Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Taneční a pohybové studio Magdaléna

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1998
Působení: 200x, 201x, 202x
Taneční a pohybové studio Magdaléna Soukromé umělecké školy je zaměřeno na pedagogickou a uměleckou práci v oblasti taneční a dramatické (scénický, klasický a lidový tanec, nové taneční směry, rytmická, pohybová a dramatická výchova, pohybové divadlo, pantomima, Butoh "Butó") 170 žáků (r. 2011) od čtyř do dvaceti let.

Taneční a pohybové studio Magdaléna z.s. bylo založeno v r. 1998. Je zaměřeno na práci s dětmi od 4 let. Práce studia směřuje k rozvíjení dětské osobnosti, její individuality a talentu. Zabývá se scénickým tancem, pohybovým divadlem, dramatickou výchovou a pantomimou. Tvorba tanečního studia vychází vždy z práce samotných žáků a studentů, z jejich individuality a vlastního uměleckého vyjádření. Studenti a žáci TS Magdaléna se účastní opakovaně celostátních přehlídek v Kutné Hoře, Jablonci nad Nisou, Ústí nad Orlicí, Kolíně, Jiráskově Hronově a dalších tanečních i divadelních festivalů u nás i v zahraničí.
Vedle Ludmily Rellichové pracují pedagogicky a choreograficky ve studiu její žákyně. Je to MgA. Magdaléna Pupik Rellichová, absolventka HAMU Praha, oboru nonverbální divadlo, dnes úspěšná výkonná umělkyně, choreografka, režisérka, pedagožka a Anna Benháková DiS., absolventka konzervatoře Duncan Centre Praha, tanečnice, choreografka a pedagožka a Marie Herderová.
Ve všech třech případech jde o charakteristickou formu tvorby, která si nese osobité prvky ojedinělého způsobu pedagogické a umělecké práce. Člověk, interpret je zde chápán jako samostatná tvůrčí osobnost a jeho rozvoj, na jehož konci je hluboká osobnostní i umělecká výpověď je prioritou uměleckého procesu. Soubor je v současné době (2022) složen z jednotlivců tří souborů z posledních let.


Představení

2003 - Prohlédni; Kouzelná zahrada, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na celostátním festivalu Tanambourrée, Vansdorf.
2003 - Jan Jirásek: VŠECHNY JSME MARIE, choreografie Ludmila a Magdaléna ReIIíchovi. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou.
2004 - Panoptikum, účast na CP Tanec, tanec...
2005 - Hudba slov. Hudba života a Čím víc poznávám lidi, tím víc si vážím dobytka, Žena je láska, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na CP Varnsdorf.
2005 - Istanus, účast na CP Tanec, tanec...
2006 - K tobě, k sobě, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na celostátním festivalu Tanambourrée, Vansdorf.
2006 - Touha je když ..., choreografie Ludmila Rellichová. Účast na celostátním festivalu Tanambourrée, Vansdorf.
2006 - Ztráty a nálezy, ved. Magdaléna Rellichová. Účast KP a CP Dětská scéna.
2006 - Vadí – nevadí, autorka Magdaléna Rellichová. Účast Podzimní fantazie.
2007 - Ztráty a nálezy; Mezi námi děvčaty. Účast NP Otevřeno, Kolín.
2007 - Istanus; Obrazy lidství, ved. Magdaléna Rellichová. Účast na Ostrovském soukání.
2007 - Stránky pocitů, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na celostátním festivalu Tanambourrée, Vansdorf.
2008 - JAKO PŘÍRODA. Účast na CP Tanec, tanec..., Jablonec nad Nisou.
2008 - KAŽDÝ JE NĚKDY TRAPNÝ. Účast na CP Tanec, tanec..., Jablonec nad Nisou.
2008 - Hoď kamenem, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na celostátním festivalu Tanambourrée, Vansdorf.
2008 - Chvění, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na celostátním festivalu Tanambourrée, Vansdorf.
2009 - Ludmila Rellichová: Pannoptikum / Každý je někdy trapný. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - ocenění za inspirativní fokus pro divadelní práci s prostorem, obrazem a světlem.
2009 - Ludmila Rellichová na písně Ivy Bittové: KAŽDÝ JE NĚKDY TRAPNÝ..., choreografie Ludmila Rellichová. Účast na CPJH.
2009 - dvě choreografie: Každý je někdy trapný; Istanus. Účast na NP Otevřeno, Kolín - Istanus se stal součástí Galapředstavení.
2009 - hudba Luboš Fišer: Nářek nad zkázou města Ur, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na CP Tanec, tanec..., Jablonec nad Nisou.
2010 - Nářek nad zkázou města Ur. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na CP Mladá scéna Ústí nad Orlici.
2010 - Pojď za mnou, vedoucí Ludmila Rellichová. Účast na KP Dětská scéna, Liberec.
2010 - Steve Reich: Nikdy neříkej nikdy, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na CP Tanec, tanec..., Jablonec nad Nisou.
2011 - TS Magdaléna, Labyrint srdce. Účast na KP Modrý kocour, Turnov.
2011 - TS Magdaléna, Alexandr Sergejevič Puškin: Cesta k Oněginovi, r. Madaléna Pupík Rellichová. Účast na KP Mladá scéna, Most - ocenění za výběr hudby a celku jako dobře zvolenému dramaturgickému výběru, doporučení k postupu. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.
2011 - Napij se nebe. Účast Na(ne)čisto, recitace – KP Wolkrův Prostějov, Liberec.
2011 - Kdo to? Co to? Víš to?; Nikdy neříkej nikdy; Před světem ukrytá. Účast na NP Otevřeno, Kolín.
2011 - TS Magdaléna (děti ve věku 10-13 let), Miloš Macourek: Dovolená pro Mikuláše, vedoucí Magdaléna Rellichová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.
2011 - hudba Marek Vít: OBRAZY, choreografie Anna Benháková; hudební koláž - Sylvie Bodorová, Balanescu quartet: LABYRINT SRDCE, choreografie Ludmila Rellichová, Anna Benháková a soubor. Účast na CP Tanec, tanec..., Jablonec nad Nisou.
2011 - Kolem dokola; Vonička; Rebecca, Marie a ty další; Labyrint srdce. Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf – všechna vystoupení.
2012 - Zalykám se smíchem… Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - ocenění za souhru jevištního pohybu a světelného designu.
2012 - Magdaléna Rellichová: Cesta za Puškinem / Labyrint srdce. Účast na CP Otevřeno Kolín.
2012 - autorské představení: Etudy (Učení je mučení, Kdo s koho, Lepší vrabec v hrsti, než…, Lyžovačka, 3a1 zdarma), úprava a vedení Magdaléna Rellichová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.
2012 - Vítání jara; Zelená se, zelená; Vijte, vijte věneček; Zalykám se smíchem, bolí to, tak se směju. Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf – všechna vystoupení.
2013 - hudba Philipa Glasse a Luboše Fišera, verše Bedřicha Bridela: Barokní fuga, vedoucí Ludmila Rellichová. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na Mladou scénu v Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - nominace na NP JH. Účast na CP Jiráskův Hronov.
2013 - Magdaléna Pupík Rellichová: Obrazy v našich hlavách, r. Magdaléna Pupík Rellichová. Účast na KP PřeMostění, Most - cena souboru za pohybovou složku.
2013 - Zalykám se smíchem, bolí to, tak se směju. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2013 - Axis Mundi. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2013 - autorská inscenace: Skrz sebe vidím sebe...a, vedoucí Magdaléna Rellichová. Přihlášeno do soutěže jak o účast na Otevřeno Kolín, tak na Dětskou scénu. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - návrh do širšího výběru pro Dětskou scénu 2014.

