Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: KLAS / KD

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1970
Působení: 197x, 198x, 199x, 200x, 201x, 202x
Ochotnické divadlo po zániku souboru J. K. Tyl znovu obnoveno s příchodem Jos. Marvana jako Divadelní soubor Kulturního domu pracujících (KDP) Klášterec n. Ohří.

1970 - Zdeňka Horynová: Zkoušky čertíka Belínka, režie Josef Marvan (vytvořil skupinu hrající pro děti).
1971 - Gernot Schulze: Čertovy zlaté vlasy, 1972 uzavřela činnost hrou Vlastimila Nováka a Stanislava Oubrama: Strašidlo Bublifuk.

1971 - A. Potemkowski: Kasaři, režie Jos. Marvan, komedie pro dospělé.
1971 - N. Manzari: Naše drahé děti, režie Zdeněk Vachata, první z řady ocenění na Radonickém divadelním podzimu a 1972 Kadaňském kulturním květnu. Soubor zařazen do Kruhu nejlepších souborů Severočeského kraje.
1972 - Poema o Leninovi, účast na na 1. okresní přehlídce v uměleckém přednesu.
1972 - F. Kalór, maďarský autor: Dnešní příběh, r. Z. Vachata. Inscenace zvítězila na divadelní přehlídce v Radonicích a vydobyla si Cenu diváka.
1972 - M. Ch. Feiller: Nápoj lásky, r. Z. Vachata.
1972 - Alexandr Mojsejevič Volodin: Pět večerů, r. Z. Vachata
Dále režisérem L. Hodač, herecké opory souboru V. Hájek a L. Hodačová, 1 premiéra ročně, převážně soudobá tvorba, zařazen do Kruhu nejlepších souborů Severočeského kraje, 23 členů, polovina mladší 30 let.
1973 - Plautus, L. a Z. Waletzkých: Komedie o strašidle, r. Zd.Vachata. Účast na XIV. kadaňském Kulturním květnu, cenu za výtvarné řešení získal Zd. Vachata.
1974 - J. Zawieyski: Vysoká stěna, režie Jaroslav Hodač, dekorace S. Šrám, účast Libochovické div. léto.
1975 - Bedřich Skočdopole: Hon na zmije, účast na RDP.
1975 - Helena Albertová: Parádní pokoj, r. Jar. Hodač.
1976 - A. Mirodan: Slavný muž ze Sing-singu, r. Zd. Vachata.
1977 - Ján Solovič: Stříbrný jaguár, r. Jar. Hodač. Účast na přehlídce Kadaňský divadelní květen.
1977 - Vladimír Čort: Pohádka o líných strašidlech, r. Zd. Vachata.
1978 - A. de Benedetti: Jelen v laguně, r. Jar. Hodač.
1979 - O. Zelenka: Košilka, režie F. a M. Bílkovi, účast na KP.

1980 - F. Kaló: Dnešní příběh, r. Zd. Vachata.
1981 - J. Knotková: Sekera na studánky, r. J. Hodač.
1982 - Jan Paulů: Tři kostky cukru, režie Zd. Vachata.
1984 - Ludvig Holberg: Jeppe z Kopečku, r. Zd. Vachata. Velmi úspěšná inscenace. Tuto divadelní hru již soubor hrál pod svým novým názvem Divadelní soubor KLAS (zkratka pro Klášterecký amatérský soubor). Tento název navrhl právě Zd. Vašata.
1985 - Alejandro Casona: Stromy umírají vstoje, r. Zd. Vachata. Vachata se poté vzdal režie dalších divadelních her, neboť se hodlal zcela věnovat publikační činnosti v oblasti regionálních dějin.
1987 - Miroslav Skála, Vladimír Fux, Vlastimil Pantůček: Drak je drak čili Kterak Žužličtí k rozumu přišli, r. Jan Milota.

