Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Divadýlko na dlani / Divadýlko NOVANTA na dlani

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1998
Působení: 199x, 200x, 201x, 202x
1998 – na sklonku léta – vzniklo v Mladé Boleslavi Divadýlko na dlani.
Založili ho bývalí členové Divadla poezie, vedeného Jaroslavou Jenčíkovou, a Divadelního spolku Kolár, vedeného Jindřichem Procházkou.
Vedoucí, zakladatel a režisér Divadýlka na dlani – Petr Matoušek,
dramaturg – Radek Kotlaba, psal vlastní texty a dělal autorské úpravy.

Kromě klasického divadla, které postupně směřovalo k autorské tvorbě, pravidelně vystupovali při různých příležitostech s historickými skeči psanými na míru.

1999:
Premiéra – O. Daněk: Jeden den velkokněžny, podle literární předlohy O. D. upravil a režíroval P. Matoušek. Účast na krajské přehlídce Wintrův Rakovník (WR).
Premiéra – V. K. Klicpera: Žižkův meč, úprava a režie R. Kotlaba a M. Herrmann.
Historická skeč – Petr Matoušek: Středověký jarmark.

2000:
Premiéra – A. Goldflam: Horror, režie Z. Okleštěk.
Premiéra – R. Kotlaba, Z. Okleštěk: Adventní putování za Mikulášem, režie Z. Okleštěk.
Historické skeče Petra Matouška: Valečov husitský, Příjezd Rudolfa II.

2001:
Historické a jarmareční skeče P. Matouška – Kterak babu čert odnes, Návštěva Friedricha Falckého; V. Strnisko: Goldoniáda, vše režie P. Matoušek.

Od 2001 za finanční podpory města Mladá Boleslav a Středočeského kraje Divadýlko pořádalo letní plenérový festival Léto na dlani.

2002:
Premiéra – A. Přidal / O. Daněk: Malé noční hry, režie R. Kotlaba a P. Matoušek.
Účast na kraj. přehl. Wintrův Rakovník.

Premiéra – P. z Mokrovous: Lásky hra šalebná, r. R. Kotlaba a P. Matoušek.
Účast na oblastní přehlídce Karlínské jeviště.

Historické skeče – Dětenická intermezza, Máchův příjezd, Mladá Boleslav 1848.

2003:
Premiéra – S. I. Witkiewicz / P. Matoušek, R. Kotlaba: Šílená lokomotiva, r. kolektiv. Účast na ObP Karlínské jeviště. Účast na krajské přehl. WR, FEMAD Poděbrady, Divadelní podzim Jiřího Šatopleta. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice 2004. Účast na přehl. Semilský paroháč (2005), Modrý kocour (2005, cena za herecký výkon Jeníkovi Hejdrychovi).

Skeče – P. z Mokrovous: Turnaj o pannu Annu, Autoskeče, Pivní skeč.

2004:
Premiéra – Lubomír Feldek: Hrůza v hájovně aneb Horor v horárni, r. R. Kotlaba.
Doporučení na národní přehl. FEMAD Poděbrady / Divadelní Třebíč na 2. místě, cena za herecký výkon Simoně Matouškové a Petru Matouškovi. Existenciální představení, ironizující pohled na soudnictví, dobré herecké výkony, účast na Tréglově Bělé a Pojizerských hrách.

2005:
Premiéra – H.G. Munro: (Saki): Kruté šprýmy, r. L. Ševců. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice 2006.
Historická skeč – Vzpoura na Stránově.

Od října 2005 má Divadýlko na dlani novou scénu v budově rekonstruované mecenášem J. Šubrtem. Soubor divadla na ní nejen hraje, ale současně provoz organizuje a financuje.
Spojením Divadýlka na dlani a budovy NOVANTA vznikla divadelní instituce Divadýlko NOVANTA na dlani, ve které soubor Divadýlka na dlani sídlil v letech 2004–2010.

2006:
Premiéra – R. M. Gronski: Snídaně, režie P. Matoušek. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice 2007.
Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav.
Účast na oblastní přehl. Lounské divadlení – čestné uznání Janu Hendrychovi za roli Otce, Jitce Urbanové za roli Agentky a režiséru Petru Matouškovi za ztvárnění postavy Drobečka; cena diváků, doporučení na 2. místě do širšího výběru na NP Divadelní Děčín / Třebíč.
Účast na Bechyňském perlení a Kláštereckých divadelních žních.

Historické skeče – Předání kasáren 1939, Jak se prase cítí na jatkách, Vražda v divadle, Casanovy zálety.
Také pokus o kabaretní představení – Kabaret.

