Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Vozichet, LD / Kubíkovo divadélko /

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1980
Působení: 198x, 199x, 200x, 201x, 202x
Fpíse1980 zal. Kubíkovo divadélko pod patronátem ZV ROH ONV.

Spolek loutkářů Vozichet vznikl v roce 1980 (původně pod názvem Kubíkovo divadélko). Má odehráno desítky inscenací, převážně známé pohádky ve vlastních úpravách.
V devadesátých letech 20. století se soubor přetransformoval na sdružení, počátkem 21. století se již jako spolek zapsat nenechal. Poslední valná hromada schválila, že pokud bývalí členové hrají, mohou vystupovat pod značkou Vozichet doplněnou o své jméno. V zastoupení manželů Hancvenclových se věnuje svérázným úpravám klasických divadelních i filmových látek, popřípadě se jimi nechává volně inspirovat ve své autorské tvorbě.


1984 Karel Šefrna: Nevymřeme po přeslici, KP v Žatci.

1985 Miloš Nesvadba: Naše zahrádka, KP LD v Lounech.
Kubíkovo divadélko ZV ROH ONV,
1986 Pohádky z kufru, Vlastní úprava Macourkova Ostrova pro 6000 budíků spojená s anekdotou Jiřího Břenka a Písničkovou Lhotou Jany Staňkové. Litvínovský festival loutek.
1988 Alois Mikulka (Hastrmaní princeznička) a Jiřina Polanská: Velká loupež v rybníce aneb Leo zasahuje, r. Jiřina Polanská, loutky Alena Telenská, návrh do širšího výběru na NP LCH.

1991 - Loutkářský soubor Kubíkovo divadlo: Hrátky, r. Jana Polanská. Účast na Josefodolské divadelní jaro - host přehlídky

1991 Kubíkovo divadélko přejmenováno na DS loutkářů Vozichet, postupně přechod k autorskému divadlu, Jablonec nad Nisou, Vozichet, LD,
1993 vedoucí Šárka Štěpánová, KP Loutkářské Louny.
2000 ved. Jiř. Polanská.

1993 - LCH - Vozichet, Středa - Polanská: Pohádkové sluníčko
1993 - LCH - Vozichet, Weissová - Ipser: Kočičí král
1996 - LCH - Vozichet, Vančura - Polanská: Kubula a Kuba Kubikula.
2001 - Když si hrají doktoři, KP Boučkova Jaroměř.
2001 - Pidipohádka, KP Boučkova Jaroměř.
2001 - LCH - Vozichet, Jiřina Polanská: Taky trochu o kůzlátkách, r. J. Polanská. KP Louny, Cena Jiřině Polanské za scénář a režii, nominace na NP LCH. Účast Semilský paroháč. Účast na NP LCH Chrudim.
2002 - Taky trochu o kůzlátkách. Účast Boučkova Jaroměř.
2004 - Daniela Weissová: Zvířátka a loupežníci, KP Louny, potěšila výtvarná složka inscenace, herecké výkony, živá hudba.
2005 - Zvířátka a loupežníci, účast na Boučkově Jaroměři 2005

2010 - LS Vozichet, Vladimír Orlov: Zlaté kuře, dramatizace, režie, scénografie a loutky (maňásci) Jiřina Polanská, hudba Rudolf Hancvencl. Účast na KP Turnovský drahokam - nominace na NP LCH. Účast na NP LCH - Cena za autorské uchopení textu a herectví v inscenaci - doporučeno na mezidruhovou přehlídku Jiráskův Hronov. Účast na NP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha.

2010 - LS Vozichet, K. Šefrna: Nevymřeme po přeslici. Účast na KP Turnovský drahokam.

2011 - Vozichet, Vladimír Orlov: Zlaté kuře. Účast Na(ne)čisto, Liberec. Sudoměřice u Bechyně - Divadlo na návsi.