2013 - Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf – všechna vystoupení:
Věneček;
Barokní fuga, vedoucí Ludmila Rellichová, hudba (Philip Glass a Luboš Fišer v koláži Bohumíra Rellicha), barokní báseň (P. Bedřich Bridel v úpravě Ludmily Rellichové);
I na sen někdy padá déšť, choreografie Ludmila Rellichová;
Skrze sebe vidím sebe, choreografie Magdaléna P. Rellichová;
Dotkni se vlasů Bereniky, choreografie Ludmila Rellichová.

2014 - na hudbu Carla Orffa, Sylvie Bodorové a Otmara Máchy: KOHO CHLEBA JÍŠ, TOHO PÍSEŇ ZPÍVEJ, r. vedoucí souboru Ludmila Rellichová; na text básně P. Bedřicha Bridela a hudbu Philipa Glasse a Luboše Fišera: BAROKNÍ FUGA, r. vedoucí souboru Ludmila Rellichová. Účast na KP Činoherní klub uvádí, Praha - obě inscenace (16.2.14).

2014 - autor hudební koláže a projekce Bohumír Rellich: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej?, r. a choreografie Ludmila Rellichová. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - cena za taneční ztvárnění.

2014 - Brod vědomí. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2014 - podle stejnojmenné textové předlohy Václava Hraběte: Hlava dívky, vedoucí a choreografie Magdaléna Pupík Relichová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za vypovídající choreografii a nasazení.

2014 - autor hudby Bruno Sanfilippo, Laurent Chambert, autor choreografie Anna Benháková: ŽIVÉ INSTALACE; autor hudby Erki Sven Tüür, Wim Mertens, autor choreografie Magdaléna Pupík Rellichová: BROD NEVĚDOMÍ; autor hudby Portico quartet, autor choreografie Magdaléna Pupík Rellichová: HLAVA DÍVKY. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou (všechny inscenace).

2014 - Můj miláček; Každé přání čeká na. Účast CP Otevřeno, Kolín.

2014 - Taneční a pohybové studio Magdaléna, Ve větru; Divnodivní; Modří ptáci pijí z kaluží; 2×4 verše o laskavosti; Spirála nevinnosti. Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf – všechna vystoupení.

2014 - Taneční a pohybové studio Magdaléna II, Špapahotka třepoškrlá; Hlava dívky. Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf – obě vystoupení.

2015 - Irena Dousková, Ludmila Relichová: Oněgin byl Rusák aneb v Praze svůj čas maříš – za rohem je Paříž, vedoucí a choreografie Ludmila Rellichová. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na 2. místě na CP Mladá scéna Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - cena za choreografii a taneční provedení - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP JH.

2015 - Moment setrvačnosti, choreografie Anna Benháková. Účast na CP Tanec, tanec..., Jablonec nad Nisou - nominace na FESTIVAL OTEVŘENO KOLÍN.

