Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: ZUŠ Štítného / Divadlo KUK! / DDM Praha 8-Spirála, Kampak! / kuk! / KUKačky / KUK-u-řice / KUKátko / Kuk-átko/ KUKíci / KUKlíci / Zpátečníci / Divadelní studio Zahrádky

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1993
Působení: 199x, 200x, 201x, 202x
1993 soubor LDO ZUŠ Štítného, Praha 3, vedený Irinou Ulrychovou, se účastnil dílny Nahlížení (středoškolské soubory), pořádané Artamou v Bechyni.

Divadlo KUK! - Klub Uměleckých Katastrof.

Praha 3, ZUŠ Štítného, vedoucí Miloslav Machoň.

Stabilní jádro souboru KUKačky se společně schází od roku 2014.


1995 Černý den na Tolštejně aneb veselé krveprolití tamtéž (J. Gregor), nominace na národní přehlídku ZUŠ v Pardubicích.

1997 Čidfuřík aneb Bajo de Pedro ex machina (Ladislav Niklíček), cestopisná férie, s vyšetřováním a vymítáním dvou duchů v mezinárodním expresu, premiéra v Armádním divadle na Dejvickém náměstí, poté Stodůlecký Píseček.

1998 Praha 3, ZUŠ Štítného, G. B. Shaw: Pygmalion, režie Machoň - klasická činohra v premiéře pro Tolkienovskou společnost na smíchovském gymnáziu.
------
1999 Praha 3, ZUŠ Štítného, ved. Anuše Švecová, V.K. Klicpera: Ženský boj. Návrh k postupu do NP ŠP.
V soutěži ministerstva školství, Jak se dělá divadlo (Karel Čapek, Olga Sheinflugová), výhra v rámci Prahy, I. místo s nominací na přehlídku v Hradci Králové;
současně 1. místo za 1. stupeň s pohádkou O Vasilise, poté také festival - Hradec Králové.

2003 Praha 3, ZUŠ Štítného, ved. Anuše Švecová, W. Kohlhaase a R. Zimmerová: Ryba ve čtyřech.
----
Odtud Česká společnost herecká při časopisu Reakce, ved. Lad. Niklíček, improvizované divadlo,
1997 Ponorka (Balaleta).
1998 změna názvu na Divadlo v okovech ČSHPČR, insc. Překvapení,
1999 Šťastný a veselý,
2000 Mudromilci (J. Javornický, L. Niklíček), Fiofi, improvizace,
2001 Patro,
2002 Nic aneb Totální negace totální negace.
2005 účast s improvizací na Stodůleckém Písečku .

2001 Divadlo pod úrovní ZUŠ Štítného, transformováno z divadla Ciestnici (ved. a režie M.Machoň),
vícegenerační, činohra, hry pro děti, pouliční divadlo, ved. Mil. Machoň a J. Šubrt,
2002 Sláva rodině (Šubrt).
2002 M. Machoň: Kdo to přichází, účast na POPAD,
Pokud DpÚ v patronaci pod ZUŠ, všechna představení v režii M.Machoně.
2003 otevření vlastní scény v Újezdě nad lesy, viz.

Divadlo Elipsa, které se odpojilo, když DpÚ odešlo do KD Üjezd nad Černými Lesy, sehrálo v režii M. Machoně pohádku Oldřiška a strašidlo, dále také Čertovská pohádka, kromě toho Pentalogie v divadle Vikadlo.

2001 - Účast na CP ZUČ studentů církevních škol, Odry.

2002 a 2003 - studenti M.Machoně hráli na festivalu církevních škol v Odrách na Moravě muzikál Jesus Christ Superstar a Vně a uvnitř člověka od J. Adámka. 2003 účast na CP ZUČ studentů církevních škol, Odry.

Divadlo v okovech ČSHPČR
v prosinci 2004 v rámci ZUŠ, v divadle Vikadlo, přestěhovaném do ulice Bořivojovy, sehrálo Únos v Maletíně, quasi komunistická fraška.

V roce 2004 v ZUŠ dlel soubor Divadlo Proč a hrál v pražských domovech důchodců i ve Vikadle předtavení Krásná Desperanda a Tolštejn.