2011 - Vozichet, Ivan Wernisch, Marian Palla a Woody Allen: Nastavte uši, pozorujte, r. Jiřina Polanská. Účast KP Turnovský drahokam, ocenění za herectví - doporučení na NP LCH. Účast na NP Loutkářská Chrudim - cena za herecký vklad.

2012 - Vozichet, H. CH. Andersen: Malá mořská víla, r. Jiřina Polanská. Účast na KP Turnovský drahokam - doporučení na CP LCH. Účast na CP Loutkářská Chrudim. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.

2013 - LS Vozichet, D. Weissová: LOUPEŽNÍCÍ A ZVÍŘÁTKA. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na KP Turnovský drahokam - zvláštní cena za inscenaci - doporučení na CP LCH. Účast na CP Loutkářská Chrudim.

2014 - Vozichet, Vojtěch Cinybulk: Černý mstitel na bílé klisně. Účast na KP Soutěž loutkářů, Louny - cena Martinu Zitkovi za herecký výkon - doporučení na CP Loutkářská Chrudim. Účast na KP Turnovský drahokam. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec. Účast na KP Skupovy Strakonice 2015.

2014 - VOZICHET, Rudolf Hancvencl: Hvězdné dálky aneb Galaktická roztržka čili která Impérium úder nevrátilo, r. Jiřina Polanská a spol.. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na KP Turnovský drahokam. Účast na KP Soutěž loutkářů, Louny - inspirativní představení. Účast na CP Loutkářská Chrudim. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.

2014 - Vozichet, Vladimír Orlov: Zlaté kuře, r. Jiřina Polanská. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.

2015 - Vozichet, R. a I. Hancvenclovi: Karmen, r. Jiřina Polanská. Účast na KP Turnovský drahokam ocenění a cena pořadatele souboru za hudební inscenaci - nominace na CP Loutkářská Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec 2016. Účast na Brněnský loutkotoč 2023.

2016 - Vozichet, na lid. motivy Rudolf Hancvencl: V JEDNOM LESE V JEDNOM DOMKU (pásmo klasických pohádek, v neklasické úpravě. Budulínek, Smolíček, Karkulka, Jeníček a Mařenka), r. Rudolf Hancvencl a kolektiv. Účast na KP Turnovský drahokam - Rudolf Hancvencl oceněn za psychologicko-sociologický přístup k pohádkovým tématům - nominace na CP Loutkářská Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za inscenaci - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na NP Jiráskův Hronov. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec. Účast na Semilský paroháč. Účast na Faustování aneb 0zvěny Loutkářské Chrudimi, Nové Strašecí. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na Den divadla ve Zličíně 2017. Účast na FESTIVAL POHÁDEK aneb 10 LET SPOLU 2017. Účast na CP Šrámkova Sobotka 2017. Účast na Brněnský loutkotoč 2018. Účast Za vodou, Kralupy nad Vltavou 2018.

2017 - Vozichet, D.Defoe, úprava Rudolf Hancvencl: ROBINSON, režie Rudolf Hancvencl. Premiéra 18. 3. 2017. Účast na KP Turnovský drahokam 2017. Cena Rudolfu Hancvenclovi za hudbu a herectví s loutkou, přímý postup na LCH. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena Rudolfu Hancvenclovi za autentické komediální herectví. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha. Účast na Brněnský loutkotoč 2018.

2017 - Vozichet, přípravka, J. Polanská na motivy pohádky Jak doktoři vyléčili velrybu: DOKTOŘI A VELRYBA, úprava a režie Jiřina Polanská. Účast na KP Turnovský drahokam 2017. Cena za hereckou invenci souboru, doporučení do širšího výběru na LCH. Účast na CP Loutkářská Chrudim.

2017 - Vozichet, Ruda Hancvencl: V jednom lese, v jednom domku (čtyři klasické pohádky Červená Karkulka, Smolíček Pacholíček, Budulínek a Perníková chaloupka). Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf.

