Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: ZUŠ / Bagr a traktor / Vydýcháno / R.S. / Atraktor / Alterna poetika / Demižóni / Hrůza a ty dvě / Úterý / Vydýchaný suterén

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 199x
Působení: 199x, 200x, 201x, 202x
V ZUŠ LIBEREC tvoří DIVADLO VYDÝCHÁNO, které má DĚTSKÝ DRAMATICKÝ SOUBOR DV, STUDENTSKÝ SOUBOR DV, POHYBOVÝ SOUBOR DV, ROČNÍKOVÉ SKUPINY DV

1993 - DDS ZUŠ, Hra veselé Magdalény (středověká liturgická hra ze 2. třetiny 14. století, tzv. drkolenský zlomek), ved. Milena Šajdková, účast na NP Dětské div. léto Prachatice.

2003 - ročníkový soubor, Na kraji nebe Chai, ved. Libuše Hájková:účast na KP, a mezinárodní festival Löbau.
2004 – ročníkový soubor, Stvoření světa a ráj (podle Černošský pánbůh …) ved. Libuše Hájková – KP LBC, Löbau.

2004 - Vydýcháno, Sísa Kyselá, ved. a r. Libuše Hájková. Účast na Dětské scéně Trutnov.

2005 - ZUŠ, ročníkový soubor - Lukáš Horáček - Martina Kousalová z veršů Jana Vodňanského: Létající koberec, ved.Lukáš Horáček. Účast KP Dětská scéna Liberec.

2005 - ročníkový soubor, L. Horáček podle J. Prevérta: Nespokojený dromedár, ved. Lukáš Horáček – Malé divadlo a Experimentální studio LBC.

2006 – Vydýcháno, podle hry K. Čapka Ze života hmyzu: Život jepičí, ved. Lukáš Horáček – účast Modrý kocour, Náchodská prima sezóna. Účast na Náchodská Prima sezóna, CP studentského divadla.
2006 - Vydýcháno, kolektiv autorů: Atelophobia – účast Modrý kocour.
2006 - Bagr a traktor, vlastní dramatizace pohádky Jana Wericha Moře, strýčku, proč je slané?: Mlýnek, ved. Lukáš Horáček. Účast na CP Dětská scéně Trutnov.

2007 - R.S., Kolektiv souboru: Relaxační světy, vedoucí Lukáš Horáček. Účast KP Modrý kocour, Turnov - nominace na CP Náchodská prima, sezóna, účast CP Náchodská prima sezóna. Účast na Náchodská Prima sezóna, CP studentského divadla.
2007 - Vydýcháno, Bajka o lásce, pekle a márnici. Účast KP Modrý kocour, Turnov.
2007 - Vydýcháno, Jules jouy: Lavičky na promenádě, r. Libuše Hájková. Účast KP a CP Dětská scéna.

2007 - BS ZUŠ, Bezhlavý stařec. Účast Na(ne)čisto, Liberec.
2007 - BP ZUŠ, Prach barona Prášila. Účast Na(ne)čisto, Liberec.

2008 - Atraktor, Please, try again later, r. Lukáš Horáček. Účast KP Modrý kocour, Turnov - nominace na CP NPS. Účast CP NPS. Účast na Náchodská Prima sezóna, CP studentského divadla - ocenění souboru za dramaturgickou odvahu.

2008 - ZUŠ Vydýcháno, Olina Straková na motivy lidové pohádky: Jak Franta na čerchmanty vyzrál, vedoucí Libuše Hájková. Účast KP Dětská scéna. Postup na CP Dětská scéna. Účast NP Dětská scéna, Trutnov.

2008 - ZUŠ Liberec, À la Tarantino. Účast Na (ne) čisto, Liberec.
2008 - IV. ZUŠ, jeden minipříběh z cyklu Minutové grotesky. Účast Na (ne) čisto, Liberec.
2009 - Bagr a traktor, ZUŠ, vlastní dramatizace stejnojmenné literární předlohy: Jamie a upíři, vedoucí Lukáš Horáček. Účast na KP Dětská scéna, Liberec - soubor obdržel pochvalu poroty.