2015 - Ludmila Rellichová a soubor: Škaredý holky. Účast CP Otevřeno, Kolín.

2015 - Účast na festivalu Tanambourrée, Varnsdorf - všechna vystoupení:
Ludmila Rellichová a tanečnice 7 let: Myši chodí tuze tiše..., hudba Ilona Jurníčková;
Magdaléna Pupík Rellichová a dívky 9-10 let: Na vážkách, hudba Iva Bitová a Škampovo kvarteto;
Ludmila Rellichová a tanečnice 11-13 let: Každá je krásná když je víla, na hudbu Antonína Dvořáka a verše Jaroslava Seiferta;
Ludmila Rellichová a dívky 11-13 let: Naděje, na hudbu Jiřího Pavlici;
choreografie Anna Benháková, nejstarší soubor, Moment setrvačnosti.

2016 - Někdy je třeba položit hvězdu na stůl, r. a choreografie Ludmila Rellichová. Účast na KP Modrý kocour, Turnov.

2016 - Zmizení Karla Polpety, r. Ludmila Rellichová. Účast na KP PřeMostění, Most.

2016 - Poslouchej, dívej se, hledej, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na CP Otevřeno Kolín.

2016 - Služebnice, choreografie Magdaléna Pupík Rellichová. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou. Účast na NP Jiráskův Hronov.

2016 - MITOTE, hudba Klarinet Faktory, choreografie Anna Benháková, vedoucí Anna Benháková. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou.

2016 - na motivy knihy Martiny Drijverové Sísa Kyselá zdramatizovala Magdaléna Pupík Rellichová a děti: Jak to bylo se Sísou..., r. Magdaléna Pupík Rellichová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - doporučení do širšího výběru na Dětskou scénu 2016.

2016 - Účast na festivalu Tanambourrée, Varnsdorf - všechna vystoupení:
Ludmila Rellichová a tanečnice: Koulej se, sluníčko, kutálej…, na hudbu Milana Slimáčka;
Magdaléna Pupík Rellichová a děti: Hrátky;
Ludmila Rellichová a děti: Cesta tam a zpátky, hudební koláž Miroslava Kabeláče;
8 dívek: Dívej se, poslouchej, hledej…, koláž skladeb Clarinet Factor;
Marina Čapková a Jolana Horynová: Píseň o jaru, na hudbu Pavla Bořkovce a Viktora Kalabise;
Anna Beháková a dívčí kvartet: Vichřice, na hudbu Bohuslav Martinů;
Pro radost, na hudbu Petra Nikla.

2017 - MILIÓNY V JEDNOHO ČLOVĚKA... , taneční a pohybové divadlo. Autor: Ludmila Rellichová a soubor. Režie a pegagogické vedení: Ludmila Rellichová. Choreografie: Ludmila Rellichová a soubor. Hudba: Luboš Fišer – hudební koláž. Autor hudební koláže: Bohumír Rellich. Světelný design: Martin Šulc. Účast na KP Modrý kocour 2017. Doporučení na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí 2017. Účast na CP Jiráskův Hronov - BLOK Tanec, tanec… a pantomima. Účast na Divadelní FEST BROUKOVEC, Česká Kamenice 2019. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou 2023.

2017 - inspirace Carrollovou Alenkou: Cesta tam a zpátky, vedoucí Ludmila Rellichová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.

2017 - Účast na festivalu Tanambourrée, Varnsdorf - všechna vystoupení:
Ludmila Rellichová a děvčátka 6-7 let: HŘEJ SLUNÍČKO HŘEJ (taneční koláž - šest hudebních drobniček Hřej sluníčko hřej; Motýli, motýli; Moucha v jídle; Žežuličko; Haj husičky), hudba Milan Šimáček;
Magdaléna Pupík Rellichová a děti 8-10 let: PÍRKOVÁ, hudba Iva Bittová (Béla Bartók);
Magdaléna Pupík Rellichová pro osm dívek: POD POVRCHEM, hudba Viktor Kalabis a Petr Eben;
Ludmila Rellichová a dívky 13-14 let: NEBOJÍM SE BÝT, KÝM JSEM, hudb Luboš Fišer;Ludmila Rellichová a dívky 11-12 let: BOSÉ NOHY CHODÍ PO PLYŠI, hudba Bohuslav Martinů;
Ludmila Rellichová a dívky 14-15 let: HUDBA PRO KLÁRU, hudba Robert Schumann;
Ludmila Rellichová a dívky 7 let: POHÁDKA, na hudbu Milana Slimáčka;
Magdaléna Pupík Rellichová a děti 8-10 let: HRAJEME SI, na hudbu Josefa Haly;
Ludmila Rellichová a dívky 13-15 let: PANNY MOUDRÉ A PANNY POŠETILÉ, hudba Bohuslav Martinů.

2018 - podle knihy Elizabeth Subercaseauxové Robert Schumann Hudba pro Kláru: Hudba pro Kláru, choreografie Ludmila Réllichová. Účast na CP Otevřeno, Kolín - doporučení do programu CP JH 2018. Účast na CP JH - BLOK Tanec, tanec… a pantomima.

2018 - inspirace hudbou Miloslava Kabeláče a textem Charlie Chaplina z filmu Diktátor, autorská inscenace: NEUSTUPUJTE, MYSLÍME PŘÍLIŠ A CÍTÍME MÁLO!, hudba Miloslav Kabeláč, choreografie vedoucí Ludmila Rellichová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za působivou atmosféru. Účast na CP JH - BLOK Tanec, tanec… a pantomima. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou.