2018 - Vozichet, Rudolf Hancvencl podle Bible: BŮHVÍ, JAK TO BYLO, r. Rudolf Hancvencl. Pásmo příběhů na motivy celosvětového bestseleru Bible. Režie Rudolf Hancvencl. Premiéra 16. 3. 2018. Účast na KP Turnovský drahokam 2018. Nominace na Loutkářskou Chrudim 2018, cena Rudovi Hancvenclovi za originální zpracování biblického příběhu. Účast na CP Loutkářská Chrudim. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2019.

2018 - Vozichet - M.Zitko: TO JSOU VĚCI V MOŘI KLIDU. Účast na KP Turnovský drahokam 2018.

2018 - Vozichet, Ruda Hancvencl – „ROBINSON“ a „V JEDNOM LESE V JEDNOM DOMKU“. Účast na Brněnský loutkotoč. Účast na KP Opavská rolnička - inspirativní představení.

2019 - Vozichet - Rudolf Hancvencl: MALÝ,HUBENÝ A JEDNOOKÝ, r. Rudolf Hancvencl. Účast na KP Turnovský drahokam 2019 - doporučení na CP Loutkářská Chrudim 2019, cena za výtvarno a hereckou stylizaci. Hancvencl: Malý, hubený a jednooký. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena Rudovi Hancvenclovi a souboru za inscenaci - doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP sokolských LD - Přerovský Kašpárek 2021 - ukázkové večerní představení.

2019 - Vozichet – Šuvík – ZDIVOČINY, podle Maurice Sendaka Tam kde žijí z divočiny Jiřina Polanská a Filip Novák. Účast na KP Turnovský drahokam 2019.

2019 – DS Vozichet, Ruda Hancvencl – pásmo biblických příběhů „Bůh ví, jak to bylo“ a loutková parodie „Hvězdné dálky, aneb Galaktická roztržka, čili kterak impérium úder nevrátilo“. Účast na KP Opavská Rolnička - inspirativní představení v rámci Setkání loutkářů.

2019 – R. Hancvencl: Malý, hubený a jednooký – veselý pohádkový příběh, režie Rudolf Hancvencl. Účast na KP Turnovský drahokam 2019 - doporučení na NP Loutkářská Chrudim. Účast na NP Loutkářská Chrudim 2019 - doporučení na MP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov 2019. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha. Účast na Faustování aneb 0zvěny Loutkářské Chrudimi, Nové Strašecí.

2019 - Vozichet, Ruda Hancvencl: Hvězdné dálky. Účast na Brněnský loutkotoč.

2020 - Vozichet, Ruda Hancvencl: O ZVÍŘÁTKÁCH, r. Rudolf Hancvencl. Účast na KP Turnovský drahokam - ocenění Rudovi Hancvenclovi za osobité převyprávění a funkční hudbu - doporučení na CP Loutkářská Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena Rudolfovi Hancvenclovi za půvab autorské interpretace. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha. Účast na Brněnský loutkotoč 2021 - pouze online.

2021 - soubor Vozichet – J. Polanská a A. Štěpánová, literární předloha Robert Smetana a Bedřich Václavek - České písně kramářské: Kramářská píseň: O STARÝCH DÍVKÁCH, r. Jiřina Polanská. Účast na KP Turnovský drahokam - ocenění souboru za loutkoherectví a autorství, doporučení do užšího výběru na NP Loutkářská Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim.

2021 - LS Vozichet – Ruda Hancvencl, Rudolf Hancvencl na motivy klasických pohádek: V jednom lese, v jednom domku, r. Rudolf Hancvencl; Ruda Hancvencl: Čtyři dobří. Účast na CP Loutkářská Chrudim v Open programu - obě inscenace.

2021 - Vozichet - Ruda Hancvencl, Rudolf Hancvencl: V JEDNOM LESE, V JEDNOM DOMKU & MALÝ, HUBENÝ A JEDNOOKÝ, r. Rudolf Hancvencl. Účast na CP sokolských LD - Přerovský Kašpárek - ukázkové večerní představení. Účast na Divadlo evropských regionů, Hradec Králové - obě inscenace.