2009 - Atraktor, Radmila Adamová: Holky Elky, r. Lenka Jánovová, Lukáš Horáček. Účast Na(ne)čisto, Liberec. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - nominace na Mladou scénu v Ústí nad Orlicí, cena Kláře Šidelkové za herecký výkon, Adamu Novákovi za hereckou práci ve vedlejší roli a Lence Jánovové za režii. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.
2009 - R.S., na motivy knihy My, děti ze stanice Zoo K. Hermanna a H. Riecka: Já nikdy. Účast na KP Modrý kocour, Turnov.
2009 - ZUŠ - R.S. II, Nebe /a něco navíc/. Účast na KP Modrý kocour, Turnov.
2009 - Atraktor II, Antonín Procházka: Přes přísný zákaz dotýká se sněhu, r. Lenka Jánovová. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - cena Lence Jánovové za režii.
2010 - Jacques Prévert / Adolf Kroupa, scénář Lukáš Horáček: Kůň na ostrově. Účast na KP WP, Liberec - doporučení z 1. místa na NP WP. Účast na NP Wolkrův Prostějov.
2010 - ZUŠ, Pondělí 17:00, Jostein Garder: Jako v zrcadle, jen v hádance, vedoucí Lenka Jánová, dramatizace, režie a výprava vedoucí Michaela Homolová. Účast na KP Dětská scéna, Liberec - doporučení k přímému postupu na celostátní přehlídku Dětská scéna. Účast na NP Dětská scéna, Trutnov.
2010 - Soubor ZUŠ, Strach, vedoucí Lenka Jánovová. Účast na KP Dětská scéna, Liberec - doporučení k širšímu výběru na celostátní přehlídku Dětská scéna.
2010 - ZUŠ, Holky. Účast Na(ne)čisto, Liberec.
2011 - Vydýcháno, Richard Brautigen: V melounovém cukru, r. Lukáš Horáček, Lenka Jánovová. Účast na KP Mladá scéna, Most - jediná postupová inscenace.
2011 - ZUŠ, Ludvík Kundera, Michal Bauer, Hugo Ball, Tristan Tzara, Hans Arp a další…: Kabaret Spiegel, r. Michaela Homolová - doporučení k postupu na CP WP. Účast na CP WP - cena za poučenou a poučnou kabinetní ukázku hesla DADA., vedoucí Michaela Homolová, Nahlížení v Bechyni.
2011 - Cesta poutníka. Účast Na(ne)čisto, recitace – KP Wolkrův Prostějov, Liberec.
2011 - Vydýcháno, Jsou muži z Marsu a ženy z Venuše? Účast na KP Setkání ve Strašecí - cena souboru za podnětné zpracování tématu.
2011 - Vydýcháno (jedna skupina), Milena Hercíková: Básně na provázku, vedoucí Michaela Homolová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.
2011 - Vydýcháno (druhá skupina), Roald Dahl: Zázračná medicína, vedoucí Libuše Hájková a Michaela Homolová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou pouze jako host přehlídky, protože inscenace nepostoupila z oblastního postupového kola.
2011 - Vydýcháno (třetí skupina), autorské představení podle knihy R. A. Moodyho: Mezisvěty, vedoucí Lenka Jánovová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.
2011 - ZUŠ. Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf.
2012 - Vydýcháno, Když nejde o život…, r. Lukáš Horáček, Lenka Jánovová. Účast na KP Mladá scéna, Most - čestné uznání Lukáši Horáčkovi a Lence Jánovové za režii a cena Barboře Davidové, Stanislavě Stolínové a Kristýně Miklasové za herectví - doporučení na CP Mladá scéna 2012 v Ústí nad Orlicí.
2012 - Ročníkový soubor Vydýcháno, Martina Drijverová: Sísa Kyselá, vedoucí a úprava Lenka Jánovová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.
2012 - Pohybový soubor Vydýcháno, Janovicův Drevený (překlad/přebásnění Jiří Žáček): Ten náš táta…, úprava a vedení Lenka Jánovová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - navržení do širšího výběru pro celostátní kolo DS.
2012 - Poetický soubor Divadla Vydýcháno, podle předlohy Kláry Peřinové: Smolíček Pacholíček, úprava a r. Michaela Homolová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - nominace do celostátního kola DS. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Jiráskův Hronov.
2012 - Vydýcháno, soubor divadla: PŘEBER SI TO, JAK CHCEŠ, ved. Lukáš Horáček. Účast na CP Nahlížení, Bechyně.
2012 - TO ZUŠ, Krásohleď…; Valím, valíš, valíme… Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf – obě vystoupení.
2013 - Vydýcháno, Přeber si to jak chceš, vedoucí Lukáš Horáček. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - diplom za původní hledání osobní výpovědi.