Premiéra – Karel Steigerwald: A tak tě prosím, kníže..., režie Martin Hermann.
Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav.
Účast na Tréglově Bělé, na KP Wintrův Rakovník – doporučení na CP Divadelní Děčín/Divadelní Třebíč na 1. místě, cena za inscenaci, cena za herecké výkony Petru Matouškovi a Radku Kotlabovi, cena za scénografii.
Účast na celostátní přehl. Divadelní Děčín - doporučení na Jiráskův Hronov, cena za hereckou souhru P. Matouškovi a R. Kotlabovi.
Účast na Jiráskově Hronově.
Na KP Modrý kocour v Turnově vystoupili j. h. - nesoutěžní představení.
Účast na Kláštereckých divadelních žních.
Účast na KP Setkání ve Strašecí a na Suchdolských divadelních večerech (2009).
Účast na Divadelním Brandýse (2010).
Účast na Libochovickém divadelním létě (2011).

2007
Soubor měl 23 členů.

Premiéra – Petr Matoušek a Radek Kotlaba: Rue Bonaparte 17 aneb Pařížský pitaval, r. Petr Matoušek.
Účast na krajské přehlídce Wintrův Rakovník - doporučení na prvním místě na NP Divadelní Třebíč / Divadelní Děčín, čestná uznání Simoně Matouškové za roli Luisy a Jiřímu Filipovi za roli Zdeňka Králíka, cena Petru Matouškovi za herecké výkony.
Účast na NP Divadelní Děčín - doporučení na Jiráskův Hronov, zde byla udělena cena za herecký výkon Petru Matouškovi, čestné uznání za herecký výkon Simoně Matouškové, čestné uznání za inscenaci.
Účast na Pojizerských hrách Dobrovice (2008).

2007 - Petr Matoušek a Radek Kotlaba: Rue Bonaparte 17 aneb Pařížský pitaval, r. Petr Matoušek; persifláž na motivy ruských autorů: Je libo čaj, pánové?. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav - obě představení.

2008:
Petr Matoušek a Radek Kotlaba: Rue Bonaparte 17. Účast na Divadelní podzim..., Říčany.
Premiéra – Petr Matoušek (podle Glowackého): Pít či nepít aneb Oč tu běží?, r. Petr Matoušek.
Účast na festivalu Léto na dlani Mladá Boleslav.
Účast na KP Wintrův Rakovník 2009 - doporučení na druhém místě na CP Divadelní Děčín 2009, cena za herecký výkon Jiřímu Filipovi, cena za kostýmy, čestné uznání za herecký výkon Luboši Dvořákovi a souboru za inscenaci.
Účast na CP Divadelní Děčín 2009 – čestné uznání Petru Matouškovi za textovou předlohu.
Účast na Libochovickém divadelním létě.
Účast na Pojizerských hrách Dobrovice a na Stochovské Thálii.

Historické skeče – Draci a bájná zvířata, Královské zásnuby, Jezerní královna.

Deset let existence divadla (1998–2008). Za deset let bylo odehráno celkem 352 repríz všech představení, z toho 135 zájezdových. Souborem prošlo 47 herců. Divadlo vystřídalo pět působišť.

2009:
Premiéra – W. Kohlhaase a R. Zimmerová: Ryba ve čtyřech, r. J. Hejdrych.
Premiéra – Ludvík Aškenazy / Radek Kotlaba: Vánoční povídka aneb Jak jsem se ztratil. Režie Petr Matoušek. 16.12.2019 uvedeno v Divadelním sále domu kultury Mladá Boleslav (http://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2157).

Premiéra – Petr Matoušek (podle Miroslava Horníčka - Malá noční inventura): Inventura, r. Petr Matoušek.
Tři obyčejní muži středního věku mají své sny, touhy, představy a plány. Navíc všichni pracují v divadle a to je přece magický prostor. Stát se tedy může všechno...
Účast na KP Wintrův Rakovník 2010 - Petr Matoušek získal cenu za roli Leopolda Bíny, Luboš Dvořák za roli Mistra Eduarda Srpa, Bára Bartošová za roli Lenky Bínové a Divadýlko na dlani za inscenaci. Též doporučení na 2. místě na CP Divadelní Děčín.
Účast na Pojizerských hrách Dobrovice.

2009 - Divadýlko na dlani, W. Kohlhaase a R. Zimmerová: Ryba ve čtyřech, r. J. Hejdrych; Petr Matoušek: Inventura, r. Petr Matoušek. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav - obě představení.