2022 - Vozichet, Ruda Hancvencl: ČTYŘI DOBŘÍ. Účast na KP Turnovský drahokam - ocenění Rudovi Hancvenclovi za zdatnost energetického projevu.

2022 - SETKÁNÍ LOUTKÁŘŮ - setkání amatérských loutkářů, jejich hostů a příznivců loutkového divadla s vystoupením loutkáře
Rudolfa Hancvencla, člena spolku loutkářů Vozichet z Jablonce nad Nisou: pohádka O zvířátkách a veselý příběh o hledání ženicha Malý, hubený a jednooký. Účast na KP Opavská Rolnička.

2022 - Vozichet, Ruda Hancvencl: Malý, hubený a jednooký, r. Ruda Hancvencl. Účast na CP Loutkářská Chrudim, Open program. Účast na Faustování aneb 0zvěny Loutkářské Chrudimi, Nové Strašecí.

2023 - Vozichet, Alena Štěpánová,PALEČEK. Účast na KP Turnovský drahokam.

2023 - SETKÁNÍ LOUTKÁŘŮ - Vozichet-Rudolf Hancvencl: loutková opera Karmen a komiksový příběh o superhrdinech Čtyři dobří. Účast na KP Opavská Rolnička - inspirativní představení v rámci Setkání loutkářů.

2023 - Vozichet, Ruda Hancvencl, na motivy Bizetovy opery Carmen: Karmen. Účast na Faustování aneb 0zvěny Loutkářské Chrudimi, Nové Strašecí. Účast na Den divadla ve Zličíně - host přehlídky.

2024 - Vozichet, Kterak Honza k princezně přišel. Účast na KP Turnovský drahokam.
Bibliografie:
EXNAROVÁ, Alena: Přelet nad loutkářským hnízdem 2010. Svitavy, Loutkář 2010, č. 6, s. 278 - 280, foto Michal Drtina.

DVOŘÁČKOVÁ, Jana: Loutkové divadlo v Jaroměři slavilo již podruhé 80. narozeniny. Loutkář, roč. 2001, č. 3, 20.6.2001, s.107, 1 fot. -

FILCÍK, Štěpán: Co bylo na letošních krajských přehlídkách k „ochutnání“, tedy k vidění. AS 2004, č. 3, s. 56 - 64.

HANŽLÍKOVÁ, Eva. Louny 4. - 6. března. Čs. loutkář 1988, č. 7, s. 155 - 157.

HLUBUČKOVÁ, Petra: Přijměte pozvání k seznámení se se semináři 59. Loutkářské Chrudimi. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 33 - 34.

HRAŠE, Jiří: O kůzlátkách, loutkách a Lounech. Loutkář, roč. 2001, č. 3, 20.6.2001, s. 106.

HULÁK, Jakub. Loutkářská Chrudim rok před šedesátkou a její inscenace. Amatérská scéna 2010, č. 4, s.18 - 23.

JÍROVÁ, Kateřina: Movie s pohyblivými obrázky a paní Likvidátor (Loutkářská Chrudim 3.7.2013). AS 4.7.2013-Loutkové. (viz Texty)

Program NP LCH.

(hrou) K Žateckým hrátkám na nitích. Čs. loutkář 1984, č. 6, s. 129.

MÍSTOPIS českého amatérského divadla, I. díl. Praha, IPOS-ARTAMA 2001, s. 307.

POLEHŇA, Jiří: Objevilo se nové zvíře!? - Loutkář 6/2001 (Internet).

Po pětadvacáté v Litvínově - Ze života souborů. Čs. loutkář 1986, č. 5, s. 116.

PROVAZNÍK, Jaroslav. Loutkářské louny poprvé. Čs. loutkář 1985, č. 6, e.127 - 128.

PROVAZNÍK, Jaroslav. 2 1 1 Louny 1986. Čs. loutkář 1986, č. 5, s. 101 - 102.