2013 - Vydýcháno, Hector Hugh Munro: SAKI – Léčba neklidem, r. Lukáš Horáček a kolektiv. Účast na KP PřeMostění, Most - čestné uznání Adamu Steinbauerovi za herectví.
2013 - Dramatický soubor Divadla Vydýcháno, Sue Townsendová: Něco z Adriana, r. Michaela Homolová. Účast na KP PřeMostění, Most - cena souboru za inscenaci a za herectví a Michaele Homolové za režijně-pedagogické vedení souboru Doporučení na CP Mladá scéna Ústí nad Orlicí.
2013 - Poetický soubor Divadla Vydýcháno, anonym: Smolíček Pacholíček, r. Michaela Homolová. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha. Účast na KP PřeMostění, Most - inspirativní představení.
2013 - Vydýcháno, Saki; Sue Townsendová: Něco z Adriana, r. Michaela Homolová. Účast na Na(ne)čisto, Liberec (obě představení).
2013 - Vydýcháno, Ivan Wernisch: Bedřichu, ach Bedřichu, r. Lukáš Horáček. Účast na KP WP, Liberec.
2013 - Ročníkový soubor divadla Vydýcháno, Sue Townsendová: Něco z Adriana, r. Michaela Homolová. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - doporučení na NP JH. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy - doprovodný program. Účast na CP Jiráskův Hronov.
2013 - Pohybový soubor divadla Vydýcháno, autorské představení kolektivu: 6 objektů touhy, vedoucí Lukáš Horáček. Přihlášeno pouze do soutěže o postup na Otevřeno Kolín. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - cena za nápady v inscenaci.
2013 - divadlo Vydýcháno, Lukáš Horáček a soubor: Druhá máma, vedoucí Lukáš Horáček. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - cena za neotřelý námět.
2013 - Ročníkový soubor divadla Vydýcháno, Sue Townshendová, Michaela Homolová a soubor: Něco z Adriana, ved. Michaela Homolová. Účast na CP Nahlížení, Bechyně.
2014 - Divadlo Vydýcháno, Sue Townsendová: Něco z Adriana, r. Michaela Homolová. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha.
2014 - Vydýcháno, Jelly, Belly; Aucassin a Nicoletta; Věra 0,14. Účast na KP PřeMostění, Most.
2014 - Vydýcháno, Věra 2.014, režie, scénografie, hudba Lukáš Horáček a kolektiv. Účast na CP Šrámkův Písek.
2014 - Ročníkový soubor Divadla Vydýcháno, Ivan Wernisch: CHODIT PO PROVAZE JE SNADNÉ, r. Michaela Homolová. Účast na KP Dětská scéna Hradec Králové - cena ročníkovému souboru za výtvarné pojetí.
2014 - dětský dramatický soubor Vydýcháno, I. B. Singer, L. Vrtišková Hájková, M. Homolová - židovský příběh: Jednou v Chelmu, r. vedoucí Michaela Homolová a Libuše Vrtišková Hájková. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za dynamickou scénografii a citlivost při zpracování a divadelnost - návrh do širšího výběru pro Dětskou scénu 2014. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha 2015.
2014 - soubor Vydýcháno, Kateřina Oplatková - Rezková: Anděl nepřišel?, úprava, režie, vedení souboru Libuše Vrtišková Hájková. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za silnou výpověď a zpracování náročného tématu - návrh do širšího výběru pro Dětskou scénu 2014 - Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf.
2014 - RS Vydýcháno, Věra 0.14. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.
2014 - TO ZUŠ, Na louce; Hle-dej. Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf – obě vystoupení.
2015 - Pohybový soubor Divadla Vydýcháno, Už nikdy sami. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na 3. místě na CP Mladá scéna Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.
2015 - 15 minut slávy. Účast na KP Modrý kocour, Turnov.
2015 - RS Divadla Vydýcháno, Zuzana Ferenczová: Vyskočit z kůže, r. Michaela Homolová a kolektiv. Účast na KP PřeMostění, Most - cena souboru za inscenaci a za kolektivní herectví - doporučení na CP Mladá Scéna Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - čestné uznání za metaforický přístup k dramatickému textu.
2015 - Liberec, Divadlo Vydýcháno, Quentin, stát se legendou, r. Lukáš Horáček, Tomáš Holý a kolektiv souboru. Účast na KP PřeMostění, Most - čestné uznání souboru za inscenci.