2010:
Premiéra – Radek Kotlaba na motivy Arnošta Dvořáka a Ladislava Klímy: Napoleon s rolničkami aneb Kterak Matěj o poctivost přišel, režie Radek Kotlaba.
Účast na KP Wintrův Rakovník 2011, čestná uznání obdrželi Martin Herrmann za roli Pianisty, Jiří Filip za roli Napoleona, Radek Kotlaba za režii a celý soubor za inscenaci, cenu za herecký výkon získal Martin Weiss za hlavní roli Matěje Poctivého - doporučení k postupu na celostátní přehlídku Divadelní Děčín 2011.
Účast na přehlídce Divadelní Brandýs a na Pojizerských hrách Dobrovice.

2010 - Divadýlko na dlani, Divadelní koláž (koláž ze svých her); Hrajeme na přání aneb Odhlasujete si to sami - možno zvolit představení, které chcete vidět:
Šílená lokomotiva
A tak tě prosím, kníže
Snídaně
Inventura;
podle Arnošta Dvořáka a filosofa Ladislava Klímy: Napoleon s rolničkami. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav - všechna představení.

2011:
Premiéra – Karel Čapek / Petr Matoušek: Jak se dělá divadlo aneb Jak se co dělá. Režie Petr Matoušek.

Premiéra – Terry Pratchett, Stehen Briggs: Muži ve zbrani, r. Petr Matoušek.
Účast na Karlínském jevišti 2012 - ocenění souboru za výtvarnou stránku inscenace a Petru Matouškovi za režii inscenace.
Účast na KP Wintrův Rakovník - doporučení na CP, ceny za inscenaci, kolektivu souboru za herectví, Petru Matouškovi za režii a dramaturgii, Petru Matouškovi a Janu Jíšemu za scénografii a výrobu scény a kostýmů.
Účast na CP Divadelní piknik Volyně - cena Radku Kotlabovi, Luboši Dvořákovi, Davidu Horákovi, Martinu Weissovi, Liboru Ševců, Jiřímu Filipovi, Květě Exnerové za herecké ztvárnění Noční hlídky a cena Petru Matouškovi a Janu Jíšemu za výtvarné a scénické řešení.
Účast na KP Wintrův Rakovník - cena Petru Matouškovi za režii a dramaturgii, Petru Matouškovi a Janu Jíšemu za scénografii a výrobu scény a kostýmů, souboru za inscenaci a kolektivu za herectví - doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně.

Premiéra – Robert Thomas: Osm žen, r. Petr Matoušek.
Účast na Lounském divadlení 2012 - čestné uznání Kláře Pabištové za roli Katky a Petru Matouškovi za úpravu hry, cena Nejlepší ženský herecký výkon - Simoně Matouškové za roli Augusty a Petru Matouškovi za scénu.
Účast na Pojizerských hrách Dobrovice.

2011 - Divadýlko na dlani, RECITUJEME aneb Co dům dal; Karel Čapek - z knihy Jak se co dělá: JAK SE DĚLÁ DIVADLO aneb Děti nám už vyrostli; Robert Thomas: 8 ŽEN; Terry Pratchett, upravil Stephen Brigss, přeložil Jan Kantůrek: MUŽI VE ZBRANI. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav - všechna představení.

2012:
Premiéra – Petr Matoušek: Tam na své pouti pozdravujte Zemi aneb Mácha po našem. Režie Petr Matoušek.

2012 - dramatizace textu Karla Čapka: Jak se dělá divadlo. Účast na KP Popelka na dlani, Mladá Boleslav.

2012 - Muži ve zbrani. Účast na KP Popelka na dlani, Mladá Boleslav. Inspirativní představení.

2012 - Divadýlko na dlani, Terry Pratchett, upravil Stephen Brigss, přeložil Jan Kantůrek: Muži ve zbrani; Ryba ve čtyřech; Robert Thomas: 8 ŽEN; A tak tě prosím, kníže; SNÍDANĚ; Rue Bonaparte 17. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav - všechna představení.

2012 - Petr Matoušek, K. Fixová, M. Schejbal podle Voltaira: Candide, r. Petr Matoušek; L. Aškenazy: Malá vánoční povídka. Účast na Tréglova Bělá (obě představení).

2013:
Premiéra – Petr Matoušek, K. Fixová, M. Schejbal podle Voltaira: Candide aneb Optimismus?, r. Petr Matoušek.
Účast na KP Wintrův Rakovník - doporučení na CP Piknik Volyně - čestné uznání Petru Matouškovi za režii a souboru za inscenaci a cena kolektivu za herectví. Účast na CP Divadelní Piknik Volyně - čestné uznání Martinu Weissovi za herecký výkon v roli Candida - doporučení na NP JH. Účast na Činoherní klub uvádí, Praha-Nové Město.