RICHTER, Luděk. Loutkářská Chrudim těsně před šedesátkou -I. část- Hlavní program. Loutkář 2010, č. 4, s.171 - 176.

RICHTER, Luděk. Loutkářská Chrudim těsně před šedesátkou -II. část- Shrnutí. Loutkář 2010, č. 5, s.226 - 228.

SCHEJBALOVÁ, Pavlína: O loutkářském nadělení v Čechách 2010 - Exnarová, Alena: Turnovský drahokam, 20.–21. 3. 2010.(Viz texty)

SOPROVÁ, Jana: Od baroka k postmoderně (CP Loutkářská Chrudim 2012) - Malá mořská víla. AS 4/2012, s. 26-32. (viz Texty)

ZÁKOSTELECKÝ, Marek: Ze zpravodaje CHRUPAJDA (CHRUdimská PADEsátka) 50. loutkářské Chrudimi. Tak trochu o kůzlátkách. Loutkář, roč. 2001, č. 4, 14.9.2001, s. 180. - Převzato ze zpravodaje Chrupajda. Glosa k inscenaci Tak trochu o kůzlátkách, kterou na Loutkářské Chrudimi uvedl soubor Vozichet.

Související Přehlídky

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Chrudim, Loutkářská Chrudim - program, 1991
Chrudim, Loutkářská Chrudim - program, 1996
Chrudim, Loutkářská Chrudim, Zpravodaj č. 5, 1996
Jablonec n N, Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP LCH 2022
Jablonec n N, Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP LCH 2022
Jablonec n Nis, LS Vozichet, Ruda Hancvencl, Čtyři dobří, CP LCH 2021
Jablonec n Nis, LS Vozichet, Ruda Hancvencl, Čtyři dobří, CP LCH 2021
Jablonec n. Nis., VOZICHET, Hvězdné dálky, CP Loutkářská Chrudim 2014
Jablonec n. Nis., Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP Jiráskův Hronov 2019
Jablonec n. Nis., Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP Jiráskův Hronov 2019
Jablonec n. Nisou, Vozichet - Ruda Hancvencl, O zvířátkách, CP LCH, 2020
Jablonec nad Nisou, , Ruda Hancvencl, Bůhví, jak to bylo, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jablonec nad Nisou, Kubíkovo divadélko ZV ROH ONV, Hastrmaní princeznička - Velká loupež v rybníce aneb Leo zasahuje, 1988
Jablonec nad Nisou, Kubíkovo divadélko, Naše zahrádka, 1985
Jablonec nad Nisou, Kubíkovo divadélko, Nevymřeme po přeslici – děkovačka, 1984
Jablonec nad Nisou, Kubíkovo divadélko, Nevymřeme po přeslici!, 1984
Jablonec nad Nisou, Kubíkovo divadélko, Pohádky z kufru, Louny 1986
Jablonec nad Nisou, LS Vozichet, O starých dívkách, CP LCH 2021
Jablonec nad Nisou, LS Vozichet, O starých dívkách, CP LCH 2021
Jablonec nad Nisou, LS Vozichet, V jednom lese ..., CP LCH 2021
Jablonec nad Nisou, LS Vozichet, V jednom lese ..., CP LCH 2021
Jablonec nad Nisou, Vozichet,  Zlaté kuře, LCH 2010
Jablonec nad Nisou, Vozichet,  Zvířátka a loupežníci, LCH 2004
Jablonec nad Nisou, Vozichet, 3 1 povídka,  Zn. Saki, LCH 2005
Jablonec nad Nisou, Vozichet, 3+1povídka, 2005
Jablonec nad Nisou, Vozichet, 3+1povídka, 2005
Jablonec nad Nisou, Vozichet, 3+1povídka, 2005
Jablonec nad Nisou, Vozichet, 3+1povídka, 2005
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Doktoři a velryba, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Doktoři a velryba, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Hadrfous, 2000
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Karmen, CP Loutkářská Chrudim 2015
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Loupežníci a zvířátka, CP Loutkářská Chrudim 2013
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Malá mořská víla, CP Loutkářská Chrudim 2012
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP Loutkářská Chrudim 2019
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP Loutkářská Chrudim 2019
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Nastavte uši, pozorujte ..., 2011
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Nastavte uši, pozorujte, KP Turnovský drahokam 2011
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Robinson, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Robinson, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Ruda Hancvencl, Bůhví, jak to bylo, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Saki, 2005
Jablonec nad Nisou, Vozichet, V jednom lese, v jednom domku, CP Jiráskův Hronov 2016
Jablonec nad Nisou, Vozichet, V jednom lese, v jednom domku, CP Jiráskův Hronov 2016
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Zlaté kuře, 2010
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Zlaté kuře, Chrudim Loutkářská chrudim 2010
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Zlaté kuře, Chrudim Loutkářská chrudim 2010


