, č. 6, s. 47, č. 8, s. 61, č. 20, s. 159, č. 22, s. 174.
Thalie 1899-1900, č. 5, s. 43, č. 13-14, s. 115.

Divadlo roč. 5, 1906-07, č. 4, s. 109.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':