???? - Vedoucí souborů kuk! a Zpátečníci Ivana Sobková.

2006 - Účast na CP ZUČ studentů církevních škol, Odry. Host přehlídky.
2008 - Němý film, groteska, účast na přehlídce Setkání OSMI(Y) v Praze Kobylisích


2009 - Divadelní studio „Kampak!“ založila a vede Dana Bláhová. Též na adrese na adrese: DDM Prosek, Měšická 720/2, 190 00 Praha 9 a DDM Spirála, Praha 8. Více zde: https://divadelni-studio-kampak.webnode.cz/


2010 - text Luďka Richtera upravila Dana Bláhová: Johannes doktor Faust, úprava a režie vedoucí Dana Bláhová, výprava Bláhová - Sejk - Vošahlík, písně z třicetileté války upravil Jaroslav Krčka.Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení k přímému postupu na CP do Trutnova. Účast na NP Dětská scéna, Trutnov.

2011 - přeložil Pavel Šrut, dramaturgická úprava Pavel Vašíček: dva příběhy: ALICE A SKŘET TOM; PRCEK TOM A DLOUHÁN TOM, vedoucí Dana Bláhová. Účast na KP Festival loutkářů, Praha, čestné uznání D. Bláhové za koncepci, pedagogické a režijní vedení v obou inscenacích, cena dětem za kolektivní herecký výkon - doporučení pro letošní Loutkářskou Chrudim.

2011 - Pavel Vašíček: PRCEK TOM A DLOUHÁN TOM, r. Dana Bláhová. Účast na NP Loutkářská Chrudim.

2011 - Pavel Šrut: Prcek Tom a Dlouhán Tom, r. Dana Bláhová. Účast na KP Dětská scéna, Stochov, cena za režijně-výtvarné řešení inscenace - návrh do širšího výběru programu CP Dětská scéna.

2011 - Kampak!, z knihy amerických pohádek Prcek Tom a Dlouhán Tom, Pavel Šrut: Alice a skřet Tobiášek vedoucí Dana Bláhová. Účast na KP Otvírání, Praha - nominace do širšího výběru na celostátní přehlídku. Účast na NP Dětská scéna, Svitavy.

2012 - Kampak!, Azalka Horáčková, Dana Bláhová a kolektiv: S panenkou v kapse, r. Dana Bláhová. Účast na KP Festival loutkářů, Praha.

2012 - Kampak!, bratří Grimmové – Milada Mašatová: Hebe, hebe, hebere, ved. Dana Bláhová. Účast na KP Otvírání, Praha.

2012 - kuk!, Charms: Z dějin ruské literatury. Účast na KP Stodůlecký píseček.

2012 - kuk!, Ivana Sobková, Jana Štrbová a soubor podle místních pověstí: Navštivte Máchův kraj!, vedoucí Ivana Sobková. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení k přímému postupu CP Dětská scéna. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2012 - Zpátečníci, Ivana Sobková a soubor: Tančírna, vedoucí Ivana Sobková. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru pro účast na CP Dětská scéna (nikoli pro přímý postup s ohledem na věkové složení členů souboru, které zcela neodpovídá propozicím přehlídky). Účast na KP Stodůlecký píseček - doporučení na postup na CP Mladá scéna. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Nahlížení, Bechyně.

2012 - Kampak!, Afanasjevovu verzi ruské lidové pohádky Krásná Vasilisa upravila Dana Bláhová a zdramatiovala Azalka Horáčková: S panenkou v kapse, vedoucí Dana Bláhová. Účast na KP Dětská scéna, Stochov, ocenění za výtvarné a hudební zpracování - doporučení na CP Dětská scéna, Svitavy.

2013 - Divadelní soubor kuk! a KUK! a Zpátečníci, Navštivte Máchův kraj! Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha.

2013 - Zpátečníci, autorské představení: Tančírna (2012). Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha.

2013 - Divadelní studio Kampak! - mladší skupina, Pipi Dlouhá Punčocha. Účast na KP Pražský Tajtrlík - cena za přesvědčivý herecký výkon dětí.

2013 - ZŠ Jarov a ZUŠ Štítného, Divadelní studio Zahrádky, Jiří Žáček – Dana Bláhová a soubor: Kdo tančí s čerty…, ved. Dana Bláhová. Účast na KP Otvírání, Praha.