1992 - Renčín-Brabec-Čiháková: Nejkrásnější válka. Účast na Jiráskově Hronově.
1993 - ved. souboru Květa Hlaváčová.
1996 - Carlo Goldoni: Mirandolina, r. V. Fridrich. Účast na Divadlo v trávě v Bechyni.
1996 - V. K. Klicpera: Každý něco pro vlast, r. Zd. Vachata k 25. výročí souboru.

1997 - Se začalo veřejně hovořit o privatizaci Kulturního domu v Klášterci nad Ohří. KLAS měl slušný fundus, ovšem registrovaný na Kulturní dům. Jediné řešení – právní subjektivita a převod majetku. V září roku 1997 založili členové Divadelní společnosti KLAS Sdružení občanů pro podporu ochotnického divadla, které roku 2004 přijalo název po svém zakládajícím souboru, tedy Sdružení Klas. Velmi úzký vztah ke Kulturnímu domu však má dodnes.

1997 - Pavel Fiala: Třešňová alej, režie Vl. Fridrich.
1999 - Pavel Fiala: Bistro aneb Nesmrtelní, r. Pavel Fiala. Účast na Dačické kejklování 2001.

2000 - Pavel Fiala: Bistro aneb Nesmrtelní, r. Pavel Fiala. Účast na XLIII. LDL - Cena a putovní pohár města Libochovic, Cena Jana Holfeuera za mladý talentovaný herecký výkon Zdeně Kovalové za postavu Edity, Cena Lotara Sedláka Pavlu Fialovi za text. Účast v Bechyni na akci Divadlo v trávě.
2003 - Pavel Fiala: Dandé, r. Pavel Fiala. Účast na přehlídce Klášterecké divadelní žně.
2003 - Václav Polda: Trosečníci, r. Václav Polda.
2004 - Romain Rolland, Václav Polda: Petr a Lucie, r. Václav Polda.
2004 - Zd. Kovalová a M. Nyklíček (adaptace amerického nezávislého filmu Haló, tady Denisa! režiséra Hala Salwena): Haló, tady Denisa! Haló!, r. Miroslav Nyklíček. Účast ObP Lounské divadlení 2007 - doporučení na 1. místě do širšího výběru na NP Divadelní Děčín / Třebíč, (oceněna Zdeňka Kovalová v roli Denisy, čestné uznání pro Miroslava Nyklíčka, představujícího dárce spermatu Martina a Martinu Elisovou v roli Barbory). Účast CP Divadelní Třebíč - ČU Zdeňce Kovalové za roli Denisy.
2005 - Antonín Procházka: Přes přísný zákaz dotýká se sněhu, r. Miroslav Nyklíček. Účast na Klášterecké divadelní žně.
2006 - Pavel Fiala: Bistro aneb Nesmrtelní, r. Pavel Fiala (obnovená premiéra po 7 letech). Účast na Klášterecké pivní... Výrazné omlazení souboru i repertoáru.
2007 - Choderlose de Laclose, Václav Polda: Nebezpečné známosti, r. Václav Polda. Účast na KP Lounské divadlení.
2007 - Ray Bradbury, Václav Polda: 451 2007 (451 stupňů Fahrenheita), r. Václav Polda.
2008 - R. Scott, Miroslav Nyklíček podle předlohy filmového scénáře Hamptona Fanchera a Davida Peoplea: BLADE RUNNER, r. Miroslav Nyklíček. Účast Klášterecké divadelní žně 2008. Účast na ObP Lounské divadlení 2009 - doporučení pro výběr na CP.
2009 - Bohumil Hrabal, Václav Polda: Příliš hlučná samota, r. Václav Polda. Účast na Klášterecké divadelní žně - druhá cena v divácké soutěži. Účast na Hrajeme o život, Sokolov 2014. Účast na ObP, Lounské divadlení 2014 - čestné uznání Miroslavu Nyklíčkovi ml. za roli Miloše Hrmy a Václavu Poldovi za výtvarné řešení a cena Václavu Poldovi za dramatizaci a režii a Miroslavu Nyklíčkovi za postavu výpravčího Hubičky - doporučení na 2. místě na CP Divadelní Piknik Volyně. Účast na Rádobyfest, Klapý 2015. Účast na CP Jiráskův Hronov 2017 - doprovodný program.