2013 - Divadýlko na dlani, Petr Matoušek: Tam na své pouti pozdravujte Zemi aneb Mácha po našem, r. Petr Matoušek. Účast na KP Popelka na dlani, Mladá Boleslav - cena souboru za inscenaci - doporučení na celostátní přehlídku Popelka Rakovník. Účast na CP Popelka Rakovník - čestné uznání souboru za dramaturgický záměr přiblížit divadelními prostředky osobnost Karla Hynka Máchy a za kostýmy.

19. a 20. června 2013 premiéra k 15. výročí založení souboru - Thornton Wilder: Dlouhý štědrý večer, r. Kateřina Fixová.
(AS 17.6.2013: http://www.amaterskascena.cz/aktuality/page-2)

2013 - Divadýlko na dlani, Tam na své pouti pozdravujte zemi; Dlouhý štědrý večer; Inventura; Osm žen. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav - všechna představení.

2013 - Thornton Wilder: Dlouhý štědrý večer, r. Kateřina Fixová. Účast na Tréglova Bělá.

2014 - Thorton Wilder: Dlouhý Štědrý večer, r. Kateřina Fixová. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín a cena Miroslavu Královi za celkové scénografické řešení a souboru za inscenaci - doporučení na CP Piknik Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně - čestné uznání souboru za inscenaci a cena Miroslavu Královi za kostýmy a Simoně Matouškové za herecký výkon v roli Ermengardy - nominace do programu Jiráskova Hronova. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Klášterecké divadelní žně.

2014 - Divadýlko na dlani, Petr Matoušek: TAM NA SVÉ POUTI POZDRAVUJTE ZEMI aneb Mácha po našem; T. Wilder: DLOUHÝ ŠTĚDRÝ VEČER aneb 80 let za hodinu; Voltaire: CANDIDE aneb Optimismus?; S. I. Witkiewicz: ŠÍLENÁ LOKOMOTIVA aneb Někam to napaříme. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav - všechna představení.

2014 - Divadýlko na dlani, V. K. Klicpera: Ať žije obrození. Účast na Tréglova Bělá.

2014 - Thorton Wilder: Dlouhý Štědrý večer aneb 80 let za jeden večer. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice.

2015 - Terry Pratchet-Petr Matoušek: MY, SVOBODNEJ NÁROD, r. Petr Matoušek. Účast na KKP Wintrův Rakovník - čestné uznání souboru za inscenaci a cena Petru Matouškovi za dramatizaci, Kristýně Řepové za roli Toničky Bolavé a souboru za kostýmní řešení - doporučení na Divadelní Piknik Volyně 2015. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně - čestné uznání Radku Kotlabovi, Liboru Ševců, Luboši Dvořákovi, Janu Jíšemu, Petru Matouškovi, Davidu Horákovi, Martinu Weissovi, Davidu Bohatovi za herecký výkon v roli Fíglů a Petru Matouškovi za dramatizaci textu - doporučení na CP JH.

2015 - T. Wilder: Dlouhý Štědrý večer, r. Kateřina Fixová. Účast na Za vodou, Kralupy nad Vltavou.

2016 - Karel Poláček, Petr Matoušek: BYLO NÁS PĚT aneb Kluci nestárnou, r. Petr Matoušek. Účast na KP Wintrův Rakovník - cena a diplom Petr Matoušek za dramatizaci a režii, David Bohata za herectví, soubor za herectví a za inscenaci - doporučení na CP Divadelní piknik, Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně - čestné uznání Romanu Duškovi za herecký výkon v roli Rudolfiho. Účast na Budějcké Thálii.
Účast na Čechův divadelní podzim, Praha. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice. Účast na Divadlo mezi knihami, Praha 2017. Účast na KP Setkání ve Strašecí 2017 - inspirativní představení. Účast na ObP Březnový festival ochotnických divadel Dolní Chabry 2017. Účast na Činoherní klub uvádí, 3.2.2018. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou 2018. Účast na přehlídce KaDiBřez (Kadaňský divadelní březen) 2019. Účast na Divadelní FEST BROUKOVEC, Česká Kamenice 2019.

2016 - V. Vančura: ROZMARNÉ LÉTO. Účast na Divadelní podzim..., Říčany.

2016 - Noc na Karlštejně. Účast na Louňovická letní divadelní aktivita. Účast na Suchdolské divadelní léto 2017.