2013 - Divadelní studio Kampak!, David Bazika podle pohádky Václava Říhy: Jen ty mně, muziko, hrej!, ved. Dana Bláhová. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku Dětská scéna 2013. Účast na KP Festival loutkářů Praha. Účast na KP Pražský Tajtrlík, cena za herecký výkon Amálie Anna Borovková a Petr Schejbal - postup do širšího výběru na CP LCH.

2013 - ZUŠ Štítného, KUK!, soubor: Balón aneb létat je snadné, ved. Ivana Sobková. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení k přímému postupu na celostátní přehlídku Dětská scéna 2013. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2013 - KUK!, kolektiv souboru: Ženská otázka, r. Ivana Sobková. Účast na divadelníBAF!, Brno.

2014 - Bechyně, DS ZŠ Školní a Praha, KUK! / kuk! / Zpátečníci, Balón aneb létat je tak snadné. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha.

2014 - ZŠ Jarov a ZUŠ Štítného, Divadelní studio Zahrádky, Lubomír Feldek – Milada Mašatová: Šípková Růženka, ved. Dana Bláhová. Účast na KP Otvírání, Praha.

2014 - Kampak, O věrném milování Aucassina a Nicolety, ved. Dana Bláhová. Účast na KP Pražský Tajtrlík. Účast na KP Otvírání, Praha.

2014 - Divadelní studio Kampak!, česká lidová hra (podle J. Š. Baara, J. Feifalíka a E. F. Buriana): Hra o svaté Dorotě, ved. Dana Bláhová. Účast na KP Otvírání, Praha.

2014 - KUK! a kuk! a Zpátečníci, soubor KUK! a kuk! a Zpátečníci: Karkulkoviny aneb Průvodce nezkušeného diváka oblíbenými žánry prostřednictvím známého příběhu O Červené karkulce, ved. Ivana Sobková. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku Dětská scéna 2014. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2014 - Zpátečníci, Zpátečníci volně na motivy oceánské legendy Iolofat a Hiou: L´ LAKA LI (EX-PERI-MENT!), ved. Ivana Sobková. Účast na CP Nahlížení, Bechyně.

2015 - Divadelní studio Kampak!, K. J.Erben: Kolovraty - rocková opera, r. Dana Bláhová. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha - zvláštní cena pro "Čeňka" za ztvárnění role matky - doporučení pro Mladou scénu.

2015 - KAMPAK (mladší a starší skupina), skotské pohádky v autorském překladu Pavla Šruta a v dramatizaci Dany Bláhové: Duch Martina Mcdonalda, vedoucí Dana Bláhová. Účast na KP Pražský Tajtrlík - čestné uznání DANĚ BLÁHOVÉ za příkladnou umělecko-pedagogickou práci s divadelním souborem. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru na CP Dětská scéna. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2015 - Divadlo KUK!, Zpátečníci, experimentální, pohybově zvukové zpracování legendy z Oceánie „Iolofat aHiou": EX-PERI-MENT! Účast na KP Setkání ve Strašecí.

2015 - Kampak! (nejmladší skupina), Dana Bláhová zdramatizovala stejnojmennou litevskou pohádku z knihy Hrůzostrašné pohádky pro malé strašpytlíky: Kdo tančí s čerty, vedoucí Dana Bláhová. Účast na KP Otvírání, Praha.

2015 - Zpátečníci a kapela Magnetikum, Záři(o)vá romance, vedoucí Ivana Sobková. Účast na divadelníBAF!, Brno.

2015 - KUK!, na motivy Farmy zvířat George Orwella, Ivana Sobková a soubor: Jídelna, aneb Vařím, vařím, vaříme..., r. vedoucí Ivana Sobková. Účast na divadelníBAF!, Brno. Účast na KP PřeMostění, Most 2016 - cena poroty souboru za inscenaci a Ivaně Sobkové za scénář a režii - doporučení na Mladou Scénu. Účast na CP Mladá scéna Ústí nad Orlicí - cena souboru za inscenaci - nominace do programu Jiráskova Hronova. Účast na NP Jiráskův Hronov 2016. Účast na Tyjátjátra, Kralupy nad Vltavou 2016. Účast na Divadelním benefičním festivalu, Litoměřice 2016. Účast na Přehlídka ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha 2017. Účast na KP Českolipský divadelní podzim 2017. Účast na Budějcké Thálii 2017. Účast na Březnový festival ochotnických divadel Dolní Chabry 2018.