2011 - Miroslav Nyklíček na motivy hry Miroslava Horníčka Louka pro dva: Louka, r. Miroslav Nyklíček. Účast na ObP Lounské divadlení - cena za mužský herecký výkon: Miroslav Nyklíček za roli krále a čestné uznání: Zdeňka Nyklíčková za roli královny.
2012 - Michaela Doleželová, Roman Vencl: Královny, r. Miroslav Nyklíček. Účast na přehlídce Klášterecké divadelní žně. Účast na Lounském divadlení - čestné uznání Olze Ratajové za roli Johany Geršlové.
2012 - Slawomir Mrożek: Na širém moři, r. Václav Polda. Účast na KP PřeMostění, Most 2013 - čestné uznání Mírovi Nyklíčkovi za roli Prostředního a souboru za pokus inscenovat současným divadelním jazykem a cena Václavu Poldovi za scénografické řešení inscenace.
2013 - Bohumil Hrabal, Václav Polda: Ostře sledované vlaky, r. Václav Polda.
2015 - DS Klas/Divadlo Zdrhovadlo, Stanislaw Lem: Solaris, r. Václav Polda. Účast na Sokolovská čurda. Účast na přehlídce KaDiBřez (Kadaňský divadelní březen). Účast na KP PřeMostění, Most 2017 - čestné uznání souboru za režii a Miroslavovi Nyklíčkovi a Pavlovi Volfovi za herectví a cena souboru za scénografii, za dramaturgii a za inscenaci a Magdaléně Nucové za herectví - doporučení na Divadelní piknik Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně 2017. Účast na KP Horažďovice 2017 - nesoutěžní představení.
2016 - Alan Ayckbourn: Spojovací dveře, r. Miroslav Nyklíček. Účast na Klášterecké divadelní žně 2016. Účast na KP Lounské divadlení 2018 – cena Miroslavu Nyklíčkovi za dramaturgickou úpravu a režii, Zdeňce Nyklíčkové za roli Ruelly a čestné uznání Majdě Nucové za roli Phoebe hry a souboru za inscenaci - cena a doporučení k postupu na Divadelní Piknik Volyně 2018. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně 2018 - čestné uznání Majdě Nucové za herecký výkon a cena Zdeňce Nyklíčkové za herecký výkon. Účast na FEMAD, Poděbrady - nejlepší ženský herecký výkon Zdeňka Nyklíčková a cena tisku Magdaleně Nucové za bezprostřední jevištní existenci a vynikající herecké partnerství v roli Poopay/Phoebe. Účast na O Václava z Václavova - cena poroty pyramida Vác-Vác 2018 za nejlepší herecký výkon Zdeňce Nyklíčkové v roli Ruelly.
2016 - Podle povídky Stephena Kinga: Balada o pružné kulce. Účast na Klášterecké divadelní žně.
2018 - F. O´Brian, Václav Polda: Strážník No 3, r. Václav Polda.
2019 - Mate Matišič, Miroslav Nyklíček: Knězovy děti, r. Miroslav Nyklíček. Účast na KP Lounské divadlení 2020 - čestné uznání Janě Lhotské za výtvarné řešení inscenace a diplom Miroslavu Nyklíčkovi za režii, Štěpánu Malastovi za herecký výkon v roli trafikanta Petara, Michalu Rambouskovi za herecký výkon v roli lékárníka Marina, Zdeně Nyklíčkové za herecký výkon v roli Marty a Janu Milotovi za herecký výkon v roli staršího kněze Jakova a cena poroty za nejlepší mužský herecký výkon přehlídky Václavu Poldovi v roli kněze Fabiana - čestné uznání za inscenaci a doporučení na Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2022 - KRYSA. Účast na Klášterecké divadelní žně - zde premiéra 29.10.2022.
2022 - Zdeněk Jirotka: SATURNIN, r. Václav Polda. Premiéra 11.2.2022. Účast na Klášterecké divadelní žně - náhrada za Praha, Divadlo Radar/Hrobeso, Adéla ještě nevečeřela. Účast na Suchdolské divadelní léto. Účast na KP Lounské divadlení, Louny 2023 - čestné uznání Janu Milotovi za herecký výkon a Václavu Poldovi za režii, cena Zdeně Nyklíčkové za mimořádný herecký výkon - role tety Kateřiny, Miroslavu Nyklíčkovi za herecký výkon - role Saturnina a Miroslavu Metlickému za herecký výkon - role Jiřího, cena souboru a Věře Bednářové za výpravu inscenace, Cena diváka - doporučení na Divadelní piknik Volyně 2023. Účast na CP Divadelní Piknik Volyně 2023 - čestné uznání Janu Milotovi za herecký výkon v roli tety a dědečka, cena Václavu Poldovi za režii, Miroslavu Nyklíčkovi za herecký výkon v roli Saturnina, Zdeňce Nyklíčkové za herecký výkon v roli tety Kateřiny a souboru za inscenaci - doporučení do programu Jiráskova Hronova 2023. Účast na CP Jiráskův Hronov 2023. Účast OP Hrádecký divadelní podzim 2023. Účast na Českolipský divadelní podzim 2023. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou.