2015 - Alterna poetika - soubor se skládá ze studentů, kteří pracovali sami, ale pod záštitou ZUŠ Liberec.

2015 - Alterna poetika, Prokletí, r. kolektiv souboru. Účast na KP PřeMostění, Most - cena souboru za dramaturgii a za inscenaci - doporučení na CP Mladá Scéna Ústí nad Orlicí.
2015 - Ročník Divadla Vydýcháno, Můrychmury. Účast na KP Setkání ve Strašecí pro nemoc zrušena.
2015 - Vydýcháno, Když se dobře zacpou uši. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.
2015 - ALTERNA POETIKA, Artur Rimbaud: Prokletí, r. soubor. Účast na CP Wolkrův Prostějov. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.
2015 - Alterna Poetika, Ch. Baudelaire, A. Rimbaud, P. Verlaine – soubor: PROKLETÍ, vedoucí Ondřej Ulihrach. Účast na CP Nahlížení, Bechyně.
2015 - Ročníkový soubor Divadla Vydýcháno, ze sbírky básní Daniely Fischerové Milion melounů: Když se dobře zacpou uši, vedoucí Lukáš Horáček. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za práci s poezií, nominace na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.
2015 - soubor Úterý Divadla Vydýcháno, podle knihy, obsahující deníky dětí a mladých lidí, psané v různých válečných situacích: Umlčené hlasy, projekt režisérky Michaely Homolové. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za hluboké uchopení tématu, doporučení na CP Dětská scéna, Svitavy.
2015 - Vydýcháno, ? Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.
2016 - ročníkový soubor Divadla Vydýcháno, Umlčené hlasy. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha - doporučení na CP Mladá Scéna. Účast na CP Mladá scéna Ústí nad Orlicí.
2016 - Hrůza a ty dvě, kolektiv souboru podle předlohy H. C. Artmanna, E. Jandla, C. Morgensterna a J. Ringelnatze: Když se 8 povalí, vypadá to takhle ∞, r. Michaela a Filip Homolovi. Účast na KP Wolkrův Prostějov, Liberec - doporučené do širšího výběru CP WP. Účast na CP Wolkrův Prostějov. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec. Účast na CP Nahlížení, Bechyně.
2017 - Vydýcháno, Joseph Jacobs, Lukáš Horáček: ANDREW COFFEY – VYPRÁVĚJ PŘÍBĚH, r. Lukáš Horáček, Tomáš Holý a soubor. Účast na KP PřeMostění, Most - čestné uznání souboru za režii a cena souboru za kolektivní souhru, za scénografické řešení a za inscenaci - doporučení na Mladou Scénu. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - cena souboru za inscenaci - doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Nahlížení, Bechyně. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.
2017 - Vydýcháno, Christian Morgenstern, Joachim Ringelnatz, Hans Carl Artmann a Ernst Jandl: Když se 8 povalí, vypadá to takhle ∞, r. Michaela a Filip Homolovi. Účast na Přehlídka ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha - cena Českého střediska ASSITEJ je udělena Michaele Homolové - za soustavný rozvoj divadla pro děti, především za soustředěnou a úspěšnou aktivitu v oblasti divadla hraného dětmi.
2017 - Studentský soubor Vydýcháno, Andrew Coffey. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.