2016 - Dětské studio Divadýlka na dlani, Petr Matoušek: STARÉ POVĚSTI ČESKÉ aneb Jak to možná bylo. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice.

2017 - George Feydeau: Nebožka panina matka & Ještě jsme nekakali, r. Petr Havlík a Radek Kotlaba, premiéra 8. 3. 2017. Účast na KP Wintrův Rakovník - čestné uznaní Martinu Weissovi a Kláře Pabištové za herectví a cena Petru Matouškovi za herectví. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice.


2018 - Petr Matoušek: Zborov aneb Hrdinové bez patosu, r. Petr Matoušek. Účast na KP Wintrův Rakovník - čestné uznání souboru za scénografii a Petru Matouškovi a souboru za inspirativní divadelní přístup k výročí historické události a cena Petru Matouškovi za roli Houžvičky.

2018 - Petr Matoušek: Všichni jsme herci... aneb Co by kdyby, r. Petr Matoušek. Premiera 22. února 2017. Účast na KP Wintrův Rakovník - čestné uznání Petru Matouškovi za režii a za roli Jindřicha Huntíře, Luboši Dvořákovi za roli Miroslava Najbrta, Kláře Pabištové za roli Agathy Herzinové a souboru za inscenaci a cena Petru Matouškovi za scénář a Petru Havlíkovi za roli Jaromíra Švestky - doporučení na CP Divadelní piknik, Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně 2018 - čestné uznání Radku Kotlabovi za herecký výkon v roli Václava Sládka a Petru Havlíkovi za herecký výkon v roli Jaromíra Švestky a cena Petru Matouškovi za dramatizaci textu a za herecký výkon v roli Jindřicha Huntíře - doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Divadelní podzim..., Říčany. Účast na Divadelní festival Ludvíka Němce, Bystřice. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2019.

2018 - vlastní inscenace: Republika, takový krásný sen. Na oslavu stého výročí založení ČSR. (viz článek Návrat TGM na webu Divadýlka na dlani - http://www.divadylko-nadlani.cz/novinky/351p1)

2019 - Alois a Vilém Mrštíkové a Petr Matoušek: Vávra aneb Všechno co jste chtěli vědět o Maryše a báli jste se Mrštíků zeptat, r. Petr Matoušek. Premiéra 28. února 2019. (http://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/1944) Účast na KP Wintrův Rakovník - cena souboru za herectví a Petru Matouškovi za scénář a režii - doporučení na Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně - čestné uznání Petru Matouškovi za scénář a cena souboru za herectví - doporučení do programu Jiráskova Hronova 2019. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Uherčické divadlení. Účast na O Václava z Václavova - hlavní cena poroty a cena diváků. Účast na Divadelní podzim..., Říčany. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice. Účast na Českolipský divadelní podzim. Účast na Činoherní klub uvádí, Praha-Nové Město 16.2.2020. Účast na Ochotnické divadelní jaro Hodonín 2020. Účast na přehl. Ochotnický divadelní podzim Hodonín 2020 - přehlídka ZRUŠENA. Účast na CP Šrámkova Sobotka 2021.

2020 - A. P. Čechov, Petr Matoušek: (F)racek aneb Komedie o smutných věcech, r. Petr Matoušek. Účast na KP Wintrův Rakovník. Účast na Činoherní klub uvádí, Praha 2021.

2020 - Petr Matoušek: Mušketýři aneb Co už Dumas nenapsal, r. Petr Matoušek. Účast na Louňovická letní divadelní aktivita. Účast na KP Wintrův Rakovník 2022 - čestné uznání Květě Horákové za herectví.

2022 - Petr Matoušek podle hry Nicholase Wrighta Travelling Light: Prodavači snů aneb Ať žije Hollywood, r. Petr Matoušek. Premiéra 26. 5. 2022. Účast na Činoherní klub uvádí Praha 2022. Účast na KP Wintrův Rakovník 2023 - čestné uznání Petru Matouškovi za ňlmové šoty a za roli Jákoba Bindela, Kateřině Rascové za roli Anny, cena Petře Chocholoušové& Hlubinám Fundusu za kostýmy, Martinu Weissovl za role Motla Mendla a Nata Dershovitze. Účast na Českolipský divadelní podzim 2023.

2023 - Jiří Voskovec, Jan Werich, Jaroslav Ježek, Petr Matoušek a soubor: Těžká Barbora aneb Je to porád dokola. Režie Petr Matoušek. Premiéra 12. 7. 2023.
Bibliografie:
Amaterská Scéna: BYLO NÁS PĚT ANEB ... . AS-kalendáium 3.2.2018. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/1700

CÍSAŘ, Jan: Divadelní Děčín&Divadelní Třebíč 2007 aneb Proměna? AS 2007, č. 3, s. 17–22.