2024 - Bent Hamer, Jörgen Bergmark: KUCHYNĚ. Dramaturgie a režie Václav Polda, výtvarná spolupráce Eliška Hladová. Premiéra 13. 4. 2024.
Bibliografie:
Klášterec nad Ohří, KLAS - www stránky souboru - viz www odkazy (30 11 2020 na žádost paní Magdaleny Španělové změněna adresa www stránek souboru).

XIV. KADAŇSKÝ kulturní květen. Podpsáno K.R. Amatérská scéna 1973, č. 11, s. 21.

80. let Scény Libochovice – Libochovické divadelní jaro – 49 ročníků. CD - KART.

ADRESÁŘ amatérského divadla v České republice. Praha, IPOS-ARTAMA 1993, s. 147; 2003 s. 129.

CÍSAŘ, Jan: Divadelní Děčín&Divadelní Třebíč 2007 aneb Proměna? AS 2007, č. 3, s. 17-22.

EXNAROVÁ, Alena: Průvodce po představeních Divadelního Děčína a Divadelní Třebíče 2007. AS 2007, č. 3, s. 23-32.

FELZMANN, Rudolf: Lounské divadlení 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 30 - 31.

KADAŇ. AS 1977, č. 7, s. 20.

MILOTA, Jan: Začalo to Belínkem aneb Jsme KLAS a je nám padesát, Město Klášterec nad Ohří, 2020

(otys): Pětadvacáté narozeniny souboru Klas. Deník Chomutovska 20. 1. 1996.

ROUBÍK, Karel: Chomutovský úspěch. (1. okresní soutěž v uměleckém přednesu v Sčk – v Chomutově.) AS 1972, č. 5, s. 15.

STROTZER, Milan: Tragikomické Lounské divadlení 2012 - Královny. AS 20.4.2012. (viz texty)

VACHATA, Zdeněk: 25 let divadelní společnosti při KD. Klášterec nad Ohří, DS Klas KD 1996. 16 s, foto. kART.

VRCHLICKÉHO divadlo v Lounech 9. až 11. března 2007 - průběh a výsledky. Internet.

VYSOKÁ stěna. Recenze. Podepsáno J.D. - Josef Doležal. Metodický list pro am. divadlo a umělecký přednes. Ústí n. L., KKS a KV SČDO 1974, č. 4, s. 7-8.

ZAJÍC, Vladimír: Prvé Dačické kejklování, 9.-11. března A. D. 2001. Amatérská scéna, 2001, č. 2, s. 9-10.
Archivy:
kART: Evidenční karta ÚKVČ, 1988.

Kronika KD.