2017 - Dětský dramatický soubor divadla Vydýcháno při ZUŠ, podle předlohy F. Tashlina: Medvěd, který nebyl, vedoucí Michala a Filip Homolovi. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - přímý postup na Dětskou scénu 2017. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec 2018.
2018 - Vydýcháno, Lukáš Horáček, Tomáš Holý a soubor: HORA DELLA MORTE, ved. Lukáš Horáček a Tomáš Holý. Premiera 16. 2. 2018. Účast na KP Setkání ve Strašecí. Účast na Na(ne)čisto, Most. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2019 - cenu za herecký výkon v roli smrti získala Anna Červeňová. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec 2019. Účast na Nahlížení, Bechyně 2019.
2018 - Divadlo Vydýcháno při ZUŠ, dramatizací knížky Pavla Čecha „O klíči“: To je ale zvláštní klíč, vedoucí Libuše Vrtišková Hájková. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za volbu tématu a skupinovou souhru.
2019 - RS Divadla Vydýcháno (Mezikontinentální balistická rodina), dramatizace povídek od Shauna Tana: Příběhy z konce předměstí, r. Lukáš Horáček. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za inscenaci a divadelní metaforu - přímý postup do celostátního kola Dětská scéna. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na Faustování aneb 0zvěny Loutkářské Chrudimi, Nové Strašecí.
2019 - Vydýcháno při ZUŠ, 5. ročník, autorské představení: Přátelé z plátna, r. Michaela Palaščáková. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec. Účast na Faustování aneb 0zvěny Loutkářské Chrudimi, Nové Strašecí.
2019 - Vydýcháno, Petr Nikl / Libuše Vrtišková Hájková a soubor: JĚLĚŇOVITÍ, ved. Libuše Vrtišková Hájková. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec. Účast na Nahlížení, Bechyně.
2020 - Vydýcháno při ZUŠ, 7. r., Soumrak Bohů. Účast na Na(ne)čisto, Most.
2020 - Vydýcháno při ZUŠ, Niwahanmjó Cicindelidae; Simulační teorie. Účast na Na(ne)čisto, Most - obě představení.
2021 - Vydýcháno při ZUŠ, na motivy knihy Písečná žena od Kobó Abe: NIWAHANMJÓ CICINDELIDAE, ved. Libuše Vrtišková Hájková. Účast na Na(ne)čisto, Most.
2022 - Divadlo Vydýcháno, 7. ročník ZUŠ, inspirace pohádkou/povídkou Olgy Scheinpflugové O krajce s lidskýma očima: TICUOS, režie a úprava Michaela Palaščáková. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za divadelnost a navržený postup do Svitav - diváci Dětské scény ve Svitavách uvidí inscenaci pod názvem Poslední krajka. Účast na na CP Dětská scéna, Svitavy - inscenace uvedena pod názvem Poslední krajka.
2022 - Demižóni, ročníkový soubor divadla Vydýcháno, Proč potopa? Protože, vedoucí Matyáš Hauser. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za působivé ztvárnění potopy.
2022 - Divadlo Vydýcháno, 5. ročník ZUŠ, autorská inscenace podle předlohy Ivy Hercíkové Pět holek na krku: Podraz, vedoucí Libuše Vrtišková Hájková. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.
2022 - ročníkový soubor divadla Vydýcháno, autorská inscenace: Šípková Růženka, r. Tomáš Holý. Účast na KP WP, Liberec.
2022 - Vydýchaný suterén, námět V. Kracík a J, Trnka: Kabaret nahý Shakespeare, r. Tomáš Holý. Účast na KP WP, Liberec - pochvala poroty za Othella. Účast KP Modrý kocour, Turnov 2023.