EXNAROVÁ, Alena: Průvodce po představeních Divadelního Děčína a Divadelní Třebíče 2007. AS 2007, č. 3, s. 23–32.

EXNAROVÁ, Alena, PÁCL, Radvan, BEZOUŠKOVÁ, Simona: Divadelní Děčín 2009 jako obraz současného amatérského činoherního divadla. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 13–18.

KODEŠ, Jaroslav: Historie Wintrova Rakovníka - statistické přehledy. Rkp. leden 2007.
(včetně rozdělených ročníků – SDH Nymburk)

KOTLABA, Radek: Pane, pojďte si hrát aneb Setkali se ve Strašecí. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 21–22.

MÍSTOPIS českého amatérského divadla, I. díl. Praha, IPOS-ARTAMA 2001, s. 497–499.

MATOUŠEK, Petr: Premiéra Vávry. AS 6.2.2019. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/premiera-vavry-4eplh.html

PÁCL, Radvan: Podzim / Činoherní klub uvádí:. AS 18.9.2013-Aktuality,Činoherní. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/cl-podzim-cinoherni-klub-uvadi-130918162730?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter

PÁCL, Radvan: Proč jsme pozvali Divadýlko na dlani do Činoherního klubu. AS-Aktuality, 7.2.2020. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/proc-jsme-pozvali-divadylko-na-dlani-do-cinoherniho-klub-30ly2.html

PÁVEK, Vít: Suchdol ve znamení divadla za svitu červencových hvězd. (Viz text).

Premiéra Vávry - plakát - viz Přílohy.

PROGRAM celostátní přehlídky amatérského činoherního a hudebního divadla Divadelní Děčín / Divadelní Třebíč 2007. d´ARTAMAn 2007, č. 2, s. 4–5.

Řádky europoslankyně Zuzany Roithové věnované Suchdolskému festivalu. (Viz text)

SEMILY. 7. Semilský paroháč. AS 2005, č. 6, s. 43. (Deník Pojizeří, 24. 10. 2005)

SCHEJBAL, Milan: Hororový Wintrův Rakovník. AS 2007, č. 2, s. 15–18.

SCHEJBAL, Milan: Wintrův Rakovník 2008. AS 2008, č. 2.

STROTZER, Milan: 34. Wintrův Rakovník v roce 2010 aneb.... Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 14–17.

STROTZER, Milan: Tragikomické Lounské divadlení 2012 – Osm žen. AS 20. 4. 2012. (viz Texty)

STROTZER, Milan: MUŽI VE ZBRANI. Wintrův Rakovník 2012, Zpravodaj č. 4. (viz Texty)

ŠOTKOVSKÝ, Jan: Standard? Nadstandard! – Wintrův Rakovník 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 18–20.

TEJKL, Josef: Modrému kocourovi sršela srst. AS 2007, č. 2, s. 52–53.

VALEŠ, Ladislav: Tréglova Bělá 2004. AS 2005, č. 1, s. 9. Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Ĺubomír Feldek: Hrůza v hájovně aneb Horor v horárni.

VRCHLICKÉHO divadlo v Lounech 9. až 11. března 2007 – průběh a výsledky. Internet.

ZAJÍC, Vladimír: XIII. Bechyňské perlení. AS 2007, č. 1, s. 25–28.

INTERNET: http://www.divadloluna.estranky.cz/stranka/wintruv-rakovnik-2008

WEISS, Martin: Jubilejní premiéra Divadýlka na dlani. AS 24.5.2022. (viz Texty)
https://www.amaterskascena.cz/clanek/jubilejni-premiera-divadylka-na-dlani-wat6m.html

WEBOVÉ stránky přehlídky Divadelní Brandýs – http://www.divadelnibrandys.cz/ – exc. 29. 7. 2011.

WEBOVÉ stránky Divadýlka na dlani – http://nadlani.mb-net.cz/ – exc. 29. 7. 2011, 22. 4. 2013.