Související Ročníky přehlídek

Související www odkazy

Související Obrázky

Klášterec n. Ohří, KD, Čertovy zlaté vlasy, 1971
Klášterec n. Ohří, KD, Dnešní příběh, 1980
Klášterec n. Ohří, KD, Don Juan pokračuje, NP O Pohárek SČDO Hlinsko 1988
Klášterec n. Ohří, KD, Don Juan pokračuje, NP O Pohárek SČDO Hlinsko 1988
Klášterec n. Ohří, KD, Drak je drak, 1987
Klášterec n. Ohří, KD, Drak je drak, 1987
Klášterec n. Ohří, KD, Jelen v laguně, 1978
Klášterec n. Ohří, KD, Jelen v laguně, 1978
Klášterec n. Ohří, KD, Jeppe z Kopečku, 1984
Klášterec n. Ohří, KD, Jeppe z Kopečku, 1984
Klášterec n. Ohří, KD, Josef Marvan se členy DS, asi 1972
Klášterec n. Ohří, KD, Josef Skotek, asi 50. léta 20. stol.
Klášterec n. Ohří, KD, Kasaři, 1971
Klášterec n. Ohří, KD, Každý něco pro vlast, 1996
Klášterec n. Ohří, KD, Komedie o strašidle, 1973
Klášterec n. Ohří, KD, Komedie o strašidle, 1973
Klášterec n. Ohří, KD, Košilka, 1979
Klášterec n. Ohří, KD, Košilka, 1979
Klášterec n. Ohří, KD, Naše drahé děti, 1971
Klášterec n. Ohří, KD, Nejkrásnější válka, 1992
Klášterec n. Ohří, KD, Sekyra na studánky, 1981
Klášterec n. Ohří, KD, Sekyra na studánky, 1981
Klášterec n. Ohří, KD, Slavný muž ze Sing-Singu, 1976
Klášterec n. Ohří, KD, Slavný muž ze Sing-Singu, 1976
Klášterec n. Ohří, KD, Stříbrný jaguár, 1977
Klášterec n. Ohří, KD, Stromy umírají vstoje, 1985
Klášterec n. Ohří, KD, Tři kostky cukru, 1982
Klášterec n. Ohří, KD, Tři kostky cukru, 1982
Klášterec n. Ohří, KD, Vysoká stěna, 1974
Klášterec n. Ohří, KD, Vysoká stěna, 1974
Klášterec n. Ohří, KLAS, Bistro aneb Nesmrtelní, 1999
Klášterec n. Ohří, KLAS, Bistro aneb Nesmrtelní, 1999
Klášterec n. Ohří, KLAS, Císařský den 2012
Klášterec n. Ohří, KLAS, Císařský den, 1993
Klášterec n. Ohří, KLAS, Dandé, program, 2003
Klášterec n. Ohří, KLAS, Dandé, program, 2003
Klášterec n. Ohří, KLAS, Divadelní ples 2013
Klášterec n. Ohří, KLAS, Divadelní ples, plakát, 2020
Klášterec n. Ohří, KLAS, Haló!, 2004
Klášterec n. Ohří, KLAS, Haló!, 2004
Klášterec n. Ohří, KLAS, Mejdan na písku, 1983
Klášterec n. Ohří, KLAS, Mejdan na písku, 1983
Klášterec n. Ohří, KLAS, oslava narozenin J. Miloty a Š. Malasta, 2011
Klášterec n. Ohří, KLAS, Přes přísný zákaz dotýká se sněhu, 2005
Klášterec n. Ohří, KLAS, Přes přísný zákaz dotýká se sněhu, 2005
Klášterec n. Ohří, KLAS, Tajemství klášterecké minulosti, 2018
Klášterec n. Ohří, KLAS, Vánoční večírek 2007
Klášterec n. Ohří, KLAS, Zahájení lázeňské sezóny 2008
Klášterec n/O., Klas, Strážník N°3, Libochovické divadelní léto 2019
Klášterec n/O., Klas, Strážník N°3, Libochovické divadelní léto 2019
Klášterec n/O., Klas, Strážník N°3, Libochovické divadelní léto 2019
Klášterec nad Ohří, Klas, Haló - program, 2004
Klášterec nad Ohří, Klas, Haló, 2007
Klášterec nad Ohří, Klas, Haló, 2007
Klášterec nad Ohří, Klas, HALÓ, 2007
Klášterec nad Ohří, Klas, Každý něco pro vlast - program, 1996
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, Klas, Knězovy děti, KP Lounské divadlení 2020
Klášterec nad Ohří, Klas, Knězovy děti, KP Lounské divadlení 2020