2023 - Účast na OP Dětská scéna při Festivalu JEŠTĚDYVADLO, Liberec - okresní kolo postupové přehlídky Dětská scéna - do krajského kola postoupily všechny čtyři soubory:
Divadlo Vydýcháno, Dramatičtí mrkvoví padouchové, 3. ročník ZUŠ, Všechno zlé je k něčemu dobré - odehráno v Pohoršovně;
Divadlo Vydýcháno, 5. ročník ZUŠ, Linda;
Divadlo Vydýcháno, Piráti, 4. ročník ZUŠ, podle stejnojmenné předlohy Antonína Zhoře: Dorotka a mořští loupežníci;
Divadlo Vydýcháno, Matyho andílci, ročníkový soubor ZUŠ, Nic není jak se zdá.

2023 - ZUŠ, 5. ročník divadla Vydýcháno B, autorský příběh: Linda, vedoucí Michaela Palaščáková. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - nominace na celostátní přehlídku do Svitav. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2024 - Divadlo Vydýcháno, Barka, r. Lukáš Horáček a kolektiv souboru. Účast na KP PřeMostění, Most - čestné uznání souboru za dokumentární přístup k loutkovému divadlu, doporučení na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí, na inscenaci upozorněna programová rada Loutkářské Chrudimi.
Bibliografie:
BRHELOVÁ, Eva. Vyladěná a rozezpívaná Dětská scéna v Trutnově. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 27 - 29.
Program přehlídky DS 2010.

BLÁHA, Jiří: Krajská přehlídka Dětské scény 2006 v Liberci. Deník dětské scény Truntov 2006/0.

DEJL, Jaroslav: Z poznámkového bloku předsedy poroty. DĚTSKÉ divadelní léto v Prachaticích 1993. Tvořivá dramatika 1993, č. 9.

DĚTSKÁ scéna - Celostátní přehlídka dětského divadla. Celostátní přehlídka a dílna dětských recitátorů. 36. ročník, Trutnov, 15.-21. června 2007. d´ARTAMAn 2007, č. 2, s. 8-10.

EXNAROVÁ, Alena: Svitavy, Dětská scéna 2012 - Co den dal - Smolíček Pacholíček. Deník Dětské scény, č. 5., str. 108, 13.6.2012. (viz Texty)

GREGAR, Alexandr: Prostějovský Top Ten. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 33 - 34.

HORÁČEK, Lukáš: Krajská přehlídka Dětské scény - Liberec 17. 4. 2004. Deník dětské scény Trutnov 2004/0.

HORÁČKOVÁ, Azalka: Dětská scéna Liberec 19. 4. 2008. Deník dětské scény 2008, č. 0, s. 7.

HORÁČKOVÁ, Azalka: Krajské kolo 20.3.2010, Malé divadlo, Liberec. Deník Dětské scény 11. - 17. 6. 2010.

HULEC, Vladimír: Divadlo je svaté, svaté je divadlo - Modrý kocour. AS 2008, č. 2.

KRASULA, Jozef: V Náchode sa očakávania splnili aneb O inšpirácii, medveďoch a antikvariáte. AS 2007, č. 3, s. 12-14.

NOVÁ, Tereza: Na(ne)čisto Liberec. AS 2008, č. 2.

PERNICOVÁ, Ivana: JABLONEC NAD NISOU 8. – 10. DUBNA 2011 - Básně na provázku; Zázračná medicína; Mezisvěty. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)

PROVAZNÍK, Jaroslav: Divadlo hrané dětmi v roce 1993. Amatérská scéna 1993, č. 9, s. 5.

RICHTER, Luděk: Dětské divadlo v Liberci. Internet.

RICHTER, Luděk: Svitavy, Dětská scéna 2012 - Recenze - Smolíček Pacholíček. Deník Dětské scény, č. 5., str. 111, 13.6.2012. (viz Texty)

SKÁLOVÁ, Tereza a BUREŠOVÁ, Eva: Na(ne)čisto Liberec 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 73 - 75.

ŠPALKOVÁ, Dominika - NOVOTNÁ - Lenka: Dětská scéna 2007. Deník Dětské scény 2007, č. 5, s. 91.

ŠPALKOVÁ, Dominika: Odkud směřuješ a kam... . Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 14 - 17.

TEJKL, Josef: Modrému kocourovi sršela srst. AS 2007, č. 2, s. 52-53.

TEJKL, Josef: Modrý kocour letos dvoubarevný. AS 2008, č. 2.