2018 - V TAKOVÉM NEČASE, hudba Gustav Mahler – Písně o mrtvých dětech, choreografie Ludmila Rellichová. Účast na CP Tanec, tanec..., Jablonec nad Nisou.

2018 - DIVSE. Účast na CP JH - doprovodný program.

2018 - Taneční a pohybové studio Magdaléna z.s. oslaví dvacet let od svého založení - Setkání s tancem ve velkém sále Eurocentra v Jablonci n.N. - dokument o dvacetileté práci TaPS Magdaléna z.s.

2018 - Účast na festivalu Tanambourrée, Varnsdorf - všechna vystoupení:
desetileté děti a Magdaléna Pupík Rellichová: S jiskrou v dlani cestu znáš, na hudbu Otmara Máchy;
Ludmila Rellichová společně s osmi dvanáctiletými dívkami: Jsme (z)věř nebo ne(z)věř, na hudbu Petra Ebena;
Ludmila Rellichová a soubor: Neustupujte, myslíme příliš a cítíme málo, na hudební kantátu Miloslava Kabeláče;
Ludmila Rellichová a soubor: V takovém nečase, na hudbu Gustava Mahlera;
Magdaléna Pupík Rellichová společně s 12 letými dívkami: Jsme sami? (Sami mezi všemi), na hudbu Otmara Máchy.

2019 - na motivy básní Otokara Březiny a dalších, Ludmila Rellichová a soubor: KATHARSIS, r. Ludmila Rellichová. Účast na KP Modrý kocour, Turnov odvolána - představení zrušeno!

2019 - Viktor Kalabis: Špičkou lodičky rýpnu do vzduchu a..., choreografie Ludmila Rellichová a soubor. Účast na KP PřeMostění, Most. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou.

2019 - hudba Mahlerovy Písně o mrtvých dětech: V takovém nečase, choreografie Ludmila Rellichová. Účast NP Otevřeno, Kolín - nominace na CP JH. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2019 - podle knihy V. Vančury Kubula a Kuba Kubikula: Čím větší strach, tím větší..., režie a choreografie Ludmila Rellichová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za pedagogické vedení.

2019 - Jan Jirásek: Mariina cesta, choreografie Ludmila Rellichová a soubor. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2019 - Účast na festivalu Tanambourrée, Varnsdorf - všechna vystoupení:
Nade mnou pode mnou modrá, hudba Erika Satieho;
Marie Herbertová a dívky: Květy, jež nikdo nespatří, hudba Bohuslav Martinů;
absolventské dílko Kláry Bubeníkové a Alexandry Víchové: Pod hladinou vzduchu, hudba Elements Lendsley Stirling;
Magdaléna choreografie Ludmila Rellichová a dívky: Mariina cesta, hudba Jan Jirásek;
nejmladší děti pod vedením Ludmily Rellichové: I v dešti létá motýl, hudba Ilja Hurník;
Marie Herderová se staršími dívkami: Vodo, vodičko, pověz, hudba Jan Jirásek;
choreografie Magdaléna Pupík Rellichová: Cestou trnitou, hudba Jan Jirásek;
choreografie Marie Herderová s nejstaršími dívkami: Dřív než…, hudba Iva Bittová.

2020 - Ludmila Rellichová a soubor: ŠPIČKOU LODIČKY RÝPNU DO VZDUCHU; Ludmila Rellichová a soubor: TAK PŘESTAŇ. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - obě vystoupení.

2020 - Špičkou lodičky; inspirace knížkou Vladislava Vančury Kubula a Kuba Kubikula: Čím větší strach, tím větší, choreografie Lídy Rellichové. Účast na CP Otevřeno, Kolín - obě vystoupení.

2020 - JENOM SE Z TADY POSUNOUT DO VZDÁLENÉHO TAM, hudba - hudební koláž – Arvo Pärt, choreografie Ludmila Rellichová a soubor; NE ONI, ALE JÁ, NE TAM, ALE TADY, NE POTOM, ALE TEĎ, hudba hudební koláž – Portico Quartet, Tomáš Pálka, choreografie Magdaléna Pupík Rellichová a soubor. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou - obě vystoupení.

2021- inspirace básní Otoka-ra Březiny Stavitelé chrámů: Modlitba za svobodu, r. Ludmila Rellichová, hudba: Luboš Fišer, autor hudební koláže: Bohumír Rellich, choreografie: Ludmila Rellichová a soubor. Účast na KP PřeMostění, Most 2021 - doporučení na Mladá scéna v Ústí nad Orlicí, cena souboru za zpracování literární a hudební předlohy. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.