Klášterec nad Ohří, Klas, Knězovy děti, KP Lounské divadlení 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Královny, KP Lounské divadlení 2012
Klášterec nad Ohří, Klas, Krysa, 2023
Klášterec nad Ohří, Klas, Krysa, 2023
Klášterec nad Ohří, Klas, Krysa, 2023
Klášterec nad Ohří, KLAS, Louka, 2011
Klášterec nad Ohří, KLAS, Louka, 2011
Klášterec nad Ohří, KLAS, Louka, 2011
Klášterec nad Ohří, KLAS, Louka, Lounské divadlení 2011
Klášterec nad Ohří, KLAS, Na širém moři, program, 2012
Klášterec nad Ohří, Klas, novinový článek, 1996
Klášterec nad Ohří, KLAS, Ostře sledované vlaky, KP Lounské divadlení 2014
Klášterec nad Ohří, KLAS, Ostře sledované vlaky, KP Lounské divadlení 2014
Klášterec nad Ohří, KLAS, Ostře sledované vlaky, KP Lounské divadlení 2014
Klášterec nad Ohří, Klas, Přes přísný zákaz dotýká se sněhu, 2006
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, 2022
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, 2022
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, 2022
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, 2022
Klášterec nad Ohří, KLAS, Saturnin, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Klášterec nad Ohří, KLAS, Saturnin, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Klášterec nad Ohří, KLAS, Saturnin, CP Jiráskův Hronov 2023
Klášterec nad Ohří, KLAS, Saturnin, CP Jiráskův Hronov 2023
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, KP Lounské divadlení 2023
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, KP Lounské divadlení 2023
Klášterec nad Ohří, KLAS, Spojovací dveře, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Klášterec nad Ohří, KLAS, Spojovací dveře, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Klášterec nad Ohří, KLAS, Spojovací dveře, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Klášterec nad Ohří, KLAS, Spojovací dveře, KP Lounské divadlení 2018
Klášterec nad Ohří, KLAS, Spojovací dveře, KP Lounské divadlení 2018
Klášterec nad Ohří, KLAS, Spojovací dveře, KP Lounské divadlení 2018
Klášterec nad Ohří, Klas, Stromy umírají vstoje - program, 1985
Klášterec nad Ohří, KLAS, Začalo to Belínkem, obálka knihy, 2020
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2003
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2004
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2005
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2006
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2007
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2008
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2009
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2010
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2011
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2012
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2013
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2018
Klášterec nad Ohří, Klášterecké divadelní žně, plakát, 2019
Klášterec, Klas-Zdrhovadlo, Solaris, Libochovické divadelní léto 2016.
Klášterec, Klas-Zdrhovadlo, Solaris, Libochovické divadelní léto 2016.
Klášterec, Klas-Zdrhovadlo, Solaris, Libochovické divadelní léto 2016.
Louny 2009, Klášterec nad Ohří, Klas, Blade Runner