2016 - KUK-átko, Shel Silverstein: Tak tady mě máte..., vedoucí Ivana Sobková. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru na Dětskou scénu do Svitav.

2016 - kuk!, ZE ŽIVOTA (HERCŮ)… Účast na Podzimní divadelní košt, Veselí nad Moravou.

2016 - KUK-u-řice, dramatizace knihy R.Bradforda Černošský Pán Bůh a páni Izraeliti: Černošský Pán Bůh, ved. Ivana Sobková. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení k přímému postu na Dětskou scénu do Svitav. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na NP Jiráskův Hronov. Účast na Festivalu studentských divadel v divadle v Celetné, Praha. Účast na 2. Den divadla ve Zličíně 2016. Účast na Podzimní divadelní košt, Veselí nad Moravou.

2016 - Kampak!, text Eleny Chmelové Robin Hood: Hra na Robina Hooda, vedoucí Dana Bláhová. Účast na KP Otvírání, Praha.

2017 - KUK-u-řice, Po stupních civilizace. Účast na KP PřeMostění, Most. Účast na divadelníBAF!, Brno. Účast na KP PřeMostění, Most 2019.

2017 - KUK-u-řice, Roark Bradford: Může za to štrúdl, r. Ivana Sobková. Účast na Přehlídka ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha. Účast na ObP Březnový festival ochotnických divadel Dolní Chabry. Účast na divadelníBAF!, Brno. Účast na Festivalu studentských divadel v divadle v Celetné, Praha 2019.

2017 - Zpátečníci, Ze života herců... aneb Herci nebo hmyz. Účast na ObP Březnový festival ochotnických divadel Dolní Chabry.

2017 - Zpátečníci, podle předlohy Kateřiny Tučkové soubor: Gerta S., r. Ivana Sobková. Premiéra 25. listopad 2017. Účast na divadelní BAF!, Brno. Účast na KP PřeMostění, Most 2018 – cena souboru za inscenaci - doporučení do programu Mladé scény 2018. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí 2018 - doporučení do programu Jiráskova Hronova 2018. Účast na CP JH. Účast na Březnový festival ochotnických divadel Dolní Chabry 2019 - divácká cena. Účast na Festivalu studentských divadel v divadle v Celetné, Praha 2019.

2018 - DDM Spirála, Kampak!, podle příběhu z knihy Jana Wericha Fimfárum soubor a Markéta Schartová: Rozum a štěstí, r. vedoucí Dana Bláhová. Účast na KP Pražský Tajtrlík - cena Daně Bláhové a souboru za aktuální uchopení tématu - doporučení na CP Loutkářská Chrudim. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru na CP Dětská scéna. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Loutkářská Chrudim.

2019 - Kampak!, Boží dar? Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha. Účast na KP Pražský Tajtrlík zrušena.

2020 - Kampak!, Ilja Hurník, Dana Bláhová a soubor: Schodiště, r. Dana Bláhová. Premiéra 21.2.2020. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha.

2020 - KUKačky a KUKíci, ZUŠ Štítného, Děti z Blankenese a NANOgame. Účast na KP Otvírání, Praha.

2022 - KUKátko, autorská inscenace: Hra o čas, r. Ivana Sobková. Účast na KP PřeMostění, Most - čestné uznání soubor za divadelně účinnou práci s fyzickým gestem - doporučení na CP Mladá Scéna, Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - ocenění souboru za jevištní pohyb.

2022 - KUKíci, autorský projekt matky a dcery Sobkových: ? Účast na KP Otvírání, Praha - přímý postup na Dětskou scénu. Účast na na CP Dětská scéna, Svitavy.

2022 - KUKačky, na motivy knížky Karlík a továrna na čokoládu autora Roalda Dahla: Čokoláda. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru DS.