2021 - Účast na festivalu Tanambourrée, Varnsdorf - všechna vystoupení:
Otloukej se píšťaličko, roztáčej se má sukničko (pásmo slovních říkadel a hudební koláže skladeb Otmara Máchy, Petra Ebena, Jaroslava Smolky, vystoupilo 6 děvčátek 5-7 let a jedna 12 let), vedoucí Ludmila Rellichová;
hudba Viktor Kalabis: Zvedni oči k obloze (7 dívek a 1 kluk, 12-13 let), vedoucí Ludmila Pupík Rellichová;
hudba Sylvie Bodorová: Bez ohlédnutí jde, kdo míří ke hvězdám (6 dívek 13-14 let), vedoucí Marie Herderová;
Kateřina Tučková (na motivy životního příběhu Vítězslavy Kaprálové): Vitka (4 dívky 18 let), pod vedením Ludmily Relichové;
hudba Luboš Fišer - inspirace literární předlohou Otokara Březiny – Stavitelé chrámu: Modlitba za svobodu, choreografie z tvůrčí dílny Ludmily Rellichové a tančících dívek;
Tajemství stromu, tvůrčí dílnu 13-14 letých dívek vedly Magdaléna Pupík Rellichová a Michaela Homolová;
Znovu se potkáme, taneční dílna dětí 11-12 letých, pod vedením Marie Herderové;
Ty, jež ležíš pod nebesy (inspirací se staly Kaligramy Guillauma Appollinaira a Kniha lesů, vod a strání Stanislava Kostky Neumanna), tvůrčí dílna 13-14 letých dívek a chlapce, kterou vedly Ludmila Rellichová a Karolína Kantorová.

2021 - tři představení - Následuj; hudba Viktor Kalabis: Zvedni oči k obloze; Kateřina Tučková: Vitka, choreografie M. Rellichová, vedoucí L. Rellichová. Účast na CP Otevřeno, Kolín - všechna vystoupení.

2021 - podle předlohy Otokara Březiny Stavitelé chrámu, hudba Luboš Fišer: MODLITBA ZA SVOBODU, režie a choreografie Ludmila Rellichová a soubor. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou - Lenka Jíšová udělila svou Speciální cenu za silnou jevištní výpověď. Účast na KP WP, Liberec 2022 - doporučení na CP Wolkrův Prostějov. Účast na CP Wolkrův Prostějov 2022. Účast na CP Jiráskův Hronov 2022.

2021 - hudba Vítězslava Kaprálová: VITKA, choreografieLudmila Rellichová a soubor. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou-

2021 - Ludmila Rellichová a děti: OTLOUKEJ SE PÍŠŤALIČKO, ROZTÁČEJ SE MÁ SUKNIČKO, hudba Otmar Mácha, Petr Eben, Jaroslav Smolka.
Ludmila Rellichová a dívky: DĚTI V KRAJINĚ DIVŮ ŽIJÍ A KŘEHKÝ SVĚT SNŮ NIKDY NEROZBIJÍ, hudba Leoš Janáček.

Magdaléna Pupík Rellichová a děti: ZVEDNI OČI K OBLOZE, hudba Viktor Kalabis.
Marie Herderová a děti: T.-|J.|M...|TV..|, hudební koláž Filipa Homoly a Clarinet Factory.
Účast na CP dětských skupin scénického tance, Kutná Hora - všechna představení.

2022 - Ludmila Rellichová a soubor: MAAGAL, hudba Sylvie Bodorová, režie, choreografie Ludmila Rellichová a soubor. Účast KP Modrý kocour, Turnov. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou - Speciální cena poroty za výjimečný počin udělena choreografii v interpretaci souboru v choreografii Ludmily Rellichové a souboru. Účast na Festivalu JEŠTĚDYVADLO, Liberec 2023 - ocenění za poetiku a čistotu pohybu. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí 2023 - ocenění souboru za synergii tématu, pohybu a obrazu - doporučení na Jiráskův Hronov 2023. Účast na CP Jiráskův Hronov 2023.

2022 - hudba, autorská hudební koláž Bohumír Rellich: Hledej smysl v nesmyslu, choreografie Magdaléna Pupík Rellichová a soubor. Účast CP Otevřeno, Kolín. Účast na CP Jiráskův Hronov.
2022 - HLEDEJ SMYSL V NESMYSLU, hudba hudební koláž – Wim Mertens a Mushrooms, choreografie Magdaléna Pupík Rellichová a dívky. Účast na CP Tanec, tanec, Jablonec nad Nisou.

2022 - hudba Arvo Pärt: Posunout se (Jenom se z tady posunout do vzdáleného tam), vedoucí Ludmila Rellichová. Účast CP Otevřeno, Kolín.

2022 - Ludmila Rellichová a soubor na hudbu Viktora Kalabise a verše Mileny Hercíkové: ZTRACENÁ V DAVU KŘIVÝCH POHLEDŮ, r. Ludmila Rellichová a děti, hudba Viktor Kalabis. („taneční“ inscenace) Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za působivou interpretaci a předání tématu. Účast na CP dětských skupin scénického tance, Kutná Hora.

2022 - Účast na festivalu Tanambourée, Varnsdorf - všechna vystoupení:
Maluj malíři, maluj, choreografie vedoucí Ludmila Rellichová, za doprovodu lidových písní a básní;
Když nebe ozdobí hvězdy, vzpomeň na svou přítelkyni, choreografie Marie Herderová, hudba Bohuslav Martinů;
Ztracená v davu křivých pohledů, choreografie vedoucí Ludmila Rellichová, hudba Viktor Kalabis;
Kdo nechce slyšet, neuslyší, choreografie Magdaléna Pupík Rellichová, hudba Philip Glass;
na motivy veršů Jiřího Žáčka: Škaredý holky, choreografie Marie Herderová, hudba Iva Bittová;
Otloukej se, píšťaličko, Roztáčej se, má sukýnko, choreografie Ludmila Rellichová a děti, hudba Otmar Mácha, Zdeněk Lukáš;
Věneček, choreografie vedoucí Marie Herderová a dívky, hudba Zdeněk Lukáš;
Vzpomínka, choreografie vedoucí Ludmila Rellichová a dívky, hudba Hradišťan.