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související www odkazy

Související Obrázky

Mladá Boleslav,  Divadýlko na dlani, Horor v horárni, 2005
Mladá Boleslav, Div.na dlani, My, svobodnej národ, KP Wintrův Rakovník 2015
Mladá Boleslav, Divadlo na dlani, Šílená lokomotiva, 2005
Mladá Boleslav, Divadýlko  na dlani, Rue Bonaparte, 2008
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani Novanta, A tak tě prosím, kníže, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani Novanta, A tak tě prosím, kníže.., 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, A tak tě prosím, kníže - program, 2006
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, A tak tě prosím, kníže, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, A tak tě prosím, kníže, Divadelní Děčín, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, A tak tě prosím, kníže, Jiráskův Hronov, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, A tak tě prosím, kníže..., Wintrův Rakovník 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Bylo nás pět, KP Wintrův Rakovník 2016
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Bylo nás pět, KP Wintrův Rakovník 2016
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Candide aneb Optimismus, CP Divadelní piknik Volyně 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Candide aneb Optimismus?, Wintrův Rakovník 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Candide aneb Optimismus?, Wintrův Rakovník 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Dlouhý štědrý večer, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Hrůza v hájovně čili horor v horárni, program
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Hrůza v hájovně čili horor v horárni, program
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Hrůza v hájovně čili horor v horárni, program
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Hrůza v hájovně..., program, s. 1, 2005
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Inventura, 2010
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Ještě jsme nekakali, KP Wintrův Rakovník 2017
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Ještě jsme nekakali, KP Wintrův Rakovník 2017
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Kruté šprýmy, 2005
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Mušketýři, KP Wintrův Rakovník 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Mušketýři, KP Wintrův Rakovník 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Mušketýři, KP Wintrův Rakovník 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Muži ve zbrani, CP Divadelní Piknik Volyně 2012
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Muži ve zbrani, CP Jiráskův Hronov 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Muži ve zbrani, CP Jiráskův Hronov 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Muži ve zbrani, KP Wintrův Rakovník 2012
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Napoleon s rolničkami, KP Wintrův Rakovník 2011
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Nebožka panina matka, KP Wintrův Rakovník 2017
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Nebožka panina matka, KP Wintrův Rakovník 2017
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Osm žen, KP Lounské divadlení, 2012
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Osm žen, Léto s divadlem v Krupce 2012.
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Osm žen, Léto s divadlem v Krupce 2012.
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Pít či nepít aneb Oč tu běží, 2008
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Pít či nepít aneb Oč tu vlastně běží, Divadelní Děčín 2009
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Pít či nepít aneb Oč tu vlastně běží, Divadelní Děčín 2009
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Pít či nepít, 2009
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Pít či nepít, Wintrův Rakovník 2009
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlaní, Prodavači snů, 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlaní, Prodavači snů, 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlaní, Prodavači snů, 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Prodavači snů, KP Wintrův Rakovník 2023
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Prodavači snů, KP Wintrův Rakovník 2023
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Rue Bonapart 17, Divadelní Děčín 2008
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Šílená lokomotiva, 2004
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Šílená lokomotiva, FEMAD 2004
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Snídaně, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Tam na své pouti pozdravujte zemi, CP Popelka Rakovník 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Tam na své pouti pozdravujte zemi, CP Popelka Rakovník 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Těžká Barbora, 2023
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Těžká Barbora, 2023
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, CP Jiráskův Hronov 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, CP Jiráskův Hronov 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, KP Wintrův Rakovník 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, KP Wintrův Rakovník 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, KP Wintrův Rakovník 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Všichni jsme herci, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Všichni jsme herci, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Všichni jsme herci, CP Jiráskův Hronov 2018
Mladá Boleslav, Dividýlko na dlani, Dlouhý štědrý večer, CP Jiráskův Hronov 2014
Mladá Boleslav, Dividýlko na dlani, Dlouhý štědrý večer, CP Jiráskův Hronov 2014
Mladá Boleslav, Dividýlko na dlani, My, svobodnej národ, CP Divadelní Piknik Volyně 2015
Mladá Boleslav, Dividýlko na dlani, My, svobodnej národ, CP Divadelní Piknik Volyně 2015
Mladá Boleslav, Kotlaba Radek, Divadýlko na dlani, 2007
Mladá Boleslav, Kotlaba Radek, Divadýlko na dlani, 2008
Mladá Boleslav, Matoušek Petr, Divadýlko na dlani, 2008
Mladá Boleslav, Na dlani, Všichni jsme herci, KP Wintrův Rakovník 2018
Mladá Boleslav, Na dlani, Všichni jsme herci, KP Wintrův Rakovník 2018
Mladá Boleslav, Na dlani, Zborov, KP Wintrův Rakovník 2018
Mladá Boleslav, Na dlani, Zborov, KP Wintrův Rakovník 2018
Mladá Boleslav, venkovní scéna Divadýlka na dlani
Rakovník, KP Wintrův Rakovník, rozborové semináře, 2022
Rakovník, KP Wintrův Rakovník, rozborové semináře, 2022
Rakovník, KP Wintrův Rakovník, rozborové semináře, 2023
Rakovník, rozborové semináře KP Wintrův Rakovník 2015