Související Alba

Mapa působení souboru - KLAS / KD

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Klášterec n. Ohří, KD, Naše drahé děti, 1971
Klášterec n. Ohří, KD, Čertovy zlaté vlasy, 1971
Klášterec n. Ohří, KD, Kasaři, 1971
Klášterec n. Ohří, KD, Josef Marvan se členy DS, asi 1972
Klášterec n. Ohří, KD, Komedie o strašidle, 1973
Klášterec n. Ohří, KD, Vysoká stěna, 1974
Klášterec n. Ohří, KD, Slavný muž ze Sing-Singu, 1976
Klášterec n. Ohří, KD, Slavný muž ze Sing-Singu, 1976
Klášterec n. Ohří, KD, Stříbrný jaguár, 1977
Klášterec n. Ohří, KD, Jelen v laguně, 1978
Klášterec n. Ohří, KD, Košilka, 1979
Klášterec n. Ohří, KD, Dnešní příběh, 1980
Klášterec n. Ohří, KD, Sekyra na studánky, 1981
Klášterec n. Ohří, KD, Tři kostky cukru, 1982
Klášterec n. Ohří, KLAS, Mejdan na písku, 1983
Klášterec n. Ohří, KD, Jeppe z Kopečku, 1984
Klášterec n. Ohří, KD, Jeppe z Kopečku, 1984
Klášterec n. Ohří, KD, Stromy umírají vstoje, 1985
Klášterec n. Ohří, KD, Drak je drak, 1987
Klášterec n. Ohří, KD, Drak je drak, 1987
Klášterec n. Ohří, KD, Don Juan pokračuje, NP O Pohárek SČDO Hlinsko 1988
Klášterec n. Ohří, KD, Nejkrásnější válka, 1992
Klášterec n. Ohří, KLAS, Císařský den, 1993
Klášterec n. Ohří, KD, Každý něco pro vlast, 1996
Klášterec n. Ohří, KLAS, Bistro aneb Nesmrtelní, 1999
Klášterec n. Ohří, KLAS, Haló!, 2004
Klášterec n. Ohří, KLAS, Přes přísný zákaz dotýká se sněhu, 2005
Klášterec nad Ohří, Klas, Přes přísný zákaz dotýká se sněhu, 2006
Klášterec n. Ohří, KLAS, Vánoční večírek 2007
Klášterec nad Ohří, Klas, Haló, 2007
Klášterec nad Ohří, Klas, HALÓ, 2007
Klášterec n. Ohří, KLAS, Zahájení lázeňské sezóny 2008
Louny 2009, Klášterec nad Ohří, Klas, Blade Runner
Klášterec nad Ohří, KLAS, Louka, 2011
Klášterec n. Ohří, KLAS, Císařský den 2012
Klášterec nad Ohří, KLAS, Královny, KP Lounské divadlení 2012
Klášterec n. Ohří, KLAS, Divadelní ples 2013
Klášterec nad Ohří, KLAS, Ostře sledované vlaky, KP Lounské divadlení 2014
Klášterec nad Ohří, KLAS, Ostře sledované vlaky, KP Lounské divadlení 2014
Klášterec, Klas-Zdrhovadlo, Solaris, Libochovické divadelní léto 2016.
Klášterec n. Ohří, KLAS, Tajemství klášterecké minulosti, 2018
Klášterec nad Ohří, KLAS, Spojovací dveře, KP Lounské divadlení 2018
Klášterec nad Ohří, KLAS, Spojovací dveře, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Klášterec n/O., Klas, Strážník N°3, Libochovické divadelní léto 2019
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Knězovy děti, CP Jiráskův Hronov 2020
Klášterec nad Ohří, KLAS, Začalo to Belínkem, obálka knihy, 2020
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, 2022
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, 2022
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, 2022
Klášterec nad Ohří, Klas, Saturnin, KP Lounské divadlení 2023
Klášterec nad Ohří, KLAS, Saturnin, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Klášterec nad Ohří, KLAS, Saturnin, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Klášterec nad Ohří, KLAS, Saturnin, CP Jiráskův Hronov 2023
Klášterec nad Ohří, KLAS, Saturnin, CP Jiráskův Hronov 2023
Klášterec nad Ohří, Klas, Krysa, 2023
Klášterec nad Ohří, Klas, Krysa, 2023
Klášterec nad Ohří, Klas, Krysa, 2023


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.