2022 - Magdaléna Pupík Rellichová a děti na hudbu Ilony Jurníčkové: BÍLÁ V BÍLÉM. Účast na CP dětských skupin scénického tance, Kutná Hora.

2023 - MLÁDÍ JE NEROZUM, KRÁSNÉ ŠÍLENSTVÍ, JAKO ŽIVOT POSTAVENÝ NA HLAVU, hudba Gustav Mahler, choreografie Ludmila Rellichová a soubor. Účast na Festivalu JEŠTĚDYVADLO, Liberec - ocenění za poetiku a čistotu pohybu. Účast na CP Tanec, tanec..., Jablonec nad Nisou.

2023 - motivovace básní Vladimíra Holana – Kameni přicházíš: LEČ VY, V BUDOUCNU TENKRÁT, VZPOMÍNÁTE?, hudba Luboš Fišer, choreografie Ludmila Rellichová a soubor. Účast na Festivalu JEŠTĚDYVADLO, Liberec - ocenění za tvůrčí práci s poetikou gesta a za poetiku a čistotu pohybu. Účast na CP Tanec, tanec..., Jablonec nad Nisou.

2023 - Marie Herderová a děti na hudbu Pavla Jurkoviče: UKOLÉBAVKA. Účast na CP dětských skupin scénického tance, Kutná Hora.

2023 - I SLUNCE JE NĚKDY DVOJÍ A UKAZUJE SE TAM, KDE NENÍ; MLÁDÍ JE NEROZUM, KRÁSNÉ ŠÍLENSTVÍ, JAKO ŽIVOT POSTAVENÝ NA HLAVU. Účast CP Otevřeno, Kolín.

2023 - hudba Miroslav Kabeláč: I slunce je někdy dvojí a ukazuje se tam, kde není, vedoucí Ludmila Rellichová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - doporučení na celostátní přehlídku do Svitav.

2023 - hudba Ivan Kurz: Modlitba srdce, vedoucí Marie Herderová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.
Bibliografie:
BLÁHA, Jiří: Krajská přehlídka Dětské scény 2006 v Liberci. Deník dětské scény Truntov 2006/0.

HECHT, Michal: Soukání v pohybu. Ostrov, 27.4.-1.5.2007. AS 2007, s. 3, s. 71-72.

HORÁČKOVÁ, Azalka: Krajské kolo 20.3.2010, Malé divadlo, Liberec. Deník Dětské scény 11. - 17. 6. 2010.

HULEC, Vladimír; STUCHLÍK, Jaroslav: Běsné dny Modrého kocoura. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 29 - 33.

NOVOTNÁ, Lenka: Haló, máte OTEVŘENO? XII. Národní přehlídka pantomimy a pohybového divadla v Kolíně. AS 2007, č. 3, s. 3-11.

PÁCL, Radvan: Nekonečná repetice v Činoherním klubu. AS 6.2.2014-Aktuality. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/cl-nekonecna-repetice-v-cinohernim-klubu-140206165705?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=
newsletter

PERNICOVÁ, Ivana: JABLONEC NAD NISOU 8. – 10. DUBNA 2011 - Dovolená pro Mikuláše. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)

Praha, Činoherní klub uvádí, Redakce: Činoherní klub uvádí: říjen 2012. Scena.cz – 1. kulturní portál, 4. 10. 2012, rubrika - Amatéři, http://www.scena.cz/index.php?o=1&d=1&r=7&c=17635 (viz Texty)

Rychnov u Jablonce nad Nisou, TaPS Magdaléna, Modlitba za svobodu - plakát k inscenaci. (viz Přílohy)

SMUGALOVÁ, Zuzana: Tanec, tanec… 2004. XVIII. Celostátní přehlídka scénického tance mládeže a dospělých. AS 2004, č. 6, s. 20-21.

SMUGALOVÁ, Zuzana“ Za tancem do Jablonce a z Jablonce za tancem. AS 2005, č. 6, s. 32-33.

SMUGALOVÁ, Zuzana: XIV. Otevřeno v Kolíně. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 10 - 12.

SOPROVÁ, Jana: Zápisky z Mladé scény 2012 - Zalykám se smíchem, bolí to, tak se směju. AS 4/2012, s. 19-24. (viz Texty)

ŠPALKOVÁ, Dominika: Odkud směřuješ a kam... . Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 14 - 17.

TOMAS, Karel: Dětská scéna Jablonec nad Nisou 13. – 14. 4. 2012 - Etudy. Deník Dětské scény, č. 0., str. 12, 8.6.2012. (viz Texty)

TOTHOVÁ, Martina: Dětská scéna Trutnov, 17.-22.6.2006. AS 2006, č. 4, s. 16-24.