TOMAS, Karel: Dětská scéna Jablonec nad Nisou 13. – 14. 4. 2012 - Sísa Kyselá. Deník Dětské scény, č. 0., str. 11, 8.6.2012. (viz Texty)

TOMAS, Karel: Dětská scéna Jablonec nad Nisou 13. – 14. 4. 2012 - Ten náš táta… . Deník Dětské scény, č. 0., str. 11, 8.6.2012. (viz Texty)

TOMAS, Karel: Dětská scéna Jablonec nad Nisou 13. – 14. 4. 2012 - Smolíček Pacholíček. Deník Dětské scény, č. 0., str. 11, 8.6.2012. (viz Texty)

TOMAS, Karel: Porcování kocoura. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 37 - 39.

TOTHOVÁ, Martina: Dětská scéna Trutnov, 17.-22.6.2006. AS 2006, č. 4, s. 16-24.

ULRYCHOVÁ, Irina: Příběh s dětským hrdinou v divadle hraném dětmi. In: Dítě mezi výchovou a uměním, Dramatická výchova na přelomu tisíciletí. Praha, STD 2008, s. 36-44.

VOBRUBOVÁ, Jana a Eliška: Krajská přehlídka dětského divadla Liberec 18. 4. 2009. Deník Dětské scény Trutnov 2009, č. 0, s. 8, 9. (Internet http://www.drama.cz/ds/archiv/ds_2009_cislo_0_web.pdf).

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Liberec,  IV. ZUŠ, Minutové grotesky, 2008
Liberec,  IV. ZUŠ, Minutové grotesky, 2008
Liberec, Atraktor, Holky Elky, 2009
Liberec, Atraktor, Holky Elky, 2009
Liberec, Bagr a traktor ZUŠ, Mlýnek, 2006
Liberec, Dětský dramatický soubor Divadla Vydýcháno, ZUŠ Liberec, Medvěd, který nebyl. CP Dětská scéna, Svitavy 2017
Liberec, Dětský dramatický soubor Divadla Vydýcháno, ZUŠ Liberec, Medvěd, který nebyl. CP Dětská scéna, Svitavy 2017
Liberec, Poetický soubor Divadla Vydýcháno, Smolíček Pacholíček, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Liberec, RS II, Nebe   něco navíc, 2009
Liberec, Vydýcháno ZUŠ, Jepičí život
Liberec, Vydýcháno ZUŠ, Jepičí život, 2006
Liberec, Vydýcháno ZUŠ, Lavičky na promenádě, 2007
Liberec, Vydýcháno, Anděl nepřišel!?, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Liberec, Vydýcháno, Lavičky, 2007
Liberec, Vydýcháno, Věra 2.014, CP Šrámkův Písek 2014
Liberec, ZUŠ Divadlo Vydýcháno, Gymnázium Jablonec nad Nisou, Život jepičí, program
Liberec, ZUŠ Divadlo Vydýcháno, Gymnázium Jablonec nad Nisou, Život jepičí, program
Liberec, ZUŠ Liberec, Atelophobia, program
Liberec, ZUŠ,  Vydýcháno, Ticuos (Poslední krajka), DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ,  Vydýcháno, Ticuos (Poslední krajka), DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, A la Tarantino, 2008
Liberec, ZUŠ, Jednou v Chelmu, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2014
Liberec, ZUŠ, Když se dobře zacpou uši, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Liberec, ZUŠ, Relaxační světy - program, 2007
Liberec, ZUŠ, Relaxační světy, 2007
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno , Ten náš táta, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, 6 objektů touhy, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, 6 objektů touhy, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Andrew Coffey - vyprávěj příběh, CP Jiráskův Hronov 2017
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Andrew Coffey - vyprávěj příběh, CP Jiráskův Hronov 2017
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Básně na provázku, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Demižóni, Proč potopa, DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Demižóni, Proč potopa, DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Druhá máma, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Druhá máma, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Jednou v Chelmu, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Jednou v Chelmu, CP Jiráskův Hronov 2014
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Kabaret nahý Shakespeare, LB KPP a DP 2022_IM
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Kabaret nahý Shakespeare, LB KPP a DP 2022_IM
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Když se dobře zacpou uši, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Mezi světy, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Něco z Adriana, CP Jiráskův Hronov 2013
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Něco z Adriana, CP Jiráskův Hronov 2013
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Podraz, DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Podraz, DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Příběhy z konce předměstí, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Příběhy z konce předměstí, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Quentin, stát se legendou, KP PřeMostění 2015
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Sísa Kyselá, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Smolíček Pacholíček, CP Jiráskův Hronov 2012
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Smolíček Pacholíček, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Umlčené hlasy, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Zázračná medicína, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Liberec. ZUŠ, Div. Vydýcháno, Šípková Růženka, LB KPP a DP 2022_IM
Liberec. ZUŠ, Div. Vydýcháno, Šípková Růženka, LB KPP a DP 2022_IM