Související Alba

Mapa působení souboru - Vozichet, LD / Kubíkovo divadélko /

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Jablonec nad Nisou, Kubíkovo divadélko, Nevymřeme po přeslici!, 1984
Jablonec nad Nisou, Kubíkovo divadélko, Naše zahrádka, 1985
Jablonec nad Nisou, Kubíkovo divadélko, Pohádky z kufru, Louny 1986
Jablonec nad Nisou, Kubíkovo divadélko ZV ROH ONV, Hastrmaní princeznička - Velká loupež v rybníce aneb Leo zasahuje, 1988
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Hadrfous, 2000
Jablonec nad Nisou, Vozichet,  Zvířátka a loupežníci, LCH 2004
Jablonec nad Nisou, Vozichet, 3 1 povídka,  Zn. Saki, LCH 2005
Jablonec nad Nisou, Vozichet, 3+1povídka, 2005
Jablonec nad Nisou, Vozichet, 3+1povídka, 2005
Jablonec nad Nisou, Vozichet,  Zlaté kuře, LCH 2010
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Zlaté kuře, Chrudim Loutkářská chrudim 2010
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Nastavte uši, pozorujte, KP Turnovský drahokam 2011
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Nastavte uši, pozorujte ..., 2011
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Malá mořská víla, CP Loutkářská Chrudim 2012
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Loupežníci a zvířátka, CP Loutkářská Chrudim 2013
Jablonec n. Nis., VOZICHET, Hvězdné dálky, CP Loutkářská Chrudim 2014
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Karmen, CP Loutkářská Chrudim 2015
Jablonec nad Nisou, Vozichet, V jednom lese, v jednom domku, CP Jiráskův Hronov 2016
Jablonec nad Nisou, Vozichet, V jednom lese, v jednom domku, CP Jiráskův Hronov 2016
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Robinson, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Robinson, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Doktoři a velryba, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Doktoři a velryba, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jablonec nad Nisou, , Ruda Hancvencl, Bůhví, jak to bylo, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Ruda Hancvencl, Bůhví, jak to bylo, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jablonec n. Nis., Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP Jiráskův Hronov 2019
Jablonec n. Nis., Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP Jiráskův Hronov 2019
Jablonec nad Nisou, Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP Loutkářská Chrudim 2019
Jablonec n. Nisou, Vozichet - Ruda Hancvencl, O zvířátkách, CP LCH, 2020
Jablonec n Nis, LS Vozichet, Ruda Hancvencl, Čtyři dobří, CP LCH 2021
Jablonec n Nis, LS Vozichet, Ruda Hancvencl, Čtyři dobří, CP LCH 2021
Jablonec nad Nisou, LS Vozichet, O starých dívkách, CP LCH 2021
Jablonec nad Nisou, LS Vozichet, O starých dívkách, CP LCH 2021
Jablonec nad Nisou, LS Vozichet, V jednom lese ..., CP LCH 2021
Jablonec nad Nisou, LS Vozichet, V jednom lese ..., CP LCH 2021
Jablonec n N, Vozichet, Malý, hubený a jednooký, CP LCH 2022


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.