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související www odkazy

Související Obrázky

Jablonec n. N., TAPS Magdaléna, Hudba pro Kláru, CP Otevřeno 2018
Jablonec n. N., TAPS Magdaléna, V takovém nečase, CP Otevřeno 2019
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Barokní fuga, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Barokní fuga, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Brod nevědomí, CP Jiráskův Hronov 2014
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Hlava dívky, CP Otevřeno Kolín 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Jak to bylo se Sísou, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Jak to bylo se Sísou, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Každé přání čeká na..., CP Otevřeno Kolín 2014
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Modlitba za svobodu, CP Jiráskův Hronov 2022
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Modlitba za svobodu, CP Jiráskův Hronov 2022
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Oněgin byl Rusák, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Oněgin byl Rusák, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Oněgin byl Rusák, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Poslouchej, dívej se, hledej, CP Otevřeno Kolín 2016
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Škaredý holky, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Škaredý holky, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Škaredý holky, CP Otevřeno Kolín 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., TS Magdaléna, Etudy, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Rychnov u Jablonce n. Nis., TS Magdaléna, Hlava dívky, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Rychnov u Jablonce n.N, Magdaléna, Hudba pro Kláru, CP Jiráskův Hronov  2018.
Rychnov u Jablonce n.N, Magdaléna, Hudba pro Kláru, CP Jiráskův Hronov  2018.
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Axis Mundi, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Axis Mundi, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Axis Mundi, CP Otevřeno 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Čím větší strach, tím větší…, CP Otevřeno Kolín 2020
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Čím větší strach, tím větší…, CP Otevřeno Kolín 2020
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Mariina cesta, CP Jiráskův Hronov 2019
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Mariina cesta, CP Jiráskův Hronov 2019
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Milióny v jednoho člověka, CP Jiráskův Hronov 2017
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Milióny v jednoho člověka, CP Jiráskův Hronov 2017
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Skrze sebe vidím sebe, CP Otevřeno 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Skrze sebe vidím sebe, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Skrze sebe vidím sebe, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Špičkou lodičky, CP Otevřeno Kolín 2020
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Špičkou lodičky, CP Otevřeno Kolín 2020
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, V takovém nečase, CP Jiráskův Hronov 2019
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Zalykám se smíchem, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Zalykám se smíchem, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Zalykám se smíchem, CP Otevřeno 2013
Rychnov u Jablonce n.N., TaPs Magdaléna, Vitka, CP Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov u Jablonce n.N., TaPs Magdaléna, Vitka, CP Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov u Jablonce nad  Nisou, Magdalena, Ztráty a nálezy, 2007
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Maagal, CP Jiráskův Hronov 2023
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Maagal, CP Jiráskův Hronov 2023
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdalena, Mezi námi děvčaty, 2007
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdalena, Mezi námi děvčaty, 2007
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Moment setrvačnosti, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Moment setrvačnosti, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Můj miláček, CP Otevřeno Kolín 2014
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Neustupujte, myslíme příliš, CP Jiráskův Hronov 2018
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdalena, Obrazy lidství, 2007
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdalena, Přes vodu, 2007
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Istanus, CP Otevřeno Kolín 2009
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Každý je někdy trapný, CP Jiráskův Hronov 2009
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Každý je někdy trapný, CP Otevřeno Kolín 2009
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Panoptikum, 2008
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Stojím na tvé dlani, 2008
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdaléna, Dovolená pro Mikuláše, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdalena, Kdo to, co to, víš to, CP Otevřeno Kolín 2011
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdaléna, Labyrint srdce, CP Otevřeno Kolín 2012
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdaléna, Nikdy neříkej nikdy, CP Otevřeno Kolín 2011
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdaléna, Před světem ukrytí, život mají spletitý, CP Otevřeno Kolín 2011
Rychnov u Jablonce, Magdalena,  Žena je láska, 2005
Rychnov u Jablonce. n. Nis., Magdaléna, Hledej smysl v nesmyslu, CP Jiráskův Hronov 2022
Rychnov u Jablonce. n. Nis., Magdaléna, Hledej smysl v nesmyslu, CP Jiráskův Hronov 2022
Rychnov u Jbc, TaPS MAGDALÉNA, Hledej smysl v nesmyslu, Otevřeno 2022_IM
Rychnov u Jbc, TaPS MAGDALÉNA, Hledej smysl v nesmyslu, Otevřeno 2022_IM
Rychnov u Jbc, Taps Magdaléna, Modlitba za svobodu, LB KPP a DP 2022_IM
Rychnov u Jbc, Taps Magdaléna, Modlitba za svobodu, LB KPP a DP 2022_IM
Rychnov u Jbc, TaPS MAGDALÉNA, Posunout se, Otevřeno 2022_IM
Rychnov u Jbc, TaPS MAGDALÉNA, Posunout se, Otevřeno 2022_IM
Rychnov u Jbc, TaPS Magdaléna, Ztracena v davu, DS Jbc n. N. 2022
Rychnov u Jbc, TaPS Magdaléna, Ztracena v davu, DS Jbc n. N. 2022
Rychnov, TAPS Magdaléna, Následuj, Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov, TAPS Magdaléna, Následuj, Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov, TAPS Magdaléna, Zvedni oči k obloze, CP Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov, TAPS Magdaléna, Zvedni oči k obloze, CP Otevřeno Kolín, 2021