2023 - KUKátko, Giga-eight. Účast na KP PřeMostění, Most. Účast na Festivalu JEŠTĚDYVADLO, Liberec - speciální cena festivalu. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - ocenění souboru za audiovizuální zpracování.

2023 - KUKlíci, podle předlohy Pavla Šruta: Lichožrouti, vedoucí Zuzana Sobková. Účast na současně probíhajících KP Dětská scéna Středočeský kraj a Otvírání, Praha - cena za práci s literární předlohou.

2023 - KUK (KUKíci), ZUŠ Štítného 5, Ženy aneb Kdo vám tak zcuchal tmavé vlasy, r. vedoucí Ivana a Zuzana Sobkovy. Účast na CP Nahlížení, Bechyně. Účast na KP PřeMostění, Most 2024.

2024 - KUK/KUKačky, Kukučín, r. Ivana a Zuzana Sobková. Účast na KP PřeMostění, Most - doporučení na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.
Bibliografie:
BRHELOVÁ, Eva. Vyladěná a rozezpívaná Dětská scéna v Trutnově. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 27 - 29.
Program přehlídky DS 2010.

DOLEŽAL, Tom: Otvírání Praha 2010 - Karlínské Spektrum. Deník Dětské scény 11. - 17. 6. 2010.

EXNAROVÁ, Alena: Svitavy, Dětská scéna 2012 - Co den dal - Navštivte Máchův kraj!. Deník Dětské scény, č. 2., str. 48 - 49, 10.6.2012. (viz Texty)

EXNAROVÁ, Alena: Svitavy, Dětská scéna 2012 - Co den dal - Tančírna. Deník Dětské scény, č. 3., str. 68 - 69, 11.6.2012. (viz Texty)

HOSKOVCOVÁ, Markéta: Informace pro MČAD. Pražské soubory, které se od poloviny 90. let zúčastnily Stodůleckého Písečku. Rkp. 2002. kART.

JIRSOVÁ, Zuzana: OTVÍRÁNÍ Praha 2012 - 31. března – 1. dubna - Hebe, hebe, hebere. Deník Dětské scény, č. 0., str. 3, 8.6.2012. (viz Texty)

JIRSOVÁ, Zuzana: OTVÍRÁNÍ Praha 2012 - 31. března – 1. dubna - Tančírna. Deník Dětské scény, č. 0., str. 4, 8.6.2012. (viz Texty)

JIRSOVÁ, Zuzana: OTVÍRÁNÍ Praha 2012 - 31. března – 1. dubna - Navštivte Máchův kraj. Deník Dětské scény, č. 0., str. 4, 8.6.2012. (viz Texty)

MACHOŇ, Miloslav: Zpráva pro Databázi ČAD 7.2.2005.

OPLATEK, František: OTVÍRÁNÍ 26. – 27. BŘEZNA 2011 - Alice a skřet Tobiášek. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)

OPLATKOVÁ REZKOVÁ, Kateřina: Dětská scéna 2012 Stochov - 21. – 22. 4. 2012 - S panenkou v kapse. Deník Dětské scény, č. 0., str. 5, 8.6.2012. (viz Texty)

Programy Stodůleckých Písečků.
Program Nahlížení Bechyně.

RICHTER, Luděk: Svitavy, Dětská scéna 2012 - Recenze - Navštivte Máchův kraj!. Deník Dětské scény, č. 2., str. 50, 8.6.2012. (viz Texty)

RICHTER, Luděk: Svitavy, Dětská scéna 2012 - Recenze - Tančírna. Deník Dětské scény, č. 3., str. 70, 11.6.2012. (viz Texty)

ZBORNÍK, František: STOCHOV 9. – 10. DUBNA 2011 - Dlouhán Tom a Prcek Tom. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)

Praha, Divadlo KUK! - web souboru - viz www odkazy.
Zpátečníci: www.kukdivadlo.cz/kategorie/zpatecnici
Divadelní studio Kampak!: http://divadelni-studio-kampak.webnode.cz/