Související Alba

Mapa působení souboru - Divadýlko na dlani / Divadýlko NOVANTA na dlani

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Mladá Boleslav, Matoušek Petr, Divadýlko na dlani, 2008
Mladá Boleslav, Kotlaba Radek, Divadýlko na dlani, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Šílená lokomotiva, 2004
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Šílená lokomotiva, FEMAD 2004
Mladá Boleslav, Divadlo na dlani, Šílená lokomotiva, 2005
Mladá Boleslav,  Divadýlko na dlani, Horor v horárni, 2005
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Kruté šprýmy, 2005
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, A tak tě prosím, kníže, Divadelní Děčín, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, A tak tě prosím, kníže, Jiráskův Hronov, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani Novanta, A tak tě prosím, kníže.., 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani Novanta, A tak tě prosím, kníže, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, A tak tě prosím, kníže..., Wintrův Rakovník 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Snídaně, 2007
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Pít či nepít aneb Oč tu běží, 2008
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Pít či nepít aneb Oč tu vlastně běží, Divadelní Děčín 2009
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Pít či nepít aneb Oč tu vlastně běží, Divadelní Děčín 2009
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Pít či nepít, Wintrův Rakovník 2009
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Rue Bonapart 17, Divadelní Děčín 2008
Mladá Boleslav, Divadýlko  na dlani, Rue Bonaparte, 2008
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Inventura, 2010
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Napoleon s rolničkami, KP Wintrův Rakovník 2011
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Osm žen, KP Lounské divadlení, 2012
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Osm žen, Léto s divadlem v Krupce 2012.
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Osm žen, Léto s divadlem v Krupce 2012.
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Muži ve zbrani, KP Wintrův Rakovník 2012
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Muži ve zbrani, CP Divadelní Piknik Volyně 2012
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Candide aneb Optimismus?, Wintrův Rakovník 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Candide aneb Optimismus?, Wintrův Rakovník 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Tam na své pouti pozdravujte zemi, CP Popelka Rakovník 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Tam na své pouti pozdravujte zemi, CP Popelka Rakovník 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Muži ve zbrani, CP Jiráskův Hronov 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Muži ve zbrani, CP Jiráskův Hronov 2013
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Dlouhý štědrý večer, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Mladá Boleslav, Dividýlko na dlani, Dlouhý štědrý večer, CP Jiráskův Hronov 2014
Mladá Boleslav, Div.na dlani, My, svobodnej národ, KP Wintrův Rakovník 2015
Mladá Boleslav, Dividýlko na dlani, My, svobodnej národ, CP Divadelní Piknik Volyně 2015
Mladá Boleslav, Dividýlko na dlani, My, svobodnej národ, CP Divadelní Piknik Volyně 2015
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Bylo nás pět, KP Wintrův Rakovník 2016
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Bylo nás pět, KP Wintrův Rakovník 2016
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Nebožka panina matka, KP Wintrův Rakovník 2017
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Nebožka panina matka, KP Wintrův Rakovník 2017
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Ještě jsme nekakali, KP Wintrův Rakovník 2017
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Ještě jsme nekakali, KP Wintrův Rakovník 2017
Mladá Boleslav, Na dlani, Zborov, KP Wintrův Rakovník 2018
Mladá Boleslav, Na dlani, Zborov, KP Wintrův Rakovník 2018
Mladá Boleslav, Na dlani, Všichni jsme herci, KP Wintrův Rakovník 2018
Mladá Boleslav, Na dlani, Všichni jsme herci, KP Wintrův Rakovník 2018
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Všichni jsme herci, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Všichni jsme herci, CP Jiráskův Hronov 2018
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, KP Wintrův Rakovník 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, KP Wintrův Rakovník 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, CP Jiráskův Hronov 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Vávra, CP Jiráskův Hronov 2019
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Mušketýři, KP Wintrův Rakovník 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Mušketýři, KP Wintrův Rakovník 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Mušketýři, KP Wintrův Rakovník 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlaní, Prodavači snů, 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlaní, Prodavači snů, 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlaní, Prodavači snů, 2022
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Prodavači snů, KP Wintrův Rakovník 2023
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Prodavači snů, KP Wintrův Rakovník 2023
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Těžká Barbora, 2023
Mladá Boleslav, Divadýlko na dlani, Těžká Barbora, 2023


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.