Související Alba

Mapa působení souboru - Taneční a pohybové studio Magdaléna

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdalena, Mezi námi děvčaty, 2007
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdalena, Mezi námi děvčaty, 2007
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdalena, Obrazy lidství, 2007
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdalena, Přes vodu, 2007
Rychnov u Jablonce nad  Nisou, Magdalena, Ztráty a nálezy, 2007
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Panoptikum, 2008
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Stojím na tvé dlani, 2008
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Každý je někdy trapný, CP Otevřeno Kolín 2009
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Každý je někdy trapný, CP Jiráskův Hronov 2009
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TPS Magdalena, Istanus, CP Otevřeno Kolín 2009
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdaléna, Nikdy neříkej nikdy, CP Otevřeno Kolín 2011
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdaléna, Před světem ukrytí, život mají spletitý, CP Otevřeno Kolín 2011
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdaléna, Dovolená pro Mikuláše, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdalena, Kdo to, co to, víš to, CP Otevřeno Kolín 2011
Rychnov u Jablonce nad Nisou, TS Magdaléna, Labyrint srdce, CP Otevřeno Kolín 2012
Rychnov u Jablonce n. Nis., TS Magdaléna, Etudy, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Skrze sebe vidím sebe, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Skrze sebe vidím sebe, CP Otevřeno 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Axis Mundi, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Axis Mundi, CP Otevřeno 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Zalykám se smíchem, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Zalykám se smíchem, CP Otevřeno 2013
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Barokní fuga, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Barokní fuga, CP Jiráskův Hronov 2013
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Brod nevědomí, CP Jiráskův Hronov 2014
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Můj miláček, CP Otevřeno Kolín 2014
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Každé přání čeká na..., CP Otevřeno Kolín 2014
Rychnov u Jablonce n. Nis., TS Magdaléna, Hlava dívky, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Hlava dívky, CP Otevřeno Kolín 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Škaredý holky, CP Otevřeno Kolín 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Oněgin byl Rusák, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Oněgin byl Rusák, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Oněgin byl Rusák, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Moment setrvačnosti, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Moment setrvačnosti, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Škaredý holky, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Škaredý holky, CP Jiráskův Hronov 2015
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Jak to bylo se Sísou, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Jak to bylo se Sísou, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Poslouchej, dívej se, hledej, CP Otevřeno Kolín 2016
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Milióny v jednoho člověka, CP Jiráskův Hronov 2017
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Milióny v jednoho člověka, CP Jiráskův Hronov 2017
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Neustupujte, myslíme příliš, CP Jiráskův Hronov 2018
Rychnov u Jablonce n.N, Magdaléna, Hudba pro Kláru, CP Jiráskův Hronov  2018.
Rychnov u Jablonce n.N, Magdaléna, Hudba pro Kláru, CP Jiráskův Hronov  2018.
Jablonec n. N., TAPS Magdaléna, Hudba pro Kláru, CP Otevřeno 2018
Jablonec n. N., TAPS Magdaléna, V takovém nečase, CP Otevřeno 2019
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, V takovém nečase, CP Jiráskův Hronov 2019
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Mariina cesta, CP Jiráskův Hronov 2019
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Mariina cesta, CP Jiráskův Hronov 2019
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Čím větší strach, tím větší…, CP Otevřeno Kolín 2020
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Čím větší strach, tím větší…, CP Otevřeno Kolín 2020
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Špičkou lodičky, CP Otevřeno Kolín 2020
Rychnov u Jablonce n.N, TAPS Magdaléna, Špičkou lodičky, CP Otevřeno Kolín 2020
Rychnov u Jablonce n.N., TaPs Magdaléna, Vitka, CP Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov u Jablonce n.N., TaPs Magdaléna, Vitka, CP Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov, TAPS Magdaléna, Následuj, Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov, TAPS Magdaléna, Následuj, Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov, TAPS Magdaléna, Zvedni oči k obloze, CP Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov, TAPS Magdaléna, Zvedni oči k obloze, CP Otevřeno Kolín, 2021
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Modlitba za svobodu, CP Jiráskův Hronov 2022
Rychnov u Jablonce n. Nis., Magdaléna, Modlitba za svobodu, CP Jiráskův Hronov 2022
Rychnov u Jablonce. n. Nis., Magdaléna, Hledej smysl v nesmyslu, CP Jiráskův Hronov 2022
Rychnov u Jablonce. n. Nis., Magdaléna, Hledej smysl v nesmyslu, CP Jiráskův Hronov 2022
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Maagal, CP Jiráskův Hronov 2023
Rychnov u Jablonce nad Nisou, Magdaléna, Maagal, CP Jiráskův Hronov 2023
Rychnov u Jbc, TaPS Magdaléna, Ztracena v davu, DS Jbc n. N. 2022
Rychnov u Jbc, TaPS Magdaléna, Ztracena v davu, DS Jbc n. N. 2022
Rychnov u Jbc, TaPS MAGDALÉNA, Hledej smysl v nesmyslu, Otevřeno 2022_IM
Rychnov u Jbc, TaPS MAGDALÉNA, Hledej smysl v nesmyslu, Otevřeno 2022_IM
Rychnov u Jbc, TaPS MAGDALÉNA, Posunout se, Otevřeno 2022_IM
Rychnov u Jbc, TaPS MAGDALÉNA, Posunout se, Otevřeno 2022_IM
Rychnov u Jbc, Taps Magdaléna, Modlitba za svobodu, LB KPP a DP 2022_IM
Rychnov u Jbc, Taps Magdaléna, Modlitba za svobodu, LB KPP a DP 2022_IM


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.