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související www odkazy

Související Obrázky

Praha 3, ZUŠ Štítného, Kampak!, Duch Martina MacDonalda, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha 3, ZUŠ Štítného, Kampak!, Duch Martina MacDonalda, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha 3, ZUŠ Štítného, KUK a Zpátečníci, Balón aneb létat je snadné, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Praha 3, ZUŠ Štítného, KUK a Zpátečníci, Balón aneb létat je snadné, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Praha 3, ZUŠ Štítného, KUK!   kuk!   Zpátečníci, Karkulkoviny, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Praha 3, ZUŠ Štítného, kuk!, Navštivte Máchův kraj, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 3, ZUŠ Štítného, Kuk, Navštivte Máchův kraj, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 3, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Tančírna, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 3, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Tančírna, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 8, DDM – Spirála, Divadelní studio Kampak!, Rozum a štěstí, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Praha 8, DDM – Spirála, Divadelní studio Kampak!, Rozum a štěstí, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Praha 8, DDM, Divadelní studio Kampak, Rozum a Štěstí, CP Loutkářská Chrudim 2018
Praha 8, DDM, Divadelní studio Kampak, Rozum a Štěstí, CP Loutkářská Chrudim 2018
Praha, Kuk-átko, Tak tady mě máte, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, Kuk-átko, Tak tady mě máte, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, Kuk-átko, Tak tady mě máte, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, Kuk-u-řice, Černošský Pán Bůh, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, Kuk-u-řice, Černošský Pán Bůh, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, ZUŠ Štítného, Černošský Pán Bůh,  2017
Praha, ZUŠ Štítného, KUK-u-řice, Černošský Pán Bůh, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, ZUŠ Štítného, KUK-u-řice, Černošský Pán Bůh, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, ZUŠ Štítného, Ze života herců, 2017
Praha, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Gerta S, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Gerta S, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Gerta S, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha-Žižkov, Kampak, Doktor Faust, 2010
Praha-Žižkov, Kampak, Prcek Tom a dlouhán Tom, 2011
Praha-Žižkov, ZUŠ Štítného, Kampak!, Alice a skřet Tobiášek, CP Dětská scéna 2011


Mapa působení souboru - ZUŠ Štítného / Divadlo KUK! / DDM Praha 8-Spirála, Kampak! / kuk! / KUKačky / KUK-u-řice / KUKátko / Kuk-átko/ KUKíci / KUKlíci / Zpátečníci / Divadelní studio Zahrádky

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Praha-Žižkov, Kampak, Doktor Faust, 2010
Praha-Žižkov, ZUŠ Štítného, Kampak!, Alice a skřet Tobiášek, CP Dětská scéna 2011
Praha-Žižkov, Kampak, Prcek Tom a dlouhán Tom, 2011
Praha 3, ZUŠ Štítného, kuk!, Navštivte Máchův kraj, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 3, ZUŠ Štítného, Kuk, Navštivte Máchův kraj, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 3, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Tančírna, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 3, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Tančírna, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 3, ZUŠ Štítného, KUK a Zpátečníci, Balón aneb létat je snadné, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Praha 3, ZUŠ Štítného, KUK a Zpátečníci, Balón aneb létat je snadné, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Praha 3, ZUŠ Štítného, KUK!   kuk!   Zpátečníci, Karkulkoviny, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Praha 3, ZUŠ Štítného, Kampak!, Duch Martina MacDonalda, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha 3, ZUŠ Štítného, Kampak!, Duch Martina MacDonalda, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha, Kuk-átko, Tak tady mě máte, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, Kuk-átko, Tak tady mě máte, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, ZUŠ Štítného, KUK-u-řice, Černošský Pán Bůh, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, ZUŠ Štítného, KUK-u-řice, Černošský Pán Bůh, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, Kuk-u-řice, Černošský Pán Bůh, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Gerta S, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Gerta S, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, ZUŠ Štítného, Zpátečníci, Gerta S, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha 8, DDM, Divadelní studio Kampak, Rozum a Štěstí, CP Loutkářská Chrudim 2018
Praha 8, DDM, Divadelní studio Kampak, Rozum a Štěstí, CP Loutkářská Chrudim 2018
Praha 8, DDM – Spirála, Divadelní studio Kampak!, Rozum a štěstí, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Praha 8, DDM – Spirála, Divadelní studio Kampak!, Rozum a štěstí, CP Dětská scéna Svitavy 2018


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.