Související Alba

Mapa působení souboru - ZUŠ / Bagr a traktor / Vydýcháno / R.S. / Atraktor / Alterna poetika / Demižóni / Hrůza a ty dvě / Úterý / Vydýchaný suterén

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Liberec, Bagr a traktor ZUŠ, Mlýnek, 2006
Liberec, Vydýcháno ZUŠ, Jepičí život, 2006
Liberec, Vydýcháno ZUŠ, Jepičí život
Liberec, Vydýcháno ZUŠ, Lavičky na promenádě, 2007
Liberec, Vydýcháno, Lavičky, 2007
Liberec, ZUŠ, Relaxační světy, 2007
Liberec,  IV. ZUŠ, Minutové grotesky, 2008
Liberec,  IV. ZUŠ, Minutové grotesky, 2008
Liberec, ZUŠ, A la Tarantino, 2008
Liberec, Atraktor, Holky Elky, 2009
Liberec, Atraktor, Holky Elky, 2009
Liberec, RS II, Nebe   něco navíc, 2009
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Zázračná medicína, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Básně na provázku, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Mezi světy, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno , Ten náš táta, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Sísa Kyselá, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Smolíček Pacholíček, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Liberec, Poetický soubor Divadla Vydýcháno, Smolíček Pacholíček, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Smolíček Pacholíček, CP Jiráskův Hronov 2012
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Něco z Adriana, CP Jiráskův Hronov 2013
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Něco z Adriana, CP Jiráskův Hronov 2013
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, 6 objektů touhy, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Druhá máma, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Liberec, Vydýcháno, Věra 2.014, CP Šrámkův Písek 2014
Liberec, Vydýcháno, Anděl nepřišel!?, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Liberec, ZUŠ, Jednou v Chelmu, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2014
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Jednou v Chelmu, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Jednou v Chelmu, CP Jiráskův Hronov 2014
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Quentin, stát se legendou, KP PřeMostění 2015
Liberec, ZUŠ, Když se dobře zacpou uši, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Když se dobře zacpou uši, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Umlčené hlasy, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Andrew Coffey - vyprávěj příběh, CP Jiráskův Hronov 2017
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Andrew Coffey - vyprávěj příběh, CP Jiráskův Hronov 2017
Liberec, Dětský dramatický soubor Divadla Vydýcháno, ZUŠ Liberec, Medvěd, který nebyl. CP Dětská scéna, Svitavy 2017
Liberec, Dětský dramatický soubor Divadla Vydýcháno, ZUŠ Liberec, Medvěd, který nebyl. CP Dětská scéna, Svitavy 2017
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Příběhy z konce předměstí, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Příběhy z konce předměstí, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Liberec, ZUŠ,  Vydýcháno, Ticuos (Poslední krajka), DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ,  Vydýcháno, Ticuos (Poslední krajka), DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Demižóni, Proč potopa, DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Demižóni, Proč potopa, DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Podraz, DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Podraz, DS Jbc n. N. 2022
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Kabaret nahý Shakespeare, LB KPP a DP 2022_IM
Liberec, ZUŠ, Vydýcháno, Kabaret nahý Shakespeare, LB KPP a DP 2022_IM
Liberec. ZUŠ, Div. Vydýcháno, Šípková Růženka, LB KPP a DP 2022_IM
Liberec. ZUŠ, Div. Vydýcháno, Šípková Růženka, LB KPP a DP 2022_IM


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.